اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه ارتباط با فایل متنی یا بانک اطلاعاتی از طریق ماژولهای GPRS مثل SIM300CZ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه ارتباط با فایل متنی یا بانک اطلاعاتی از طریق ماژولهای GPRS مثل SIM300CZ

:applause:
    تونستم یه چیزایی دریافت کنم!
    فقط یه چیزی ... چرا همه ی کد html پیج رو برا من میفرسته؟ :eek:
    این کد ویژوال بیسیکمه ... چیزی باید اضافه کنم؟
    آقا یکی بیاد جواب ما رو بده < افسردگی گرفتیم :cry2:
    Call client.SendData("GET http://www.elec-comp.ir/index.html?id=0" & vbCrLf & "Connection: Keep-Alive" & vbCrLf & "Accept : */*" & vbCrLf)

دیدگاه

پاسخ : نحوه ارتباط با فایل متنی یا بانک اطلاعاتی از طریق ماژولهای GPRS مثل SIM300CZ

الان کد بالا رو روی sim900 امتحان کردم ...
      جواب میده یعنی تموم کدی که توی index.html هست رو برای من میفرسته ! حالا این درسته؟ من قرار بود فقط دو تا خط جواب بگیرم ...
      آیا وقتی من دیتا رو توی cipsend میفرستم توی سایت میتونم پردازش کنم؟؟؟

دیدگاه

http://www.ceworld.ir/forum/showthread.php?tid=7&pid=7#pid7
        http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

نچ ... یا یه جای سایتم میلنگه ... یا این کده یه چیزیش کمه ...

دیدگاه

ایراد از سایتم بود! :eek:
            روی این سایته امتحان کردم جواب درست داد بهم ولی فقط دو تا کلمه جواب ندادها !! :eek:
            http://www.gpstracking.somee.com/
            البته نمیدونم چرا سایته چیز شده ... با چیز باید کانکت شیم شبکه که درست جواب بده

حالا میرسیم سر وقت سایت بنده خدای خودم .. :|

دیدگاه

با تشکر از دوستانی که در این تاپیک نظراتشون را به اشتراک می گذارند
              من دستوراتی که برای ارتباط با GPRS بود را اجرا کردم اما نتوانستم داده ای را که در یک سایت در قالب فایل php قرار داده بودم را بگیرم . یعنی ارتباط بین sim900 و سایت مربوطه برقرار نشد .
              بعد از دستور cipsend باید کارکتر < بیاید تا اجازه نوشتن دستورات HTML برای ارتباط با سایت را داشته باشیم
              بعد از وارد کردن این دستور و بعد از 2 یا 3 دقیقه عبارت closed را به همراه error در خروجی sim900 داریم
              لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

شما به سایت کانکت میشی ... تا اینجا درسته...
                ببین بیا با وی بی یه برنامه بنویس بیا سوکت یه برنامه بنویس و کامند GET رو اونجا امتحان کن ...

دیدگاه

:bye :bye سلام
                  دوستان (اونایی که خیلی بلدن ) میشه یه توضیح بدید که مراحل اتصال و ارسال دیتا gprs از طریق sim 900 چجوریه (از اول اولش )
                  pdf آموزشی هم کسی داشته باشه خوبه oo: oo:
                  عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

سلام

تاپیک رو از اول خوندم واقعا تعجب کردم . واقعا پشت کار نمونه ای دارید . 6 تا پست زدید در اول تاپیک بدون اینکه کسی باهاتون توی بحث مشارکت کنه ولی شما ادامه دادید . انصافا دست مریزاد . من هم خیلی استفاده کردم . ازتون ممنونم . فقط یک سوالی داشتم . الان توی این برنامه ASP ای که روی هاست قرار دادید هرکسی می تونه بیاد و یکسری کاراکترها رو توی اون فایل ذخیره کنه . یک طورایی عمومی هست . اگه بخوایم اختصاصیش کنیم یعنی هر کسی نتونه به اون فایل دسترسی داشته باشه و روش چیزی بفرسته (غیر از بحث آی پی اختصاصی ) با همین هاست و دامین باید چکار کنیم ؟ مثلا الان شما به این طریق داده رو توی اون فایل ذخیره کردید :
                    http://www.gpstracking.somee.com/default.asp?Data=123,3235.32,3254.231"

حالا اگه اختصاصی بشه باید چطوری این داده رو بفرستیم توی اون فایل .

ممنون میشم راهنماییم کنید .

با تشکر

در ضمن ظرفیت صندوق پیغام های خصوصیتون هم پر هست . یک چک بکنید
                    تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                    دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                    مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                    حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

سلام محمد جان ممنون از لطفت، بله درست می فرمایید هر کسی بخواهد میتواند روی آن بنویسید راه حلی که به ذهنم میرسه این هست که کد ASP بیاد یک پسوردی رو چک کنه و بعد رو دیتا بیس بنویسه، آنوقت کسی می تونه داخلش بنویسه که پسورد را هم داشته باشه و انو بفرسته، البته خودم این کارو نکردم ولی فکر کنم جواب بده.
                      «اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتآ‌ها را تغییر بده.»
                      آلبرت انشتین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X