اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازیSIM900

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازیSIM900

را ه اندازی sim900
    با سلام وخسته نباشید
    من یه sim900 گرفتم و می خوام راه اندازی کنم کمی درباری مازول اطلاعات دارم حالا می خوام راه اندازی کنم که به مشکل برخوردم قبل از اینکه شاسی پاورو فشار بدم led:statusروشنه و وقتی شاسی پاورو به مدت یک ثانیه پایین نگه می دارم led:statusخاموش و ledشبکه روشن می شه و دستمو از روی شاسی برمی دارم هردوledبه مدت دوثانیه روشنه وبعد خاموش می شه,led:RIهمیشه خاموشه و من از یک پاور 5ولت 3 امپر استفاده کردم که مستقیم به مازول وصل کردم
    ممنون میشم که بگید مشکل کار کجاست
    باتشکر

پاسخ : راه اندازیSIM900

با سلام بهتره تغذیه را بدی به رگولاتور و بعد بدی به ماژول این ماژول به تغذیه حساسه در ضمن تغذیه را 4.7 ولت بذار فکر کنم مشکلت حل میشه تست کن خبر بده

دیدگاه

با سلام
      یه منبع تغذیه 12ولتو 2امپربه رگولاتورLM317Tدادم وقتی به مازول می دادم ولتازبه2ولت درخروجی رگولاتور میرسید

دیدگاه

نباید افت کنه در ضمن در لحظهای که میخواد شبکه را پیدا کنه 3 آمپر جریان میکشه ماژولتون را از این بردهای آماده خریدید که پایه هاش با پین هدر بیرون امده؟از کجا خریدید؟

دیدگاه

من مازول نخریدم از روی یه دستگاهی باز کردم .
          به نظر شما باید منبع تغذیه 12ولتو 2امپر به4امپر تبدیل کنم درست می شه.
          الان داشتم مازول روی دستگاه قبلی تست می کردم که جواب نمی ده به نظرم مازول سوخته ,از کجا می شه فهمید که مازول سالمه
          باتشکر

دیدگاه

تغذیه ماژول را 4.7 ولت بدید و ماژول را با کلید روشن کنید در این حالت باید شبکه را پیدا کنه این راحتترین راه تست میباشد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X