با سلام
یک SIM900A از فروشگاه گرفتم. برای پدیتش کدام فریمور رو باید انتخاب کنم؟
در ضمن فریمور برد راه انداز فروشگاه 1137B09SIM900B64_ST هست که توی اونایی که قرار دادین نیست!
آیا با این میشه MMS فرستاد؟
زکات علم، بذل و آموزش آن به طالب و مستحق دانش است که شایستگی آموزش و آموختن را داشته باشد، و تلاش و کوشش نفس در عمل به علم و دانش است. امام علی (علیه السلام)
SIM900A های فروشگاه همگی از نمایندگی اصلی SIMCOM در چین گرفته میشه و همیشه دارای آخرین فریمویر تولیدی شرکت هستند برای همین هنگام پدیت باید بگردید و آخرین نسخه رو استفاده کنید.
تمامی سری های جدید دارای فریمویر 64 بیتی هستند و دیگه سری 32 بیتی خیلی خیلی به ندرت وارد میکنیم مگر برای شرکت های خاص و نیاز های خاص.
سلام.من یه ماژول gsm میخوام که فقط باهاش یه اس ام اس ارسال و دریافت کنم.
فقط همین کار اضافه دیگه نمیخوام ازش.
بعد یه سوال دیگه من میتونم اطلاعات مربوط به اس ام اس رو پردازش کنم؟مثلا کد ارسالی چند بوده و عملیات ریاضی روش انجام بدم؟
حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت
دوست من سلام
این مشکل برای من هم پیش اومده بود بر طرفش کردم الانم داره کار میکنه.
مبدل USB به سریال درست کار میکنه اما خروجی پایه های TXD و ورودی RXD اون رو باید برعکس کرد. یعنی با یه گیت نات سر راه خروجی TXD مبدل میتونی خروجی درست دریافت کنی.
برای وارد کردن اطلاعات به RXD مبدل باز هم همین کار رو بکن. اول اطلاعات رو به گیت نات بده و بعد به RXD مبدل وصل کن.
دلیلشم مفصله....
اگه منطورم واضح بود که خداروشکر وگرنه که بگو یه نقشه ساده برات بکشم.
دوستان من یه ماژول SIM900A خریدم. تنها مشکلی که داشت این بود که RXD و TXD اون کار نمیکرد. یعنی به سیمکارتش زنگ میزدم بوق میخورد. پایه ی RI با زنگ یا SMS صفر میشد.
اومدم پدیتش کردم. پدیت هم شد اما دیگه کار نکرد در واقع الان فقط پدیت میشه ولی گزینه هایی که گفتم دیگه کار نکرد.
حالا چیکارش کنم -O<
سلام.
اگر من یک sim900 a بخرم و ابدیت کنم ان وقت امکان gps بهش اضافه میشه؟
اصلا با اپدیت چه امکاناتی را دارا خواهد شد؟
ببخشیدکه سوالم یکم مبتدانه بود. :redface:
[glow=red,2,300]بیایید با کمک هم الکترونیک را گسترش دهیم[/glow]
[glow=yellow,2,300]AVR & ARM[/glow]
[glow=green,2,300]عشق است و برنامه نویسی [/glow]
SIM900A های فروشگاه همگی از نمایندگی اصلی SIMCOM در چین گرفته میشه و همیشه دارای آخرین فریمویر تولیدی شرکت هستند برای همین هنگام پدیت باید بگردید و آخرین نسخه رو استفاده کنید.
تمامی سری های جدید دارای فریمویر 64 بیتی هستند و دیگه سری 32 بیتی خیلی خیلی به ندرت وارد میکنیم مگر برای شرکت های خاص و نیاز های خاص.
آقای بلورچیان اگه ممکنه ورژن دقیق فریموری که روی ماژولای جدید شرکت موجود هست رو عنوان کنید
ممنون
سلام
من یک sim900A رو میخوام پدیت میکنم ولی بعد از پاک کردن فلش error میده
و اینه
reception timeout
و Error during download data via boot ROM
و Error during download loader in Ram
:cry2:
کلیه مراحل و درست رفتم و مدار درست بسته شده و 232 ام درسته ولی این error به چه علته؟
حواهش میکنم راهنمایی کنین.
ممنون.
دیدگاه