نمیشه از خود شارژر موبایل استفاده کرد ؟ چون فک کنم اگه + - باتری بزنیم به شارژر شارژ بشه...اینو از استاد دانشگام پرسیدم گفت میشه از شارژرش استفاده کرد و خودش قبلا کرده بود...
سلام
نه نمیشه.ولتاژ شارژ باتری 4.2V هستش ولی شارژر (آدابتور) موبایل حداقل 5V هستش.
به استادتم بگو یا جواب سوالی رو که ازش مطمئن نیست نده یا اول مطالعه کنه بعد جواب بده اینطوری هم سوال کننده هم آتشنشانی و هم شرکتای بیمه به جونش دعا میکنن.
امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.
سلام
نه نمیشه.ولتاژ شارژ باتری 4.2V هستش ولی شارژر (آدابتور) موبایل حداقل 5V هستش.
به استادتم بگو یا جواب سوالی رو که ازش مطمئن نیست نده یا اول مطالعه کنه بعد جواب بده اینطوری هم سوال کننده هم آتشنشانی و هم شرکتای بیمه به جونش دعا میکنن.
سلام
پس من چیکار کنم که واسه sim900 باتری بزارم ؟ خب 5 وبلت رو میشه با زنر به نزدیک 4.2 رسوند . بازم نمیشه ؟
میشه راه حلشو بگین ؟
مرسی
سلام
پس من چیکار کنم که واسه sim900 باتری بزارم ؟ خب 5 وبلت رو میشه با زنر به نزدیک 4.2 رسوند . بازم نمیشه ؟
میشه راه حلشو بگین ؟
مرسی
سلام
یه مدار رگولاتور 4.5V با هرچی دوست داری ببند بعدش تو خروجی یه دیود شاتکی مثلا 1N5819 بذار و بعد بده به باتری و SIM900 .
اینطوری هم دائما باتری پر میمونه و با قطع تغذیه بلافاصله میاد تو مدار و هم همزمان داری SIM900 رو تغذیه میکنی.
فقط یادت باشه خروجی مدار تغذیه باید کاملا صاف باشه.جریان باتری رو هم بسته به نیازت بعلاوه ی حداقل 30% اضافه تر انتخاب کن.
میتونی از یک یا چند تا باتری سالم موبایل که همه از یک نوع باشن و با هم موازی شدن هم استفاده کنی.
ضمنا یه رگلاتور جریان مثلا با LM317 بذار قبل از مدار رگلاتور ولتاژ و جریان خروجیش رو حداکثر یکسوم(کمتر باشه بهتره) جریان کل باتریت تنظیم کن تا باتریا وقتی خالی هستن با جریان بالا شارژش نشن و عمرشون زیاد باشه.
وسلام.
امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
سلام
یه مدار رگولاتور 4.5V با هرچی دوست داری ببند بعدش تو خروجی یه دیود شاتکی مثلا 1N5819 بذار و بعد بده به باتری و SIM900 .
اینطوری هم دائما باتری پر میمونه و با قطع تغذیه بلافاصله میاد تو مدار و هم همزمان داری SIM900 رو تغذیه میکنی.
فقط یادت باشه خروجی مدار تغذیه باید کاملا صاف باشه.جریان باتری رو هم بسته به نیازت بعلاوه ی حداقل 30% اضافه تر انتخاب کن.
میتونی از یک یا چند تا باتری سالم موبایل که همه از یک نوع باشن و با هم موازی شدن هم استفاده کنی.
ضمنا یه رگلاتور جریان مثلا با LM317 بذار قبل از مدار رگلاتور ولتاژ و جریان خروجیش رو حداکثر یکسوم(کمتر باشه بهتره) جریان کل باتریت تنظیم کن تا باتریا وقتی خالی هستن با جریان بالا شارژش نشن و عمرشون زیاد باشه.
وسلام.
