اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ضبط صدا و ارسال آن با SIM900

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ضبط صدا و ارسال آن با SIM900

من تست کردم مشکلی نداره صدارو انتقال می ده بهSIM900

دیدگاه

مرتضی جان دمت گرم.خیلی لطف کردی :applause: :job:

چطور میکروفن خازنی رو تقویت کنم ؟
      من اصلا تو این زمینه صدا و اینا کار نکردم سوکتشم بلد نیسم وصل کنم واسه همین انقد سوال میپرسم :mrgreen:معذرت....

واسه sim900 شما چطوری پایه هارو به کامپیوتر وصل کردی؟میکروفن و اسپیکرو ، لطفا پایه هارو دقیق بگین :redface:

اسپیکر خونه یه باس داره دوتا کوچیک،که اون دوتا کوچیکا با دوتا سیم وصل میشن به باس اون باس هم یه کابل برق داره یه فیش هم که به کارت صدا میاد...
      یعنی شما ISD جایگذین یکی از این اسپیکر کوچیکا کردین؟ یعنی زدین به header 2 دیگه؟ به جای میکروفن :smile: یکی قرمزه یکی مشکلی ...
      چه باحال با چه کیفیتی ضبط میشه ها !! :agree:
      اسپیکر چند اهم بزارم واسه lm386?

دیدگاه

چطور میکروفن خازنی رو تقویت کنم ؟
        من در پروژهای قبلی با میکروفن کار نکردم صدا از طریق کامپیوتر در isdذخیره می کردم البته مدار تقویت کردن میکروفون توی اینترنت زیاده
        واسه sim900 شما چطوری پایه هارو به کامپیوتر وصل کردی؟میکروفن و اسپیکرو ، لطفا پایه هارو دقیق بگین :redface:
        اسپیکر خونه یه باس داره دوتا کوچیک،که اون دوتا کوچیکا با دوتا سیم وصل میشن به باس اون باس هم یه کابل برق داره یه فیش هم که به کارت صدا میاد...
        پشت اسپیکر دوتا سیم هست قرمز و سیاه این دوتا رو وصل کن به sim 900
        یعنی شما ISD جایگذین یکی از این اسپیکر کوچیکا کردین؟ یعنی زدین به header 2 دیگه؟ به جای میکروفن :smile: یکی قرمزه یکی مشکلی ...
        چه باحال با چه کیفیتی ضبط میشه ها !!
        کیفیتش بدک نیست خوبه البته به حجم ولمتون بدستگی داره
        اسپیکر چند اهم بزارم واسه lm386?
        مونده به تقویتون که چقدر تقویت کنید بلندگو 8اهم جواب می ده می گن بازم مونده به تقویت صدا

دیدگاه

سلام مرتضی جان

یه سرچی کردم.
          اون گوشه کنارا گفته بودن از همین lm386 هم میشه واسه تقویتش استفاده کرد.درسته؟

حالا من قسمت میکروفن رو اول وصل میکنم به کامپیوتر وقتی از خود isd جواب گرفتم میرم سراغ میکروفن ولی به قول شما کیفیتش به خروجی کامپیوتر که نمیرسه...

خود خروجی که روی کارت صدا هست،همون که سبز رنگه ، از همونجا میتونم وصل کنم به header2 ?
          منفی مثبت نداره ؟
          یا از همون دوتا سیم که از ساب میره به اسپیکر کوچیکا از اونا بگیرم؟

پس فردا مدارشو میبندم. :read:

دیدگاه

خود خروجی که روی کارت صدا هست،همون که سبز رنگه ، از همونجا میتونم وصل کنم به header2 ?
            منفی مثبت نداره ؟
            یا از همون دوتا سیم که از ساب میره به اسپیکر کوچیکا از اونا بگیرم؟
            از همون دو تا سیم بگیر

دیدگاه

آقا من میکروفون و به سیم 900 وصل کردم ولی خر خر میکنه چه کنم؟

دیدگاه

آقا من فقط میخوام میکروفون و مستقیم به سیم 900 وصل کنم و صدا رو بفرستم اما صدا با خرخر شنیده میشه چه کنم؟(طبق دیتا شیت سیم 900 کار کردم)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رضا علیزاده طاری
                  آقا من فقط میخوام میکروفون و مستقیم به سیم 900 وصل کنم و صدا رو بفرستم اما صدا با خرخر شنیده میشه چه کنم؟(طبق دیتا شیت سیم 900 کار کردم)
                  دوست عزیز والا من بیخیال این موضوع شدم ایشالا اگه کسی انجام داده بتونه راهنمایی کنه :redface:

دیدگاه

سلام به همه دوستان . اقا این میکرو فن به SIM900 میزنم خر خر شدید داره سیستمشو یکم عوض کردم . منفی میکروفن رو به زمین زدم . یه خان 10 و یه خازن 33 هم بین پایه میکروفن مثبت و زمین گذاشتم میکروفن مثبتم زدم به 19 . مشکل خر خر تا حد زیادی حل شد
                    اما مشکل ضعیف بودن شدید صداست از خود AT+CMIC استفاده میکنم میبرم رو 15 خرخر زیاد میشه میارم رو 5 از 4 سانتی متر به بعد دیگه صدا نمیاد یعنی درست مثل گوشی . مشکل اینجاست که من اینو واسه پروژه استراق السمع میخوام . یکم تابلوئه :mrgreen:
                    تقویت کننده هم میزارم کلن قطع میشه LM234
                    مشکل رو جچوری میشه حل کرد ؟ تقویت کننده خاصی هست ؟ یا میشه میکروفن رو رفت میکروفن مخصوص گوشی گرفت که 1 2 متر رو خوب میکشه ؟ میکروفنم از این ضایع هاست . 500 تومنی ها :mrgreen:
                    ببخشید با موضوع تاپیک یکم فاصله داشت
                    اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
                    هیتلر

دیدگاه

سلام دوستان
                      باsim900 میخوام ارتباط صوتی برقرارکنم بادستور ATD091...
                      پیغام NO CARRIER میده!
                      کسی اینجامیتونه کمک کنه؟مشکل از کجاست؟
                      در ضمن با اسمس مشکلی ندارم راحت میفرستم!
                      ممنون

دیدگاه

سلام
                        در مورد دستور تماس در sim 900 باید در کامپایلر بسکام به این شکل نوشته شود :
                        ATD+989155080980; be ein shekl bezan dorost mishe
                        حتما یادتون باشه از اول A تا آخرش ; را باید باشه وگر نه error میده یا دستور No Carrier
                        به شکل نوشتن شماره دقت کنید اول پیش شماره ایران سپس شماره ای که می خواهید فقط بدون 0 اولش
                        پیروز باشید
                        امیر صدرراد

دیدگاه

سلام برای برقراری تماس تلفنی باید به این صورت عمل کنید:
                          ATD0916xxxxxxx و یه همچین علامتی هم باید آخر شماره تلفن بزارید. دو نقطه ولی یه نقطه کشیده هست امیدوارم منظورم رو گرفته باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X