اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

♥کدوم ماژول رو پیشنهاد می کنید؟sim300 یا mc45 یا هچکدوم !☺♠

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

♥کدوم ماژول رو پیشنهاد می کنید؟sim300 یا mc45 یا هچکدوم !☺♠

سلام خسته نباشید :rolleyes:
    از این دو ماژولsim300 و mc 45 کدومو پیشنهاد می کنید؟
    البته قیمت برام خیلی مهمه.
    sim300 اگه اشتباه نکنم 35000 تومن و mc45 فکنم 25000 تومن باشه.
    اگه غیر از این ماژول ها ماژول دیگه سراغ دارید لطف کنید بگید.
    درضمن من ققط ار sms این ماژول ها می خوام استفاده میکنم
    ممتون
    گسترده تر از هر چیز دل مومن است(امام علی (ع))
    [glow=red,2,300]R[/glow]
    [glow=green,2,300]G[/glow]
    [glow=blue,2,300]B[/glow]

پاسخ : کدوم ماژول رو پیشنهاد می کنید؟sim300 یا mc45

کسی با این ماژول ها کار نکرده؟ :angry:
    [glow=red,2,300]R[/glow]

دیدگاه

سلام

به نظر من همون mc45 بگیر هر چند از لحاظ قابلیت این دو تا ماژول هیچ فرقی ندارن اما وقتی میگی قیمت واست مهمه پس mc45آ‌

من با mc35 کار کردم ؛ خیلی راحت جواب میده (mc45آ‌هم که دقیقن عین mc35 هستش) تنها مشکلی که من باهاش مواجه شدم ؛سوییچ کردن از smآ‌ به mt بود که حدود 25 ثانیه زمان می برد ؛ که البته چیز مهمی نیست

به این نکته هم توجه داشته باش که sim300 تکنولوژی چینه و mc xxآ‌تکنولوژی آلمان :agree:

موفق باشی

دیدگاه

سلام.
        آقا این mc45 را کجا میشه گیر آورد. مطمئنی قیمتش 25 تومنه؟
        به دنبال مرگ می گشتم ... شهر به شهر، کوی به کوی، خانه به خانه و صاحب خانه ای خوابم را با نهیبش آشفته کرد ... که چه نشستی که اکنون بر مقبره ات سنگ می کوبند گفتم چه خوب که بعد از این، طعم زندگی بس شیرین است و گوارا
        ای تو ... ای بذر نهال هستی ... اگر زنده ای دعای خیرت را بدرقه راهم ساز ... اگر هم مردگی را تجربه می کنی، بیا با هم زنده شویم که گویند زندگی زیباست

دیدگاه

سلام :smile:
          برای دیدن قیمت به لینک زیر برو
          http://www.rfphone.com/index.aspx?siteid=1&pageid=152
          [glow=red,2,300]R[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
            سلام

به نظر من همون mc45 بگیر هر چند از لحاظ قابلیت این دو تا ماژول هیچ فرقی ندارن اما وقتی میگی قیمت واست مهمه پس mc45آ‌

من با mc35 کار کردم ؛ خیلی راحت جواب میده (mc45آ‌هم که دقیقن عین mc35 هستش) تنها مشکلی که من باهاش مواجه شدم ؛سوییچ کردن از smآ‌ به mt بود که حدود 25 ثانیه زمان می برد ؛ که البته چیز مهمی نیست

به این نکته هم توجه داشته باش که sim300 تکنولوژی چینه و mc xxآ‌تکنولوژی آلمان :agree:

موفق باشی
            سلام
            قیمت mc35 چند تومنه؟
            شماتیک مدارو برام اپ میکنی لطفا! :cry:
            ممنون از اینکه جواب دادی
            [glow=red,2,300]R[/glow]

دیدگاه

پاسخ : ♥کدوم ماژول رو پیشنهاد می کنید؟sim300 یا mc45 یا هچکدوم !☺♠

کسی پیشنهاده دیگه ای نداره؟ :angry:

[move] :cry2: :cry: [/move]
              [glow=red,2,300]R[/glow]

دیدگاه

البته sim 300 فقط خود ماژول 35 هزار تومان است شما باید هزینه آنتن + کانکتور + جای سیم کارت + ساخت بورد +... هم به اون اضافه کنید .

من با mc45 کار نکردم و در موردش نظری ندارم . اگه اطلاعاتی ازش دارید استفاده میکنم . ممنون
                در میان مردم پی دستی هستم پی گرمای نگاهی حتی در پس این همه چشم سردی غربت انسان پیداست
                در پس، این همه نور این همه رنگ چه کسی میبیند اشک آن کودک را چشم آن مردی را
                که شبانگاه، سر افکنده ز شرم و به یاد طفل اش بی صدا میگرید، می شکند
                آری این شهر من است این همان شهر شما است در پی چشمی باش که نگاه اش آبی است و پر از نم نم باران بهار

دیدگاه

سلام
                  دیتا شیت mc45 رو متونی از لینک زیر بگیری
                  http://gsm.contrel.ru/files/137/MC45.pdf
                  تو صفحه 104 شماتیک مدار میکرو و mc45 هستش.
                  البته این عزیز دل(mc45) مثل اون عزیز دل(sim300) همون مخلفاتو می خواد. :agree:
                  [glow=red,2,300]R[/glow]

دیدگاه

سلام
                    عزیزان من با میکرو اشنایی دارم ولی کار با ماژول mc45 را بلد نیستم اگر کسی می تواند کمک دهد به 09139300851 پیام دهد ممنون می شم

دیدگاه

شما هم اگه پیدا کردی به من پیام بده :mrgreen:
                      هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                      بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                      میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

میتونی از فروشگاه حافظه هوشمند تو پاساژعلاالدین واحد 144در جمهوری SIM300تهیه کنی .

دیدگاه

من یه ماژول SIM300 CZ با Evaluation Board مربوطه از Rf-Phone گرفتم و می خوام تو سط آن هر چند تانیه یکبار یکسری اطلاعات در حد یک رشته 50 کاراکتری رو روی یک سرور داخل یک فایل TEXT بریزم. من می تونم یا استفاده از پروتکل HTTP و ماژول Sim300CZ بدر محیط هایپر ترمینال به یک سایت مثلاً گوگل وصل شوم. و پیغام کانکت موفق رو می گیرم. می خواهم ببینم بعد با چه دستوراتی می تونم داخل یک فایل متنی که در مسیر مشخصی از وبسایت خودم هست اطلاعات رو بریزم آیا بعدش باید با زبان HTML کار کرد؟ نحوه این کار چطوری هست؟
                          «اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتآ‌ها را تغییر بده.»
                          آلبرت انشتین

دیدگاه

سلام
                            سواله جالبیه!
                            منم یه سوال شبیه دارم ایا میشه یا سیم 300 با اینترینت کار کرد مثلا میل فرستاد ؟چون دستورات gprs توی دیتا شیت وجود داره
                            تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

امروز یه چیزایی رو فهمیدم
                              باید با دستورات پروتکلهای HTTP و FTP استفاده کرد. این دوتا سایت یه سری مطلب در مورد این پروتکها داره.
                              http://www.tcpipguide.com/free/t_FTPInternalProtocolCommandsandCommandGroups-2.htm
                              http://www.networksorcery.com/enp/protocol/ftp.htm
                              «اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتآ‌ها را تغییر بده.»
                              آلبرت انشتین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X