سلام
اگه کاهنده جریان رو بعد رگولاتور ولتاژ بزارم که جریان sim900 هم که کاهش پیدا میکنه...مگه اینکه کاری کنیم باتری وقتی برق وصل هست از مدار جدا باشه و این کاهنده جریان رو ما بعد رگولاتور واسه شارژ باتری بزاریم . اینجوری وقتی برق میره باتری وصل بشه به sim900 و مدار شارژر هم جدا میشه،و وقتی برق هس ماژول از برق شهر استفاده کنه و باتری از مدار جدا باشه و شارژر بهش وصل یشه.درس گفتم ؟حالا چطور پیادش کنیم ؟
از این میتونم استفاده کنم واسه کاهش جریان ؟
اگه کاهنده جریان رو بعد رگولاتور ولتاژ بزارم که جریان sim900 هم که کاهش پیدا میکنه...مگه اینکه کاری کنیم باتری وقتی برق وصل هست از مدار جدا باشه و این کاهنده جریان رو ما بعد رگولاتور واسه شارژ باتری بزاریم . اینجوری وقتی برق میره باتری وصل بشه به sim900 و مدار شارژر هم جدا میشه،و وقتی برق هس ماژول از برق شهر استفاده کنه و باتری از مدار جدا باشه و شارژر بهش وصل یشه.درس گفتم ؟حالا چطور پیادش کنیم ؟
از این میتونم استفاده کنم واسه کاهش جریان ؟
سلام
راست میگیا حواسم به مصرف جریان زیاد sim900 نبود.شما کلا رگلاتور جریان رو بیخیال شو. به دردسرش نمی ارزه.
سلام
راست میگیا حواسم به مصرف جریان زیاد sim900 نبود.شما کلا رگلاتور جریان رو بیخیال شو. به دردسرش نمی ارزه.
آقا اگه من رگولاتورو بدم به دیود و بعد به ماژول و از یه خروجی رگولانور وقبل از دیود بدم به محدود کننده جریان و خروجی محدود کننده بدم به باتری و باتری هم بدم به ماژول درس نمیشه ؟ چون ماژول ار مسیری که جریان بیشتری میده تغذیه میکنه پس اون مسیری که قبل از دیود گرفتیم و دادیم به محدود کننده فقط باتری رو شارژ نگه میداره و چون جریان رگولاتور از باتری هم بیشتره یا یکم ولتاژش بیشتره مدار از باتری استفاده نمیکنه و فقط از برق شهر استفاده میکنه.و وقتی برق میره از باتری و همچنین شارژر از مدار خارج میشه.
مدار از باتری استفاده نمیکنه و فقط از برق شهر استفاده میکنه.و وقتی برق میره از باتری و همچنین شارژر از مدار خارج میشه.
سلام
چه اصراری داری به اینکه باتری در زمان شارژ از مدار جدا باشه و بعد وارد مداربشه؟!!این همه دنگ و فنگ برای چیه؟چرا وقتی میتونی براحتی به مقصد برسی میخوای راحت رو طولانی کنی و به همون نتیجه برسی؟میشه منو روشن کنی؟
سلام
چه اصراری داری به اینکه باتری در زمان شارژ از مدار جدا باشه و بعد وارد مداربشه؟!!این همه دنگ و فنگ برای چیه؟چرا وقتی میتونی براحتی به مقصد برسی میخوای راحت رو طولانی کنی و به همون نتیجه برسی؟میشه منو روشن کنی؟
آقا معذرت من پوزش میطلبم
خب بفرمایید چیکار کنم ...اصلا تحلیلای من بیخیال
به قول شما باید محدود کننده جریان رو که بزارم...نباید بزارم ؟
از رگولاتور باید بدم به ماژول . از همون رگولاتور هم باید بدم به lm317 و بعدشم باتری دیگه ... قاعدتا باید باتری هم به Vbat وصل بشه...
فک میکنم بعد از باتری باید یه دیود شاتکی بزارم که از طرف رگولاتور 5 ولتم جریان به سمت باتری نیاد . درسته ؟چون فقط باید از lm317 به باتری بیاد .
شما بر این اساس یه مدار بگین من بکشم ببینیم چی میشه.
آقا معذرت من پوزش میطلبم
خب بفرمایید چیکار کنم ...اصلا تحلیلای من بیخیال
به قول شما باید محدود کننده جریان رو که بزارم...نباید بزارم ؟
از رگولاتور باید بدم به ماژول . از همون رگولاتور هم باید بدم به lm317 و بعدشم باتری دیگه ... قاعدتا باید باتری هم به Vbat وصل بشه...
فک میکنم بعد از باتری باید یه دیود شاتکی بزارم که از طرف رگولاتور 5 ولتم جریان به سمت باتری نیاد . درسته ؟چون فقط باید از lm317 به باتری بیاد .
