اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

SIM900 & GPS & MEMORY FALASH SPI OR UART & MICR AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : SIM900 & GPS & MEMORY FALASH SPI OR UART & MICR AVR

این محتوای UART چه طوری قابل تنظیم هست ؟
    اگر این باس UART رو به اوسیالوسکوپ وصل کنم اگر یه رشته رو بفرسم اول یه بیت شروع بعد اگر کاراکتر باشه 7 بایت اول مربوط به نوع کاراکتر بعد یک بایت هم مربوط به تشخیص خطا هست ؟
    اسنکرون چیست ؟ :biggrin:
    اهان اینو یادم رفت بگم هی چی فکر می کنم نمی تونم GPS نزارم اخه وقتی گم شد می خوام بهشت یه SMS بدم بعد اگر اون SMS همون چیزی بود که توی برنامه تعریف کرده بودم موقیقشو بفرسه ؟ :biggrin: اندازه برد هم بزرگ کردم اخه می خوام روش یه ال سی دی 7 اینچی بزارم :mrgreen:
    http://kavirelectronic.ir/eshop/product.php?id_product=1200080

دیدگاه

موقع فعال سازی USART همه ی تنظیمات مربوط بهش رو و ریجستر های اون میبینید. یه سر به دیتا شیت قسمت USART بزنید.
      بعد از بیت شروع (5تا 9 بیت) رو میتونه بفرسته که اگر 8بیتی باشه دیتای ما میتونه یک کاراکتر باشه.بعدش بیت توازن هست که اونم میتونه باشه و یا نباشه.بعد بیت پایان که میتونه 1یا 2 تا باشه. فکر نکنم بشه با اسکوپ این تغییرات رو دید و تشخیص داد مربوط به کدومه.مگه این که اسکوپ حافظه دار باشه. من که با اسکوپ دانشگاه نتونستم موج رو کامل ببینم.
      آسنکرون هم یعنی شما دیتا رو بدون پالس کلاک میفرستید.تو spi ما یه پایه برای پالس کلاک داریم که باعث سنکرون شدن یا همزمانی فرستنده و گیرنده میشه ولی در Usart چنین پالسی نیست و باید از baud rate استفاده کرد که بین فرستنده و گیرنده ثابت باشه.
      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

خوب ارتباط UART رو خیلی خوب فهمیدم :wow:

بیت استارت 0 بعد بیت کاراکتر که حرف A بود 1000001 و بیت استاپ 0 بود :mrgreen:
        هر جا نوشته بود که اسنکرون یعنی UART هست

:job:

فقط این SPI رو نفهمیدم :redface:

GPS سراغ نداری ؟ oo:

دیدگاه

خوب ارتباط UART رو خیلی عالی فهمیدم
          فقط این SPI رو فهمیدم
          خدا رو شکر که متوجه شدید. :applause:
          هر جا نوشته بود که اسنکرون یعنی UART هست
          لزوما هر آسنکرونی UART نیست! کلا هر جا کلاکی برای همزمانی نداشته باشی میشه اسنکرون
          GPS سراغ نداری ؟ oo:
          مدلی که بخوام معرفی کنم نه نمیشناسم. پروتکل همشون شبیه هم هست و قابلیت هاشون با هم فرق داره.یه سرچی تو سایت بزنید . چند مدلی رو که بچه ها باهاشون کار کردن و جواب گرفتن مناسب هست.

دیدگاه

^#(^
            SPI رو نفهمیدم :biggrin: غلط املایی بود نوشته بودم فهمیدم :evil:
            >

دیدگاه

الان خیلی از مشکلام حل شد بهتر برم کلاس الکترونیک :agree:
              ای سی CH376Sآ‌ رو خریده بودم هر کاری کردم کار نکرد بعد دیتاشیت رو نگاه کردم دیدم هیچی از UART نگفته بعد فهمیدم اسنکرون چیه توی دیتاشیت نوشته بود اسنکرون پیداش کردم
              حالا توی دیتاشیت اینو گفته

① MCU send CH376 the first synchronization code 57H through serial port;
              ② MCU send the second synchronous code 0ABH to CH376;
              ③ MCU send command code to CH376;
              ④ If this command have input data, then send CH376 input data in turn, one byte one time;
              ⑤ If this command have output data, then receive output data from CH376 in turn, e one byte one time;
              ⑥ Command complete, some commands generate interrupt message after execute complete and send
              interrupt state code through serial port, MCU can suspended or turn to step ① to continue executing the
              next command.
              حالا بازم سوال :mrgreen: بهتون پیشنهاد می کنم فرار کنید :mrgreen:
              توی خط دوم کد 12 بیتی هست 0ABH اینو که نمیشه فرستاد ؟

