ظاهرا مورد خاصی نداره بجز اینکه رگولاتور و منبع باید بتونن تا 3 امپر رو تامین کنن ، چون اونطوریکه تو انجمن بحث شده بود موقعی که دنبال شبکه می گرده جریان کشی بالایی داره.
تو انجمن در موردش بحث شده
سلام میلاد جان ، من با SIM900 کار نکردم :rolleyes:
اما همون طور که دوستمون گفت این ماژول اگه جریان کشی داشته باشه باید از رگولاتور آمپر بالا استفاده کنی ؛ اما من فکر نکنم بخواد 3آمپر بکشه :eek:
3آمپر ، یعنی داری باهاش یه لباس شویی کوچیک روشن میکنی :angry: :eek:
اما از رگولاتور LM2576 که 5 پایه داره می تونی استفاده کنی ، در ضمن این رگولاتور به دو شکل تو بازار هستش ، مدل ادجاست(Adj) برای تغییر ولتاژ خروجی تا حدود 50 ولت و از طریق یک مقاومت متغییر ؛ و مدل معمولی که خروجیشو می تونی 12 یا 5 ولت بگیری البته اگه اشتباه نکرده باشم ، مثل مرد کار میکنه:nice:
در ضمن برای تغذیه میکرو و SIM900 از این بخوای استفاده کنی ، حتما از فلتری که تو دیتاشیت اون کشیده استفاده کنی و ضمنا از سلف هایی تو مدارش استفاده میشه باید از نوع بشکه ای باشه و از نوع مقاوتی اون اصلا استفاده نکنی(شکل ظاهری اون شبیه بشکه یا بصورت مقاومت هستش) :read:
بازم اگه سوالی داشتی ، زکات علم آموزششه ، در خدمتم/.
وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.
ببین من یادم رفت ، وقتی که همون اول بخواد با شبکه ارتباط برقرار کنه حدود چند میلی ثانیه آمپر بالایی میکشه و باید حتما از رگولاتور LM2576 استفاده کنی و اینم اصلاح کن ، از 3.3V گرفته تا به بالا ولتاژ خروجی در نوع معمولیشه و ضمنا یه خازن 2200U خروجی LM2576 حتما بزاری ، خازن رو تماما خالی میکنه
منظورت از منبع باتریه؟ یا پاور؟
اگه پاور باشه که مشکلی نیست ، اما باتری میتونی از نوع باتری لپ تاپی معروف هم هستن به باتری لیتیومی که ولتاژ 3.7V داره و یا باتری پلیمری(قیمت بالاست) ، این باتریا جریان کشی خوبی بهت میدن ، سریع خالی نمیشن ، ما واسه ربات هم از همین باتریا استفاده میکنیم هم تو پروژه ها :nice:
وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.
[img][img]سلام . من برای مدار خودم از این(ضمیمه) منبع استفاده کردم و در صورتی که رگولاتور 7805 مارک "کیا" داشته باشی منبع زیر کاملا ماژول و میکرو وال سی دی و... را درایو می کنه واون جریانی که موقع درایو ویا Voice ,SMS ماژول می کشه حدود 230ma است. Vbat تغذیه ی ماژول و vcc تغذیه دیگر قسمت ها است. ضمنا اگر ماژولت با محیط در تماسه میتونی با دستور AT+CMTE? دمای دقیق محیط رو بخوانی و نیاز بهLM35 نیست.
موفق باشید.[img][C:\Users\Hossein\Desktop/Power-sim900.png]
من با sim900 کار کردم و براش یک مدار با رگولاتور خطی 5 ولت طراحی کردم اما کار نکرد
یک مدار آماده که خود شرکت simcom گذاشته دیدم رگولاتور lm1086 معرفی کرده ، و از فروشگاه جوان با کلی مشقت فراوان خریدم و دوباره مدار رو طراحی کردم . بالاخره جواب داد . فقط قبل از اینکه مدار چاپی مدارت بزنی رو تغذیه خوب فکر کن و عجله هم نکن چون سر کار میری بجوری. :sad:
موفق باشی :applause:
خداوندا
از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار حال که بزرگ شده ام و کسی را دوست می*دارم می گویند:
فراموشش کن
دکتر علی شریعتی
سلام
من حداقل روی دو مورد تست کردم این روش رو
من این روش رو می گم تست کنید تضمینی جواب می ده
یه رگلاتور 3.3 که تا 2 آمپر بده بگیرید اونوقت به اندازه 10000 میکرو فاراد خازن بزار
ببین اصولا فقط خازن خیلی مهمه
مدار من هم با رگلاتور 2 آمپر معمولی بدون خازن جواب نمی داد اما وقتی 10000 خازن گذاشتم روش به راحتی و بدون هیچ مشکلی جواب داد
البته شما که ال سی دی و ... داری شاید نیاز به خازن بیشتری داری!!!!!مثلا15000
من از این مدار برای تغذیه استفاده کردم.
اگولاتور مورد استفاده برای تغذیه ماژول lm317 هستش.
ولتاژ 4.1 رو وصل کردم به VBAT .
بدون هیچ مشکلی شبکه رو میشناسه و ارسال و دریافت اس ام اس دارم.
دیدگاه