شما بر این اساس یه مدار بگین من بکشم ببینیم چی میشه.
نوشته اصلی توسط Charger
شما کلا رگلاتور جریان رو بیخیال شو. به دردسرش نمی ارزه.
محدود کننده جریان نمیخواد :angry:اینطوری عمل کن که قبلا گفتم. ~x( بیخیال 317 شو.
نوشته اصلی توسط Charger
محدود کننده جریان نمیخواد :angry:اینطوری عمل کن که قبلا گفتم. ~x( بیخیال 317 شو.
به روی چشم :agree: خب چرا به من چیز جدید یاد میدین بعد میگین بیخیال خوب بود که :mrgreen: البته اگه جریان هم زیاد باشه باتری اندازه خودش جریان میکشه . غیر اینه ؟ انگار یه لامپ 20 میلی آمپر رو به منبع 1 آمپر وصل کنی یا 5 آمپر . مثالم درست بود یا ماجراش فرق داره :rolleyes: پس چرا میگن شارژر های تبلت رو به موبایل نزنین و یا برعکس... جدا اینا سوال بود دور از شوخی...
یه سوال . من اگه با lm2576 ولتاژ 3.3 بسازم (3 آمپر جریان دهی داره)و بدم به ماژول و باتری . باز هم نیاز به دیود شاتکی هس ؟ اگه هست چرا ؟
خب چرا به من چیز جدید یاد میدین بعد میگین بیخیال خوب بود که :mrgreen: البته اگه جریان هم زیاد باشه باتری اندازه خودش جریان میکشه . غیر اینه ؟ انگار یه لامپ 20 میلی آمپر رو به منبع 1 آمپر وصل کنی یا 5 آمپر . مثالم درست بود یا ماجراش فرق داره :rolleyes: پس چرا میگن شارژر های تبلت رو به موبایل نزنین و یا برعکس... جدا اینا سوال بود دور از شوخی...
یه سوال . من اگه با lm2576 ولتاژ 3.3 بسازم (3 آمپر جریان دهی داره)و بدم به ماژول و باتری . باز هم نیاز به دیود شاتکی هس ؟ اگه هست چرا ؟
سلام
ببین فرض کن شما جریان رو روی 500ma محدود کردی که باتری زود خراب نشه ولی خود sim900 هم مثلا 300ma برای کارش میخواد.حالا چی میشه؟sim900 میاد به جای استفاده از برق شهر برای تغذیه خودش مقداری رو که کم میاره از باتری برمیداره و اون رو زود خالی میکنه در صورتی که وقتی برق هست نباید از باتری استفاده کرد وگر نه باتری خالی میشه و وقتی برق رفت مکافات درست میکنه.
اگر هم کلا محدود کننده جریان نذاری sim900 میاد از برق شهر استفاده میکنه و بقیه اش هم صرف شارژ نگه داشتن باتری میشه بدون اینکه ازش جریانی کشیده بشه.
البته جریان دهی رگلاتور تغذیه باید طوری باشه که هم باتری رو بتونه شارژ کنه و هم sim900 رو تغذیه کنه.
دیودی هم که گفتم بعد رگلاتور بذار برای این بود که در زمان قطع برق جریان باتری داخل رگلاتور برنگرده و هدر نشه ولی چون در خروجی lm2576 همچین دیودی هست دیگه به دیود دیگری نیاز نیست.
در باره شارژر تبلت شاید ولتاژ یا جریانش بیش از نیاز و تحمل باتری موبایل باشه ولی خودم تست نکردم ببینم چرا؟
با 3.3V چطور میخوای باتری رو شارژ کنی؟باید حداقل 4.2V باشه با حداکثر 2% خطا.
موفق باشی.
سلام
ببین فرض کن شما جریان رو روی 500ma محدود کردی که باتری زود خراب نشه ولی خود sim900 هم مثلا 300ma برای کارش میخواد.حالا چی میشه؟sim900 میاد به جای استفاده از برق شهر برای تغذیه خودش مقداری رو که کم میاره از باتری برمیداره و اون رو زود خالی میکنه در صورتی که وقتی برق هست نباید از باتری استفاده کرد وگر نه باتری خالی میشه و وقتی برق رفت مکافات درست میکنه.
اگر هم کلا محدود کننده جریان نذاری sim900 میاد از برق شهر استفاده میکنه و بقیه اش هم صرف شارژ نگه داشتن باتری میشه بدون اینکه ازش جریانی کشیده بشه.