دیدگاه

بازم من
                یه عالمه جا دارم برای باطری باید چی ها بزارم ؟
                یکی بیاد بگه اخه این همه وسیله می زاری کی میخواد بیاد پولشو بده :biggrin:

دیدگاه

چرا کلا سریال رو بیخیال نمیشی؟
                  با روش موازی کار کنید هم سریعتر هست هم راحت تر!!
                  یه باس موازی در نظر بگیرید همه چیز رو روی اون بزارید خیالتون راحت بشه!گرچه AVR DMA نداره ولی بازم سرعت بهتری نسبت به روش سریال میده.
                  برای باتری هم بهترین گزینه باتری موبایل هست.برای شارژر اگه حوصله داری خودت با 2تا ADC میکرو میتونی بسازی.اگر حوصله نداری یه چیپ شارژر بزار تموم شه.

دیدگاه

موازی که یه عالمه سیم می خواد :biggrin:
                    حالا چرا این CH376S همه ی کد هاش 8 بیتی باید یه کد 12 بیتی بزاره ؟

دیدگاه

اتفاقا موازی کمتر هم سیم میخواد!!!
                      شما فقط یه تیکه از برد رو نگاه نکن, اگر کل برد رو ببینی متوجه به صرفه بودنش میشید.
                      شما یه ch376 برای پورت USB میزاری+ یه LCD که اونم موازی باید باهاش ارتباط برقرار کرد+برای این سایز LCD و این تشکیلات حتما باید از رم خارجی استفاده کنید+شما میخواید یه nand flash برای حافظه داخلی بزارید که اون هم موازی هست+(نمیدونم ch376 از usb client پشتیبانی میکنه یا نه و اینکه کلا چطوریه سیستمش.اگه نکنه باید یه PDIUSBD12 بزارید که اون هم موازی هست.
                      شما وقتی باس موازی رو ایجاد میکنید از نظر فنی دیگه مهم نیست چند تا وسیله داخلش میارید.یکم PCB زدن رو سخت میکنه اما با برد متالیزه میشه درآوردش!!!
                      کلی پشن دیگه هم میتونی اضافه کنی مثلا CFC ها رو هم به عنوان حافظه خارجی بشناسی و یا......
                      دیتا شیت ch376 رو تا حالا درست درمون نخوندم اما حتما خودش گفته که اون 4بیت اضافی برای چی هست.مثلا میتونه برای تعین read ویا write بودن -دستور یا داده بودن و... باشه.

دیدگاه

[quote=shahinbahari]
                        CFC چی هست ؟

usb client این چیه ؟

حالا برای موازی باید خروجی تعریف کنم یا ورودی ؟

دیدگاه

compact flash card
                          خیلی از دوربین ها برای حافظه از این کارت ها استفاده میکنند.سرعت بالایی دارند نسبت به SD card ها.نحوه ارتباط باهاشون شبیه به هارد های IDE هست.این کارت ها 50 پایه اند.
                          usb client یعنی وسایلی که به USB host وصل میشند.
                          شما برای اتصال فلش مموری به میکرو از USB host استفاده میکنید و برای وصل کردن خود این میکرو به کامپیوتر از USB Client .
                          منظور شما از ورودی یا خروجی چی هست؟ باس باید دوطرفه باشه.

دیدگاه

برای شارژ ای سی max1811 خوبه ؟ باطری که می خوام بزارم 5v 3A هست می تونه شارژش کنه ؟
                            کامپیوتر و ch376 usb client هست اون چیزی که به اینا وصل بشه میشه usb Host در کل چیزی که برق بده usb client هست ؟ :question:

دیدگاه

:wow: با موازی کار کردم جواب داد روی ال سی دی نوشت 95

دیدگاه

به موازی ایمان آوردی حالا :mrgreen:
                                max 1811 برای باتری شما مناسب نیست.اگه باتری خودش 5 ولت باشه که دیگه نمیشه با 5 ولت USB شارژ کردش که!!! این IC تا ولتاژ4.2 ساپورت میکنه.
                                http://www.maxim-ic.com/datasheet/index.mvp/id/2536
                                USB host برق داره ولی USB client از اون برق استفاده میکنه.دقیقا مثل master و slave

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X