اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال مخابراتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چند سوال مخابراتی

با سلام خدمت دوستان عزیز
    به سرم زده بود که خروجی ماژول FSK Hm-t که فکر میکنم 10 یا 5 میلی واته تقویت کنم
    یه ماژول Bgy204 گرفتم که نوشته از 800 تا 915 رو ساپورت میکنه و برای تقویت RF هست که نوشته 3 وات هم خروجی داره
    hm-t من هم 915 هست
    مدارشو بستم تقریبا مطابقه دیتاشیت!مقدار خیلی خیلی کمی تقویت میکنه ولی معلومه که یه جای کار میلنگه چون بردم به 100 متر هم نمیرسه
    عکس مدار به صورت زیر هست که خروجی آنتن Hm-t رو مستقیم وصل کردم به Rf in ماژول آمپلیفایر

کجای کارم ایراد داره که اینجوریه؟
    ماژول آمپلیفایر هم تقریبا خیلی گرم میشه که البته میدونم طبیعیه!هیتسینک هم داره
    خواهشا کمکم کنید چون هیچ جای اینترنت در مورد این ماژول اطلاعاتی نیست جز یه دیتاشیت
    اینم دیتاشیت ماژول آمپلیفایر
    http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/B/G/Y/2/BGY204.shtml
    یه سوال!در تقویت کننده RF باید خروجی که میخوایم تقویت شه رو مستقیم بزنیم به ورودی Rf Amplifier دیگه؟
    ممنون

پاسخ : چند سوال مخابراتی

نوشته اصلی توسط Nimra
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    به سرم زده بود که خروجی ماژول FSK Hm-t که فکر میکنم 10 یا 5 میلی واته تقویت کنم
    یه ماژول Bgy204 گرفتم که نوشته از 800 تا 915 رو ساپورت میکنه و برای تقویت RF هست که نوشته 3 وات هم خروجی داره
    hm-t من هم 915 هست
    مدارشو بستم تقریبا مطابقه دیتاشیت!مقدار خیلی خیلی کمی تقویت میکنه ولی معلومه که یه جای کار میلنگه چون بردم به 100 متر هم نمیرسه
    عکس مدار به صورت زیر هست که خروجی آنتن Hm-t رو مستقیم وصل کردم به Rf in ماژول آمپلیفایر

کجای کارم ایراد داره که اینجوریه؟
    ماژول آمپلیفایر هم تقریبا خیلی گرم میشه که البته میدونم طبیعیه!هیتسینک هم داره
    خواهشا کمکم کنید چون هیچ جای اینترنت در مورد این ماژول اطلاعاتی نیست جز یه دیتاشیت
    اینم دیتاشیت ماژول آمپلیفایر
    http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/B/G/Y/2/BGY204.shtml
    یه سوال!در تقویت کننده RF باید خروجی که میخوایم تقویت شه رو مستقیم بزنیم به ورودی Rf Amplifier دیگه؟
    ممنون
    با سلام به جناب nimra
    اطلاعات من در مورد تجهیزات rf خوب نیست ولی شاید این چند کلمه مفید باشه
    اول اینکه تطبیق امپدانس تو rf خیلی مهمه متاسفانه خروجی hmt915 امپدانسش 50 اهم نیست در حالی که ورودی bgy204 امپدانس استاندارد 50 اهم داره پس نمیتونین بدون تطبیق امپدانس این دو رو به هم وصل کنین حداقل اینه که اگه این کار رو بکنین مقداری تلفات خواهید داشت
    دوم اینکه امیدوارم که برد مدار bgy204 رو روی برد دوطرفه که یه طرفش مس کامل داره زده باشین در غیر اینصورت خیلی بعیده که مدارتون کار کنه
    سوم هم اینکه حتما به خروجی مدارتون یه انتن با امپدانس مشخصه 50 اهم بزنین در غیر این صورت هم برد خوبی نخواهید گرفت هم تقویت کننده rf شما ممکنه دچار خرابی بشه بهتره برای تست فعلا آنتن نذارین و به یه بار مصنوعی مثل یه مقاومت 50 اهم وصلش کنین

یه مساله دیگه ای که توی ماژول hmt915 شما به چشم میخوره اینه که شما شیلد کابل کواکسیال رو به گراند برد hmt915 متصل نکردین این کار هم باعث افت شدید میشه ( اتصالات باید تا حد ممکن کوتاه باشه منظور اون قسمتیه که کابلتون لخت میشه و از حالت کواکسیالی در میاد )

متاسفانه با توجه به اینکه در فرکانس های بالا لاندا کوچیک میشه هر تکه سیمی میتونه اثر سلفی خازنی نشون بده یا بعنوان انتن عمل کنه و باعث ایجاد نتایج عجیب و غریب بشه مواظب باشین

