اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل عجیب با SIM900

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل عجیب با SIM900

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم.
    اخیرا برای انجام پروژه ای یک قطعه ماژول SIM900A (و نه برد کاربردی آماده) از فروشگاه سایت تهیه کردم. پس از طراحی برد طبق دستورالعمل دیتاشیت های ماژول، متوجه شدم که پایه شماره 60 (آنتن) با زمین مقاومت صفر دارد. به خیال اینکه اشکال از برد و لحیم کاری است اقدام به سفارش ماژول جدیدی کردم. ولی پیش از نصب روی برد این پایه را امتحان کردم و متوجه شدم که این پایه دارای مقاومت ناچیزی با زمین هست.
    خلاصه برد جدید طراحی شد و پس از نصب و اتصال منبع تغذیه LED های نشانگر وضعیت و آنتن روشن می مانند. با فشار دادن کلید پاور هم هیچ اتفاقی نمی افتد! پورت سریال هم هیچ کاری انجام نمی دهد.
    البته از طریق پورت Debug و نرم افزار مربوطه توانستم ماژول را پدیت کنم.
    ضمناً تمامی مطالب انجمن را در مورد این ماژول مطالعه کردم که هیچ کدام مشکل مثل این نداشتند.

حالا از اساتید بزرگوار خواهش می کنم من را در این مشکل راهنمایی کنند.
    سه سوال اساسی این است:
    1-مقاومت اهمی بین آنتن و زمین چقدر باید باشد؟
    2-چطور ممکن است که پورت دیباگ فعال و پورت سریال غیرفعال باشد؟
    3-چرا هیچ نشانه ای از روشن شدن ماژول وجود ندارد ولی LEDها روشن هستند؟

(ببخشید طولانی شد. :redface

پاسخ : مشکل عجیب با SIM900

مقاومت اهمی آنتن و زمین 0 اهم هستش یعنی به هم وصلن.همه جا اینطوریه مغزی و بدنه آنتن تلویزیون شما هم به هم وصله.
    دلیلش هم واضحه:
    تو فرکانش کاری که برای قطعه تعیین شده ؛ امپدانس مثلا میشه 50 اهم یا هر چیز دیگه ای ولی با فرکانس 0 هیچ امپدانسی در این رابطه وجود نداره.
    این یه قانونه

وقتی ماژولت روشن نمیشه چطور تونستی پدیتش کنی :eek:

ببین اتصال کوتاهی رو پایه های TX RX نداری اگه اشتباه نکنم از یه طرف مقاومت دیود رو باید بده و از طرف دیگه بی نهایت

دیدگاه

مرسی به خاطر پاسخ شما
      ولی من چندین بار همه اتصال ها رو چک کردم. هیچ اتصال کوتاهی وجود نداره.
      منبع تغذیه رو هم یک بار از ترانس و یک بار از پاور کامپیوتر(یه پاور مجزا) گرفتم، باز هم نشد.

دیدگاه

کسی نیست برد رو بفرستم براش ببینه چشه؟
        اعصاب نمونده برام

دیدگاه

به نظر من پدیت اشتباهی رو روش ریختید. دوباره با یه firmware دیگه پدیتش کنید! این تنها دلیل ممکن هست که دیباگش کار کنه ولی بقیه ماژول....
          sim900 معمولی میگرفتید که نیاز به پدیت نباشه دیگه!
          [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

ببین من همیشه مقاومت آنتن زمین رو با اهمتر که میگیرم در حد 1 تا 4 اهم میشه!
            با تست بازر هم بوق میزنه ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X