اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ارتباط سریال با ماژول sim900

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در ارتباط سریال با ماژول sim900

سال نو همه ی دوستای گل مبارک . این اولین پست در سال 93 هست و امیدوارم زندگی در این سال یاری کنه تا بیشتر به سایت سر بزنم و از دانش شما استفاده کنم.

دوست عزیز MOHAMMADREZAقصد جسارت ندارم ولی به قوانین سایت احترام بزارید و فینگلیش ننویسید. و صد البته ورود شما را به انجمن تبریک میگم

در رابطه با سوالی که فرمودید با فرض اینکه شما اس ام اس رو دریافت کردی و در متغیر x ریختی محتوای کلی دریافتی رو که شامل متن پیام و شماره فرستنده و ساعت ارسال و ... است. در بسکام با استفاده از دستور LEN طول رشته رو بدست بیار و سپس با استفاده از یک حلقه ی for از 1 تا طول رشته ( اینجوری همه ی اعضا رشته رو بررسی کردی) و با دستور mid تک تک اعضا رشته رو بررسی کن. اگر مثلا به "+" رسیدی و بعد از اون "9" و بعد از اون "8" بود نشون میده که از شماره کارکتر "+" تا 12 تا بعدی رو جدا کنی شماره ارسال کننده پیام رو جدا میکنی. در رابطه با متن پیام باید بگم که به این صورت باید باشه که در بسته قبل از متن پیام ثابت 14+ وجود داره و بعد از اون باقی کارکترهای رشته متن پیام هست
    پس اگر 14+ رو پیدا کردی با توجه به طول رشته ی کلی که ابتدا حساب کردی متن پیام بدست میاد. نکته اینکه در پایان بسته احتمال داره ثابت OK هم ارسال بشه که اونو از متن پیام باید برداری

اگر بازم سوالی بود بپرس
    به امید ظهور مولامون که صد البته نزدیک است

دیدگاه

سلام .
      من هرکاری میکنم پیامی ب هایپرترمینال ارسال نمیکنه :cry: :cry: . چراغ نتم درسته . ینی حدود3 ثانیه روشن و چند میلی ثانیه خاموش . ولی هیچی نمیفرسه . میشه لطف کنین یه عکس از مدارتون برام بفرسین؟؟؟ max 232 باید به 5 ولت وصل شه یا 4.5 ولت؟؟؟ من به 5 ولت وصل کردم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashkan-s
        ُسلام دوستان
        من تقریبا تمام تاپیک ها گشتم اما نتونستم راه حل مشکلمو پیدا کنم !!!!
        من یه مگا32 به sim900 وصل کردم و ارتباط هم برقرار شده و میتونم at command بفرستم اما !

موقع خوندن بافر usart اول at command ارسال شده خونده میشه بعد از اون 4 کارکتر مختلف و عجیب غریب !!! :angry: وبعد از اون جواب ارسالیه ماژول !!
        به نظرتون این مشکل چطوری حل میشه ؟؟؟!! :cry2:
        سلام
        شما باید با دستور ATE0 اکو ماژول رو خاموش کنید تا دستور ارسالی برنگردد
        ولی مشکل کاراکتر های نامفهوم برای من هم حل نشده اگه کسی میدونه بگه!!!
        موفق باشید ...

دیدگاه

با سلام خدمت دوستای عزیز
          من مشکلی با پاسخ سیم 900 دارم
          برای ارتباط سیم 900 با کامپیوتر از مازول RS232 فروشگاه استفاده کردم
          برای تغذیه از l2576 که خروجی 3.9 ولته
          کلید PWR رو می زنم و ماژول روشن میشه و فکر کنم آمادست
          ولی وقتی تو هایپر ترمینال AT می زنم هیچ پاسخی دریافت نمی کنم
          تنظیمات هایپر ترمینال رو هم به صورت زیر انجام دادم
          BIT PER SECOND: 9600
          DATABIT : 8
          PARITY : NONE
          STOP BITS : 1
          FLOW CONTROL:HARDWARE
          البته اینم عرض کنم که این مدار رو با میکرو راه اندازی می کنم و همه چی حله حتی می تونم با ماژول اس ام اس هم بفرستم ولی می خوام قبل از اون با کامپیوتر تستش کنم که اون هم هیچ پاسخی نمیده
          اگه میشه یکی راهنماییم کنید
          ممنون

دیدگاه

تغزیه rs232 برقراره? زمین مشترک چطور? پیشنهاد میکنم یک برد rs232 تست شده و اماده درست کنید و هر زمان مسل الان نیاز بود فقط اتصالاتشو وصل کنید

دیدگاه

بله دوست عزیز
              البته تغذیه ی RS232 به ولتاژ 4 که همون ولتاژ سیم900 هستش وصل کردم
              در ضمن پایه های rxd txd ماژول RS232 رو به هم میزنم باید هر چی می نویسم دریافت کنم؟
              هیچی دریافت نمی کنه یه چند ثانیه هنگ می کنه و بدون هیچ تغییری بر می گرده به حالت اول