دیدگاه

خیلی ممنون از توجه شما
      بله یکی از دوستان هم بهم تذکر داده بود که برد دو طرفه هست ولی من توجه نکردم به این قضیه زیرش یه برد دیگه گذاشتم که نقشهمون خازنی که قراره ساخته بشه با این صفحه مسی رو ایفا کنه فعلا
      خروجی Hm-t 50 اهم نیست درسته که تطبیق امپدانس رعایت نمیشه در صورتی که برای حداکثر توان باید تطبیق امپدانس رعایت بشه اما همه اینا برای گرفتن بیشتری راندمان هست که فعلا من تو مرحله جواب گرفتن ازش موندم پس فعلا باید رو مسئله گرفتن جواب ازش کار کنم
      در فضای بسته شاید 20 متر هم به زور جواب بده
      وقتی هم که در خروجیش مقاومت 50 اهم میذارم گرم میشه پس معلومه که داره کار میکنه ولی متاسفانه از خروجی RF ماژول FSK که بهش میدم هیچی رو تقویت نمیکنه
      نکنه پهنای باندش Hm-t رو ساپورت نمیکنه؟؟
      چرا بدون اون طرف فیبر که باید به زمین هم وصل بشه کار نمیکنه؟
      راستی گراند این دوتا به هم وصل میشه
      ولی تو عکس گراند وصل نیست چون بازش کردم ولی در حالت عادی که Hm-t روی برد بود بود گراندش وصل بود
      راستی ممکنه ماژول سوخته باشه؟چون ماژول رو که خریده بودم به نظر میومد از رو بردی باز شده بود
      از ir-micro خریدم که واقعا هم پشیمونم چون هم ماژول رو گرون تر میداد هم آنتن 4 تومنی رو 7 تومن حساب کرد که بعدا فهمیدم
      از این سایت هیچ وقت خرید نکنید

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : چند سوال مخابراتی

نوشته اصلی توسط Nimra
        خیلی ممنون از توجه شما
        بله یکی از دوستان هم بهم تذکر داده بود که برد دو طرفه هست ولی من توجه نکردم به این قضیه زیرش یه برد دیگه گذاشتم که نقشهمون خازنی که قراره ساخته بشه با این صفحه مسی رو ایفا کنه فعلا
        خروجی Hm-t 50 اهم نیست درسته که تطبیق امپدانس رعایت نمیشه در صورتی که برای حداکثر توان باید تطبیق امپدانس رعایت بشه اما همه اینا برای گرفتن بیشتری راندمان هست که فعلا من تو مرحله جواب گرفتن ازش موندم پس فعلا باید رو مسئله گرفتن جواب ازش کار کنم
        در فضای بسته شاید 20 متر هم به زور جواب بده
        وقتی هم که در خروجیش مقاومت 50 اهم میذارم گرم میشه پس معلومه که داره کار میکنه ولی متاسفانه از خروجی RF ماژول FSK که بهش میدم هیچی رو تقویت نمیکنه
        نکنه پهنای باندش Hm-t رو ساپورت نمیکنه؟؟
        چرا بدون اون طرف فیبر که باید به زمین هم وصل بشه کار نمیکنه؟
        راستی گراند این دوتا به هم وصل میشه
        ولی تو عکس گراند وصل نیست چون بازش کردم ولی در حالت عادی که Hm-t روی برد بود بود گراندش وصل بود
        راستی ممکنه ماژول سوخته باشه؟چون ماژول رو که خریده بودم به نظر میومد از رو بردی باز شده بود
        از ir-micro خریدم که واقعا هم پشیمونم چون هم ماژول رو گرون تر میداد هم آنتن 4 تومنی رو 7 تومن حساب کرد که بعدا فهمیدم
        از این سایت هیچ وقت خرید نکنید
        مساله گراند تو فرکانس بالا به اون سادگی که تو مدارات لاجیک و فرکانس پایین کا رمیشه نیست شما نمیتونین یه صفحه مسی زیر بردتون بذارین یا گراند کابل کواکس رو به برد برد وصل کنین و بگین این کار فیبر دو طرفه رو میکنه ایجا قضیه خطوط انتقال مطرحه
        اون قضیه که میگین مقاومت 50 اهمی بار گرم میشه ممکنه از نوسانی شدن ماژول bgy باشه تغذیه ماژول hmt رو قطع کنین ( یا دیتا ارسال نکنین ) ببینین باز هم مقاومت گرم میشه اگه گرم میشه بعلت بد چیدن قطعات و مسایل دیگه فیدبک ناخواسته دارین که باعث نوسانی شدن مدار میشه

دیدگاه

ممنون ازت محسن جان که مشکل مارو پیگیری میکنی
          عرضم به حضورت که اون کارو که گفتی امتحان کردم
          چه خروحی Hm-t بهش وصل باشه چه نباشه مقاومت فرضی ZL گرم میشه
          ماژول هم به شدت گرم میشه
          منظورت از چیدمان غلط چیه؟اون سلفی که تو دیتاشیت bgy204 هست میدونی جریانش چیه
          خواهشا کمکم کنید این ماژول راه بیفته!قضیه داره حیاتی میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X