البته جریان دهی رگلاتور تغذیه باید طوری باشه که هم باتری رو بتونه شارژ کنه و هم sim900 رو تغذیه کنه.
دیودی هم که گفتم بعد رگلاتور بذار برای این بود که در زمان قطع برق جریان باتری داخل رگلاتور برنگرده و هدر نشه ولی چون در خروجی lm2576 همچین دیودی هست دیگه به دیود دیگری نیاز نیست.
در باره شارژر تبلت شاید ولتاژ یا جریانش بیش از نیاز و تحمل باتری موبایل باشه ولی خودم تست نکردم ببینم چرا؟
با 3.3V چطور میخوای باتری رو شارژ کنی؟باید حداقل 4.2V باشه با حداکثر 2% خطا.
موفق باشی.
ممنون مهندس
خب sim900 از 3.3 تا 5 میتونه تحمل میکنه . من 4.2 میسازم با 2576 ... با تقسیم مقاومتی هرچی بخوام میتونم بسازم دیگه
4.2 بسازم خوبه ؟ :nerd:
قرار شد محدود کننده سر راه رگولاتور اصلی نزاریم دیگه.
منم تو پست های قبل گفتم که :
از رگولاتور دوتا انشعاب بگیریم
یکی مستقیم به sim900 که تا هرچقد بخواد جریان بکشه
و یکی هم به محدود کننده ای که شما گفتین .فقط مخصوص شارژ باتری .
اینجوری هرچقد جریان لازم داشته باشه از رگولاتور میگیره :
این اشتباست ؟ اون دیود رو واسه اینکه جریان از رگولاتور به باتری نیاد در نظر گرفتم . که فک کنم دیود شاتکی ها هم یه مقدار افت ولتاژ دارن .درسته ؟
گه با این شیوه موافقید نظر بدین . اصلاحش کنید . اگه نه که من دیگه هیچ نمیگم :rolleyes: :biggrin:
باتری 8500 هم 1300 میلی آمپر در ساعت جریان میده . فک کنم مناسب باشه . جای پین هاش فرو رفتگی داره میشه واسش قاب هم تو مدار گذاشت و با پین هدر پایه باتریشو تنظیم کرد. :redface:
البته من میخوام بعد از ارسال آخرین sms که میخواد هشدار قطع شدن برق رو بده میخوام مدار باتری رو جدا کنم تا برق بیاد . مثلا وقتی مدار روشن میشه با میکرو بگم ترانزیستور وارد مدار بشه که باتری هم در مدار باشه وقتی هم پیام رو فرستاد پایه ترانزیستور رو 0 کنم تا از مدار بیاد بیرون و همهچی خاموش شه.
حالا مشکل :
1-موقع قطع برق ، مدار مشکلی واسش پیش نمیاد ؟ مبخوام atmega16 یا 32 استفاده کنم . SMD .(با گذاشتن یه خازن بزرگ از افت ولتاژ شدید میشه کنترل کرد ولی باز هم مشکلی نداره؟)
2- وقتی برق نیس سر راه ولتاژم ترانزیستوره دیگه...مشکل ایجاد نمیکنه ؟ خازن های tip120 1 آمپر جریان میدن . چطور تو مدار بزارم که استاندارد باشه کارم.
چیشنهادی چیزی؟
باتشکر
خب sim900 از 3.3 تا 5 میتونه تحمل میکنه . من 4.2 میسازم با 2576 ... با تقسیم مقاومتی هرچی بخوام میتونم بسازم دیگه
4.2 بسازم خوبه ؟ :nerd:قرار شد محدود کننده سر راه رگولاتور اصلی نزاریم دیگه.
منم تو پست های قبل گفتم که :
از رگولاتور دوتا انشعاب بگیریم
یکی مستقیم به sim900 که تا هرچقد بخواد جریان بکشه
و یکی هم به محدود کننده ای که شما گفتین .فقط مخصوص شارژ باتری .
