با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم.
اخیرا برای انجام پروژه ای یک قطعه ماژول SIM900A (و نه برد کاربردی آماده) از فروشگاه سایت تهیه کردم. پس از طراحی برد طبق دستورالعمل دیتاشیت های ماژول، متوجه شدم که پایه شماره 60 (آنتن) با زمین مقاومت صفر دارد. به خیال اینکه اشکال از برد و لحیم کاری است اقدام به سفارش ماژول جدیدی کردم. ولی پیش از نصب روی برد این پایه را امتحان کردم و متوجه شدم که این پایه دارای مقاومت ناچیزی با زمین هست.
خلاصه برد جدید طراحی شد و پس از نصب و اتصال منبع تغذیه LED های نشانگر وضعیت و آنتن روشن می مانند. با فشار دادن کلید پاور هم هیچ اتفاقی نمی افتد! پورت سریال هم هیچ کاری انجام نمی دهد.
البته از طریق پورت Debug و نرم افزار مربوطه توانستم ماژول را پدیت کنم.
ضمناً تمامی مطالب انجمن را در مورد این ماژول مطالعه کردم که هیچ کدام مشکل مثل این نداشتند.
حالا از اساتید بزرگوار خواهش می کنم من را در این مشکل راهنمایی کنند.
سه سوال اساسی این است:
1-مقاومت اهمی بین آنتن و زمین چقدر باید باشد؟
2-چطور ممکن است که پورت دیباگ فعال و پورت سریال غیرفعال باشد؟
3-چرا هیچ نشانه ای از روشن شدن ماژول وجود ندارد ولی LEDها روشن هستند؟
(ببخشید طولانی شد. :redface
اخیرا برای انجام پروژه ای یک قطعه ماژول SIM900A (و نه برد کاربردی آماده) از فروشگاه سایت تهیه کردم. پس از طراحی برد طبق دستورالعمل دیتاشیت های ماژول، متوجه شدم که پایه شماره 60 (آنتن) با زمین مقاومت صفر دارد. به خیال اینکه اشکال از برد و لحیم کاری است اقدام به سفارش ماژول جدیدی کردم. ولی پیش از نصب روی برد این پایه را امتحان کردم و متوجه شدم که این پایه دارای مقاومت ناچیزی با زمین هست.
خلاصه برد جدید طراحی شد و پس از نصب و اتصال منبع تغذیه LED های نشانگر وضعیت و آنتن روشن می مانند. با فشار دادن کلید پاور هم هیچ اتفاقی نمی افتد! پورت سریال هم هیچ کاری انجام نمی دهد.
البته از طریق پورت Debug و نرم افزار مربوطه توانستم ماژول را پدیت کنم.
ضمناً تمامی مطالب انجمن را در مورد این ماژول مطالعه کردم که هیچ کدام مشکل مثل این نداشتند.
حالا از اساتید بزرگوار خواهش می کنم من را در این مشکل راهنمایی کنند.
سه سوال اساسی این است:
1-مقاومت اهمی بین آنتن و زمین چقدر باید باشد؟
2-چطور ممکن است که پورت دیباگ فعال و پورت سریال غیرفعال باشد؟
3-چرا هیچ نشانه ای از روشن شدن ماژول وجود ندارد ولی LEDها روشن هستند؟
(ببخشید طولانی شد. :redface

دیدگاه