اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چه ماژولی ....؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چه ماژولی ....؟

دوستان سلام.
    من دانشکده فنی تهران درس خوندم. خیلی این قضیه برام جالب بود که یک روز برای انجام همایش به سالن کنفرانس رفته بودیم که بیرون سالن جلوی درب ورودی سالن بچه های دانشکده کارها و چندتا پروژه خودشون رو برای نمایش روی میز گذاشته بودن. که یکی از اون ها نظر منو خیلی جلب کرد که متاسفانه بخاطر شلوغی و ازدحام جمعیت نتونستم اونجا بپرسم.
    یک ماشین کوچیک روی میز جلوی اپراتور (یکی از دانشجوها) بود و به وسیله چندتا سیم به سنسورهایی که به سر اپراتور وصل بود وصل شده بود خیلی برام جالب بود که وقتی اپراتور دندون هاشو بهم فشار میداد ماشین جلو میرفت و وقتی لبخند میزد ماشین عقب میومد. میخواستم بدونم کسی میدونه اون سنسورها که به سر (کله) اپراتور متصل بود چی بود یا چی هست که اتفاقات داخل مغز اپراتور رو شناسایی میکرد و تبدیل به فرمان جلو و عقب رفتن میکرد.
    کسی میدونه این سنسور های روی سر چی بودن؟
    دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

پاسخ : چه ماژولی ....؟

درود
    اینکه سنسورهایی بتوانند اتفاقات داخل مغز را شناسایی و آنها را تحلیل کرده و بر اساس آن واکنش نشان دهد بسیار جدید و جزء تکنولوژی های نوین است و بعید میدانم در ایران کسی توانسته باشد به آن دسترسی پیدا کرده باشد ولی اگر دوربینی روی سر اپراتور نصب شده باشد (یا به هر صورت دیگری ) که حالت چهره او را پردازش کند (Image Processing) و بر اساس آن ماشین را کنترل کند به واقعیت نزدیکتر است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      اینکه سنسورهایی بتوانند اتفاقات داخل مغز را شناسایی و آنها را تحلیل کرده و بر اساس آن واکنش نشان دهد بسیار جدید و جزء تکنولوژی های نوین است و بعید میدانم در ایران کسی توانسته باشد به آن دسترسی پیدا کرده باشد ولی اگر دوربینی روی سر اپراتور نصب شده باشد (یا به هر صورت دیگری ) که حالت چهره او را پردازش کند (Image Processing) و بر اساس آن ماشین را کنترل کند به واقعیت نزدیکتر است .
      چیزی که ما از اون اطلاع نداریم عجیب نیست.
      یه همچین سنسوری بود روی سر اپراتور وصل بود
      دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

درود
        خب این سنسوری که تصویر آنرا گذاشته اید چه کار میکند ؟ اسمش چیست ؟ دیتا شیت آن را از کجا میشود دانلود کرد ؟ بورد آن به چه چیزی متصل میگردد ؟ و ....

