اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در راه اندازی ماژول sim800

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در راه اندازی ماژول sim800

سلام
    دوستان من میخوام از طریق wemos d1 mini و ماژول sim800l پیامک ارسال کنم ولی هرکاری میکنم ارتباط سریال بین این دوتا برقرار نمیشه .اصلا میشه با برد ویموس به این ماژول متصل شد؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali.amani نمایش پست ها
      سلام
      دقیقا برای چه کاری می خواهید استفاده کنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moein1234 نمایش پست ها
        سلام
        دقیقا برای چه کاری می خواهید استفاده کنید؟
        سلام
        فقط ارسال و دریافت sms

دیدگاه

با سلام و احترام
          دوست عزیز با این توضیحاتی که دادید چه کمکی انتظار دارید؟ برای راهنمایی باید مداری که بستید، کدی که نوشتید و مراحل آزمایشی که انجام دادید و به این نتیجه رسیدید که ارتباط برقرار نمیشود را توضیح دهید تا امکان بررسی و کمک احتمالی توسط دوستان فراهم شود.
          موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
            دوست عزیز با این توضیحاتی که دادید چه کمکی انتظار دارید؟ برای راهنمایی باید مداری که بستید، کدی که نوشتید و مراحل آزمایشی که انجام دادید و به این نتیجه رسیدید که ارتباط برقرار نمیشود را توضیح دهید تا امکان بررسی و کمک احتمالی توسط دوستان فراهم شود.
            موفق باشید.
            سلام

خب برای این کار ماژول سیم ۸۰۰ کلا ۴ تا سیم داره که دوتاش برای تغذیه هست دوتاشم برای دیتاrx tx
            با توجه به اینکه ویموس d1 ولتاژ پین هاش ۳.۳ هست دیگه فک کنم نیازی به مقاومت نداره و مستقیم به ماژول وصل میکنم.
            ولی موقع اتصال و سریال مانیتور کلا نوشته های نامفهوم ناقص میده
            کد هایی که تو نت بود رو هم امتحان کردم با پین های مختلف ولی بازم‌همون مشکل رو داره.فقط ارسال و دریافت sms باشه کافیه برام

دیدگاه

سلام

خب برای این کار ماژول سیم ۸۰۰ کلا ۴ تا سیم داره که دوتاش برای تغذیه هست دوتاشم برای دیتاrx tx
              با توجه به اینکه ویموس d1 ولتاژ پین هاش ۳.۳ هست دیگه فک کنم نیازی به مقاومت نداره و مستقیم به ماژول وصل میکنم.
              ولی موقع اتصال و سریال مانیتور کلا نوشته های نامفهوم ناقص میده
              کد هایی که تو نت بود رو هم امتحان کردم با پین های مختلف ولی بازم‌همون مشکل رو داره.فقط ارسال و دریافت sms باشه کافیه برام
              سلام و خسته نباشید،
              تغذیه ماژول SIM800 رو از کجا گرفتید ؟
              این نکته مهم رو مد نظر داشته باشید که بهینه ترین ولتاژ تغذیه برای ماژول SIM800 مقدار 3.9 ولت هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

سلام و خسته نباشید،
                تغذیه ماژول SIM800 رو از کجا گرفتید ؟
                این نکته مهم رو مد نظر داشته باشید که بهینه ترین ولتاژ تغذیه برای ماژول SIM800 مقدار 3.9 ولت هست.
                سلام و عرض ادب.
                تغذیه ماژول رو از یک اداپتور 5 ولت 3 آمپر که توسط کاهنده lm2596 به 3.7 کاهش دادم

موقع مانیتورینگ این چنین متنی رو نمایش میده :
                ⸮Hl⸮i⸮D,⸮⸮Dx⸮⸮⸮⸮4⸮C ,hG⸮tH⸮⸮J⸮⸮9<⸮J⸮⸮S⸮⸮j⸮9Z⸮⸮⸮⸮⸮9⸮⸮l⸮⸮ ⸮⸮⸮ΐ⸮⸮⸮⸮

دیدگاه

سلام و عرض ادب.
                  تغذیه ماژول رو از یک اداپتور 5 ولت 3 آمپر که توسط کاهنده lm2596 به 3.7 کاهش دادم

موقع مانیتورینگ این چنین متنی رو نمایش میده :
                  ⸮Hl⸮i⸮D,⸮⸮Dx⸮⸮⸮⸮4⸮C ,hG⸮tH⸮⸮J⸮⸮9<⸮J⸮⸮S⸮⸮j⸮9Z⸮⸮⸮⸮⸮9⸮⸮l⸮⸮ ⸮⸮⸮ΐ⸮⸮⸮⸮
                  اینکه کاراکتر رو بهم ریخته نمایش میده ، در پروتکل UART برمیگرده به برابر نبودن بادریت دو دستگاه/قطعه ای که با هم ارتباط دارن.
                  پیشنهاد میکنم ولتاژ تغذیه رو در حد 4 ولت بالا ببرید
                  و از استحکام و مرغوبیت سیم ها هم مطمئن بشید.
                  ​​​​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

اینکه کاراکتر رو بهم ریخته نمایش میده ، در پروتکل UART برمیگرده به برابر نبودن بادریت دو دستگاه/قطعه ای که با هم ارتباط دارن.
                    پیشنهاد میکنم ولتاژ تغذیه رو در حد 4 ولت بالا ببرید
                    و از استحکام و مرغوبیت سیم ها هم مطمئن بشید.
                    ​​​​
                    ممنون از پاسختون.همه موارد رو چک کردم ولی متاسفانه مشکلم حل نشده.حالا تونستم پیامک ارسال کنم ولی نمیتونم پیامک رو بخونم.مثلا میخوام شرط بذارم اگه متن پیامک x بود فلان کار رو انجام بده.ولی همچنان مشکل دارم تو خوندنش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X