با سلام خدمت دوستان
من یه ماژول sim900 با ارتباط rs232 خریدم. برای شروع به پورت سریال رایانه وصلش کردم تا خروجی ماژولو تو hyperterminal ببینم.
netlight led ماژول طبق دیتاشیتش عمل می کنه. نرخ ارسال و دریافت hyperterminal رو هم 115200 انتخاب کردم. همون طور که در دیتاشیتش اومده موقع روشن شدن باید کد هگز "00 49 49 49 49 FF FF FF FF" بفرسته رو که تو هاپیرترمینال این کد رو نمایش میده "....IIII" (البته در lcdهای متنی این دو کد معدل هم هستن).
تا اینجاش ایرادی توش ندیدم.
سوالم اینجاس:
چرا زمانی که زنگ میزنم تا پیامک می فرستم هیچ چیزی در هایپرترمینال نشون نمیده!؟!؟ :sad:
با این که هم پیامک دریافت میشه و هم تماس دریافت میشه
تو دیتاشیت نوشته که موقع دریافت پیامک و تماس ATcommand مربوط بهشون ارسال میشه
سیم کارتم ایرانسله آیا تنظیم خاصی نیاز داره!!؟؟
دوستانی که کار کردن ممنون میشم راهنماییم کنین.
با تشکر
من یه ماژول sim900 با ارتباط rs232 خریدم. برای شروع به پورت سریال رایانه وصلش کردم تا خروجی ماژولو تو hyperterminal ببینم.
netlight led ماژول طبق دیتاشیتش عمل می کنه. نرخ ارسال و دریافت hyperterminal رو هم 115200 انتخاب کردم. همون طور که در دیتاشیتش اومده موقع روشن شدن باید کد هگز "00 49 49 49 49 FF FF FF FF" بفرسته رو که تو هاپیرترمینال این کد رو نمایش میده "....IIII" (البته در lcdهای متنی این دو کد معدل هم هستن).
تا اینجاش ایرادی توش ندیدم.
سوالم اینجاس:
چرا زمانی که زنگ میزنم تا پیامک می فرستم هیچ چیزی در هایپرترمینال نشون نمیده!؟!؟ :sad:
با این که هم پیامک دریافت میشه و هم تماس دریافت میشه
تو دیتاشیت نوشته که موقع دریافت پیامک و تماس ATcommand مربوط بهشون ارسال میشه
سیم کارتم ایرانسله آیا تنظیم خاصی نیاز داره!!؟؟
دوستانی که کار کردن ممنون میشم راهنماییم کنین.
با تشکر
دیدگاه