اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول sim 548

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول sim 548

نوشته اصلی توسط benyaram
    با سلام خدمت دوستان ، اگه لطف کنید یه شماتیک 60 پایه که کار میکنه رو بزارین تا ببینیم سخت افزار چجوری بسته میشه . الان من هر کاری میکنم دستورات قسمت gsm جواب درست نمیده مثلا میزنم atd 091212345678 جواب میده no dial tone نمیدونم مشکل از کجاست فکر کنم تنظیمات یا قلق خاصی باید داشته باشه! :redface:
    با سلام شما در مرحله اول ماژول را روشن کردی و چشمک led درست بوده؟

دیدگاه

:nerd: ضمن تشکر از پاسخ شما، بله LED پاور اصلی ، با زمین کردن پایه power key روشن و LED شبکه (NETWORK) چشمک میزند.
      با ارسال دستورات هم مشکلی نیست ولی 1-شبکه را شناساییی نمیکند ولی سیم کارت را inserted میزند!
      2-وقتی atd 0912*****123 میزنم پاسخ میدهد NO DIALTONE!
      من پایه های تغذیه و کلید روشن /خاموش و RX TX و Vrtc=3.3 را وصل کرده ام و قسمت جی پی اس و جدا کردن متغیر کاملا درست عمل میکند ولی اس ام اس و تماس نمیگیرد! باتشکرفراوان :nerd:

دیدگاه

با سلام چشمک زدن led در حالتهای مختلف فرق میکنه شما اول باید ببینی شبکه را پیدا میکنه یا نه؟پایه led را با اسکوپ ببین و بگو چند میلی ثانیه 1 و چند میلی ثانیه 0 تا ببینم اصلا شبکه را شناخته یا نه

دیدگاه

عزیز خود چراغ پاور 7ثانیه روشن میشه و در همین حین هر 1ثانیه چراغ شبکه یه چشمک میزنه و بعداز 7ثانیه هردو 1 ثانیه خاموش و دوباره تکرار میشه این حلقه! :agree:

دیدگاه

با سلام این درست نیست چراغ پاور نباید خاموش بسه در ضمن چراغ شبکه هم اگر شبکه را پیدا کرده باشه 3-4 ثانیه خاموش و 65میلی ثانیه روشنه شما دیتا به مازول نفرست فقط ماژول را روشن کن ببین بازهم چراغ پاور خاموش میشه

دیدگاه

ضمن تشکر فراوان از پاسخ های شما، باید بگم وقتی حتی هیچ چیز به ماژول وصل نمیکنم بازم هر 6-7 ثانیه خاموش میشه باز روشن میشه!
              :redface:

دیدگاه

ضمن تشکر از همه دوستان باید بگم خوشبختانه مشکل حل شد!
                ایراد از جریان نا کافی و ولتاژ کم بود و با LM317 ولتاژ4.2 دادم به ماژول درست شد :nerd:

دیدگاه

با سلام
                  حالا که جواب گرفتی اگه امکان داره شالوده کارت رو بذار تا همه استفاده کنن.
                  خصوصا سخت افزار .
                  راستی قیمت این ماژول چنده؟

دیدگاه

دوستان نرم افزار همون نرم افزاریه که تو سایت هست :applause: با تشکر از آقای زوار :applause:
                    سخت افزار هم قیمت ماژول 40000 تومنه و مدار خیلی ساده مثل شماتیکی که آقای زوار گذاشتن فقط من تغذیه ام خوب نبود با پاور کامپیوتر بود ولی با LM317 جواب داااااااد و خیـــــــــــــــــلی خوشحالم :wow: :nice: :nerd:

دیدگاه

با سلام برای تغذیه بهتره از lm2575 استفاده که 2 آمپریه و خیلی خوب جواب میده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X