اینجوری هرچقد جریان لازم داشته باشه از رگولاتور میگیره :
این اشتباست ؟ اون دیود رو واسه اینکه جریان از رگولاتور به باتری نیاد در نظر گرفتم . که فک کنم دیود شاتکی ها هم یه مقدار افت ولتاژ دارن .درسته ؟
گه با این شیوه موافقید نظر بدین . اصلاحش کنید . اگه نه که من دیگه هیچ نمیگم :rolleyes: :biggrin:
باتری 8500 هم 1300 میلی آمپر در ساعت جریان میده . فک کنم مناسب باشه . جای پین هاش فرو رفتگی داره میشه واسش قاب هم تو مدار گذاشت و با پین هدر پایه باتریشو تنظیم کرد. :redface:
البته من میخوام بعد از ارسال آخرین sms که میخواد هشدار قطع شدن برق رو بده میخوام مدار باتری رو جدا کنم تا برق بیاد . مثلا وقتی مدار روشن میشه با میکرو بگم ترانزیستور وارد مدار بشه که باتری هم در مدار باشه وقتی هم پیام رو فرستاد پایه ترانزیستور رو 0 کنم تا از مدار بیاد بیرون و همهچی خاموش شه.
حالا مشکل :
1-موقع قطع برق ، مدار مشکلی واسش پیش نمیاد ؟ مبخوام atmega16 یا 32 استفاده کنم . SMD .(با گذاشتن یه خازن بزرگ از افت ولتاژ شدید میشه کنترل کرد ولی باز هم مشکلی نداره؟)
2- وقتی برق نیس سر راه ولتاژم ترانزیستوره دیگه...مشکل ایجاد نمیکنه ؟ خازن های tip120 1 آمپر جریان میدن . چطور تو مدار بزارم که استاندارد باشه کارم.
چیشنهادی چیزی؟
باتشکر
سلام
بله باید 4.2V بسازی.
ایده ای هم که داری واسه تغذیه خوبه ولی اگر خوب فکر کنی میبینی غلطه!! خوب چرا؟!!
ببین از رگلاتور 4.2V تا sim900 مشکلی نیست ولی برای محدود کننده جریانی که گذاشتی حساب افت ولتاژ رو نکردی که از 4.2V ولت کم میشه و بعد میره به باتری و نمیتونه باتری رو فول کنه.
یه چیز دیگه اینکه دیود رو گذاشتی بعد باتری.چرا؟مگه توی sim900 چیزی هست که بخوایم تو باتری نره؟!!
این طور که شما مدار بستی یه دیود بعد از lm317 و قبل باتری و یکی دیگه هم قبل sim900 و lm317 میخواد و چون هر دیود حدود 0.3V افت ایجاد میکنه باید رگلاتور ولتاژش بشه 4.5V .
با مدار شما از باتری به SIM900 حدود 4V بیشتر نمیرسه و از طریق LM317 هم در زمان قطع برق تخلیه میشه باتری فول هم نمیشه.
دیدی گفتم بیخیال شو!!
برای دو سوال آخر هم من تخصصی ندارم ولی تا اونجا که میدونم اگر در مسیر تغذیه ترانزیستور بذاری یه مقدار ولتاژ روش افت میکنه که کار رو خراب میکنه.
یه چیز دیگه اینکه دیود رو گذاشتی بعد باتری.چرا؟مگه توی sim900 چیزی هست که بخوایم تو باتری نره؟!!
سلامی دوباره :rolleyes: خب بیخیال شدن یه مسالست راه چاره یه چی دیگست . اینجوری خیلی چیزارو باید بیخیال شد
تو عکس دوتا vbat هست که دروقع هردوش یکیه من واسه راحتی اینجوری کشیدم.و این دوتا با 4.5 ولتی که شما گفتین وصل میشه . و دیودی که تو شکل هست دلیلش هم این بود که از 4.5 ولت به باتری جریان نره (فقط لاز مدار lm117 سارژ بشه) اگه نباشه هم محدود کننده بهش وصله هم رگولاتور...
فک کنم اون دیودی که گفتین قبل باتری نیاز نباشه . و فقط همون دیود توی عکس با یه دیود قبل sim900 نیازه . درسته ؟
البته چون هدف من ارسال یه اس ام اس و خاموش شدن مدار هست اگه اون دیود قیل ماژل نباشه مشکلی پیش میاد ؟چون میخوام دامنه جریان واسه sim900 آزاد باشه چون دیود بزاریم میشه حداکثر 1 آمپر.فک کنم در حد چند ثانیه زمان ببره و اون دشارژ شدن تاثیر نداشته باشه . یا داره؟
مرسی :read: :nerd:
دیدگاه