دیدگاه

این سنسور که دوستمون گذاشته سنسور ecg و برای قلب هستش
          ماژول سنسور الکتروکاردیوگرافی ECG - ضربان قلب AD8232 به همراه پراب کد کالا 3011023003
          شما اگر می خوای سیگنال های مغزی رو بگیری باید دنبال سنسورهای eeg باشی
          سنسورهای متنوعی وجود داره، ولی کار همشون یکیه! درایفت سیگنال مغزی
          از این اسباب بازی های توی نت هست تا ..... چند میلیون دلاری
          ولی همشون سیگنال رو میگیرند و مهم اون نرم افزاری هست که اونهارو پردازش می کنه
          گرفتن سیگنال کار سختی نیست، چجوری تحلیل بشه مهمه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی نمایش پست ها
            این سنسور که دوستمون گذاشته سنسور ecg و برای قلب هستش
            ماژول سنسور الکتروکاردیوگرافی ECG - ضربان قلب AD8232 به همراه پراب کد کالا 3011023003
            شما اگر می خوای سیگنال های مغزی رو بگیری باید دنبال سنسورهای eeg باشی
            سنسورهای متنوعی وجود داره، ولی کار همشون یکیه! درایفت سیگنال مغزی
            از این اسباب بازی های توی نت هست تا ..... چند میلیون دلاری
            ولی همشون سیگنال رو میگیرند و مهم اون نرم افزاری هست که اونهارو پردازش می کنه
            گرفتن سیگنال کار سختی نیست، چجوری تحلیل بشه مهمه
            درود
            من هم در پست شماره 2 همین مسئله تحلیل را عنوان کردم که برایم بسیار عجیب بود که بر اساس سیگنال مغزی لبخند و یا فشار دادن دندانها کاری صورت بگیرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط P.maddah39 نمایش پست ها
              دوستان سلام.
              من دانشکده فنی تهران درس خوندم. خیلی این قضیه برام جالب بود که یک روز برای انجام همایش به سالن کنفرانس رفته بودیم که بیرون سالن جلوی درب ورودی سالن بچه های دانشکده کارها و چندتا پروژه خودشون رو برای نمایش روی میز گذاشته بودن. که یکی از اون ها نظر منو خیلی جلب کرد که متاسفانه بخاطر شلوغی و ازدحام جمعیت نتونستم اونجا بپرسم.
              یک ماشین کوچیک روی میز جلوی اپراتور (یکی از دانشجوها) بود و به وسیله چندتا سیم به سنسورهایی که به سر اپراتور وصل بود وصل شده بود خیلی برام جالب بود که وقتی اپراتور دندون هاشو بهم فشار میداد ماشین جلو میرفت و وقتی لبخند میزد ماشین عقب میومد. میخواستم بدونم کسی میدونه اون سنسورها که به سر (کله) اپراتور متصل بود چی بود یا چی هست که اتفاقات داخل مغز اپراتور رو شناسایی میکرد و تبدیل به فرمان جلو و عقب رفتن میکرد.
              کسی میدونه این سنسور های روی سر چی بودن؟
              درود،
              شما به ذهنتون نرسیده که شاید حقه ای در کار باشه؟
              برای مثال کنترل از راه دور.
              خودم قبلا ازاین حقه ها زیاد انجام میدادم ولی هیچوقت برام جالب نبودن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                درود،
                شما به ذهنتون نرسیده که شاید حقه ای در کار باشه؟
                برای مثال کنترل از راه دور.
                خودم قبلا ازاین حقه ها زیاد انجام میدادم ولی هیچوقت برام جالب نبودن.
                حقه؟!

دوست عزیز امواجی که از مغز ساطع میشه وجود داره. شما توی این بیمارستان ها داخل این دستگاه ها و اتاق های سونوگرافی نرفتی؟
                همین الان دوستمون اقای اکرامی سنسورهاشو معرفی کردند. این سیگنال ها رو تونستن بعد از دریافت و اشکار سازی به عملیات تبدیل کنن. البته این تو حوزه الکترونیک خیلی به نظر پیچیده میاد. ولی با کمی دقت در علوم دیگه میشه به این الگوریتم پی برد.
                جدیدترین ویرایش توسط P.maddah39; ۲۰:۰۰ ۱۴۰۲/۰۳/۲۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط P.maddah39 نمایش پست ها
                  حقه؟!

دوست عزیز امواجی که از مغز ساطع میشه وجود داره. شما توی این بیمارستان ها داخل این دستگاه ها و اتاق های سونوگرافی نرفتی؟
                  همین الان دوستمون اقای اکرامی سنسورهاشو معرفی کردند. این سیگنال ها رو تونستن بعد از دریافت و اشکار سازی به عملیات تبدیل کنن. البته این تو حوزه الکترونیک خیلی به نظر پیچیده میاد. ولی با کمی دقت در علوم دیگه میشه به این الگوریتم پی برد.
                  دوست عزیز مگه گفتم کلا امواج مغزی وجود نداره؟
                  من گفتم به اون چیزی که دیدید شک کنید نه به مسئله علمی!
                  اگر اشتباه نکنم در کانادا برای اولین بار حدود 15 سال قبل دستگاه کنترل با امواج مغزی ساخته بودن اما بعیده داخل ایران همچین چیزی ساخته باشن و سرتیتر روزنامه و خبرگزاری ها و.... نکرده باشن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X