اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی Sim908

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی Sim908

من واسه پروژه یه جا Sim908 رو استفاده می کنم. می خوام تو هر دقیقه یه آدرسیو باز کنه فقط که کمتر از 1KB ولی چون هر سری کانکشن باز میشه و بسته میشه هزینه 1KB از ایرانسل کم میشه. تو روز میشه 720تومن که خیلی زیاده. چطور باید کانکشن رو باز نگه داریم که هزینه حجم دقیق از حسابمون کم بشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AWE
      لطفا یه کد بسکام و شماتیک پی سی بی تون رو هم بذارید ...
      همواره یادمان باشد:
      1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
      2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
      3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ZJ-BJ
        بفرما دوست عزیز

http://www.* * *.ir/forum/showthread.php?tid=8&pid=8#pid8
        سلام
        دوست عزیز این ستاره ها چیه؟
        [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

شماتیک و فوتو پرینت
          دانلود
          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

یعنی عملا پایه sim presence نیست دیگه؟؟

دیدگاه

برای خاموش شدن هم توی دیتا شیت نوشته که موقعی که ماژول داره دیتا میفرسته و میگیره توی تغذیه دراپ ایجاد میشه .. شما اگه یه دونه خازن 1500 میکرو فاراد در ورودی بزاری و امپدانس خط تغذیه رو کمتر از چند میلی اهم بزاری ( یعنی قطر خط تغذیه رو 1 میلیمتر بگیر ) درست میشه!

دیدگاه

سلام
                من یک برد راه انداز SIM908 از همین سایت خریداری کردم (برد غیر صنعتی ، یا همون معمولی) که لینکش این هست :
                http://eshop.eca.ir/product_info.php?cPath=87_95&products_id=1427

من با تغذیه های مختلفی سعی کردم اون رو روشن کنم که همیشه با روشن کردنش ، چراغ STAT با رنگ قرمز روشن میشه ، چراغ NET سه تا چشمک میزنه و بعد ریست میشه ، یعنی دوباره خاموش میشه در حالی که فقط Power روشن هست
                در نهایت تصمیم گرفتم تا با یک منبع تغذیه ی آزمایشگاهی تستش کنم ، یک منبع تعذیهآ‌ی کامل و عالی که تا 4 آمپر هم جریان میده و از این بابت مشکلی نداره ، مشکل این بود که ماژول فقط با ولتاژ 4.5 ولت به بالا کار کرد و در تمام حالت کمتر ، یعنی از 3.7 ولت تا 4.5 ولت ، باز همون مشکل وجود داشت ، یعنی وقتی روشنش میکردم ، چند بار چشمک میزد و ریست میشد.
                حالا مشکل اینجاست که من میخوام اون رو با یک باتری لیتیوم یون روشن کنم و این باتری ها معمولاً 3.7 ولت هستن و این ماژول با 3.7 ولت یک منبع تغذیه ی 5 کیلویی!! روشن نشد ، چطوری میتونم اون رو با تغذیه یا سوئیچینگ های دیگه روشن کنم
                میخواستم بپرسم آیا ماژول مشکل داره یا مشکل از جای دیگست ، ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره در اختیار من هم قرار بده

دیدگاه

[glow=red,2,300][/glow]
                  نوشته اصلی توسط ZJ-BJ
                  پیداش کردم، بورد هم زدم و داره کار میکنه...

اون وبلاگم که میخواسته از این راه پول در بیاره!!!!!

بصورت رایگان هر نوع اطلاعاتی از این ماژول خواستید بدم؟
                  باسلام
                  لطفا اطلاعات رو بذارید ما هم استفاده کنیم.میخوام از gps و gsm سیم908 استفاده کنم و با میکرو خانوادهatmegaارتباط بدم.
                  اگر برای ارسال اس ام اس هم برنامه avr دارید ممنون میشم بذارید.

دیدگاه

با سلام من این ماژول را از فروشگاه گرفتم اما نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم وقتی بهش زنگ میزنم یا sms میفرستم خروجی tx هیچ تغییری نمیکنه اگر ممکنه راهنمایی کنید ممنون

دیدگاه

سلام
                      می خواستم بدونم معنی led های روی ماژول چیه ؟ الان Led power سبز رنگ روشنه ولی ال ای دی net چشمک میزنه و ال ای دی STAT هم 5 ثانیه روشنه بعد یه لجظه خاموش میشه دوبازه 5 ثانیه روشن و ..
                      در ضمن به پورت سریال هم نمیتونم وصلش کنم .
                      ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

دیدگاه

سلام
                        من از برد کاربردی صنعتی SIM908 استفاده میکنم .
                        تو راهنماش نوشته که وقتی روشن میکنی و PUSH BUTTON رو چند لحظه نگه میداری چراغ POWER شروع به چشمک زدن میکنه و بعدش هر 3 ثانیه یکبار چشمک میزنه اما من وقتی روشنش میکنم چراغ POWER به صورت ممتد روشن میمونه و وقنی PUSH BUTTON رو نگه میدارم اصلا چشمکی نمیزنه .در عوض چراغ NET چشمک میزنه ولی وقنی که دکمه رو ول میکنم خاموش میشه .هیچ AT COMMAND ای هم نمیگیره
                        ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

دیدگاه

با سلام به دوستان

بنده چند هفته پیش برد راه انداز SIM908 (نوع ساده / غیر صنعتی) رو از سایت خریده بودم ، الان تازه فرصت شد بشینم پاش ،

من یه مشکلی دارم و اون هم اینکه سیم کارت رو شناسایی نمی کنه ،
                          متوجه تذکرات پیاپی هم بوده ام و از برد رگولاتور LM2596 استفاده میکنم و از یه آداپتور لپ تاپ با ولتاژ 19 ولت و آمپراژ 4آمپر جریان میدم به رگولاتور و از اون رو خروجی 4ولت میگیرم برای SIM908 ؛
                          برد رگولاتور رو با سوسماری به ماژول متصل کرده ام ، بدون هیچگونه خازن یا ...
                          این رو هم بگم که من پین 3 (پاور) رو دستی یک ثانیه اتصال به زمین میدم و رها میکنم و ماژول روشن میشه ،

LED های روی ماژول هم ، ابتدا پاور سبز میشه ، سپس شبکه زرد چشمک زن ، استاتوس هم قرمز روشن میشه و روشن میمونه ، زرد کماکان چشمک زن میمونه که به علت عدم شناسایی سیم کارت است (ری استارت نمیشه کل ماژول اصلا)!
                          با استفاده از رگولاتور هم اصلا هشدار Low VOLTAGE نمیده !

ولی کماکان سیم کارت رو نمیشناسه !
                          آیا سیم کارت های جدید و قدیم فرق داره ؟! یا مثلا میکرو یا نانو نباید باشه ؟!
                          توضیح هم بدم که از طریق سریال PL2303HX به ماژول متصل شدم و به جز همین نشناختن سیم کارت ، مشکلی نداره ، حتی GPS هم تست کردم و مختصات صحیح گرفتم ، همچنین با دستور ?=AT+COPS اپراتور ها رو سرچ میکنه و میاره لیستشون رو (یعنی قابلیت شبکه کار میکند) اما طبیعتا چون سیم کارت شناسایی نمیشه رجیستر نمیشه در شبکه ! :(

مشکل از کجا میتونه باشه ، لطفا راهنمایی م کنید دوستان!

دیدگاه

سلام :smile:
                            ببر بده Eca واست تست میکنن
                            من دفتر تهران بردم برام تست کرد (مشکل من چیز دیگه ای بود)
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108455.msg777842#msg777842

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X