دیدگاه

ببین دوست من هیچ نکته خاص یا فوت کوزه گری ای این وسط وجود نداره. منم مسل شما این مشکلو داشتم تنها راهش اینه که تمام مسیر از پورت سریل کامپیوتر تا خروجی مازول rs232 رو دقیق چک کنی مطمینم جواب میگیری. برای امتحان هم که شده ولتازو 5 ولت کن بعد دوباره تستش کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
                  ببین دوست من هیچ نکته خاص یا فوت کوزه گری ای این وسط وجود نداره. منم مسل شما این مشکلو داشتم تنها راهش اینه که تمام مسیر از پورت سریل کامپیوتر تا خروجی مازول rs232 رو دقیق چک کنی مطمینم جواب میگیری. برای امتحان هم که شده ولتازو 5 ولت کن بعد دوباره تستش کن
                  بله فقط دو تا سوال
                  از تقسیم مقاومتی بین ماژول و max232 استفاده کنم؟
                  همچنین بین میکرو و ماژول؟

دیدگاه

تقریبا توی همه شماتیک های موجود استفاده نشده ولی من استفاده کردم چون خیلی توصیه شده بود منم پول اضافه نداشتم که بخوام ریسک کنم مستقیم وصلش کنم :smile:
                    طوری تقسیم مقاومتیو انجام بدین که حدود 3.5 ولت روی rxd سیم قرار بگیره ( چه با میکرو چه با rs232)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط keivansadeghi
                      با سلام خدمت دوستای عزیز
                      برای تغذیه از l2576 که خروجی 3.9 ولته
                      کلید PWR رو می زنم و ماژول روشن میشه و فکر کنم آمادست
                      ولی وقتی تو هایپر ترمینال AT می زنم هیچ پاسخی دریافت نمی کنم
                      تنظیمات هایپر ترمینال رو هم به صورت زیر انجام دادم
                      BIT PER SECOND: 9600
                      DATABIT : 8
                      FLOW CONTROL رو باید رو NONE باشه

اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

به عنوان یک تجربه اینو میگم:
                        من قبلا" از RS232 برای ارتباط با ماژول استفاده میکردم . بعضی اوقات ارتباط برقرار میشد و بعضی اوقات هم نمیشد . تا اینکه دیگه ارتباط با PC کاملا" قطع شد . بعد از مدتها تلاش کار به جایی رسید که ولتاژ پایه ای ورودی سریالو چک کردم دیدم هر دو 11 ولت هست در حالی که کامپیوتر های دیگه یکی 0 و دومی 11 بود . بعد از اون هم آی سی I/O مین بورد مشکل پیدا کرد . و در نهایت از FT232 برای ارتباط استفاده کردم
                        به عنوان یک راه حل معمول برای تست سالم بودن ماژول RS232 باید پایه های TXو RX رو به هم وصل کنید و در محیط هایپر ترمینال یا محیط های مشابه حروفی که تایپ میکنید دوبار دیده بشه . اگر نشد یا" ماژول ایراد داره یا اینکه پورت سریال کامپیوتر شما هم مثل من مشکل پیدا کرده

دیدگاه

سلام
                          دوستان من این ماژول را راه انداختم . و با هایپر ترمینال بهش وصل شدم ولی وقتی بهش با گوشیم زنک میزنم اصلا چیزی نشون نمیده یا وقتی با ماژول به گوشیم زنگ میزنم و شماره میگیرم اصلا زنگ نمیزنه و مینویسه NO DIALTON
                          کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل کجاشت :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

سلام
                            پیام دریافتی در sim 900 به چه صورت است
                            یعنی وقتی پیام میگیرد متن پیام از خط چندم است
                            فعلا امکان مشاهده پورت سریال در کامپیوتر را ندارم
                            در بسکام

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مشکل در ارتباط سریال با ماژول sim900

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
                              برای روشن کردن با میکرو باید پایه پاوریعنی پایه 1 رو با استفاده از یک ترانزیستور یک ثانیه صفر کنی برای روشن شدنش هم همین طور

سوال دوم شما خروجی رگولاتور 7805 رو که 5 ولت هست بده به آنود دیود خروجیش دیود میشه کاتدش که ولتاژش هست 4.3 ولت حدودا
                              زمین هاشون به هم متصل باید باشه تغذیه ایسی max232 فرقی نداره پس اصل زمین اینهاست اگه از پورت com استفاده می کنی تقسیم ولتاژ یات نره
                              پایه 16 پایه ریست ماژول اگه pull up نکنی همیشه درحالت ریست هست و کار نمی کنه
                              پایه 16 از داخل باالاکش شه و احتیاج به قعه خارججی نداره!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                                سلام
                                دوستان من این ماژول را راه انداختم . و با هایپر ترمینال بهش وصل شدم ولی وقتی بهش با گوشیم زنک میزنم اصلا چیزی نشون نمیده یا وقتی با ماژول به گوشیم زنگ میزنم و شماره میگیرم اصلا زنگ نمیزنه و مینویسه NO DIALTON
                                کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل کجاشت :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                                در صورتی که به سیم900 وصلی - یعنی ATمیدی و OK میده بعد از زنگ خوردن سیم بعد از هر چند ثانیه رشته RING فرستاده می شود.
                                دوست عزیز اگه مفید بود روی تشکر بزن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X