اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اعلام خرابی توسط ارسال SMS

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اعلام خرابی توسط ارسال SMS

سلام
    عجب بحث جالبی. من الان باهاش آشنا شدم. راستی می شه روی مدار این نوع مدم ها کار کرد؟ البته چون اطلاعات زیادی در این رابطه ندارم نمی دونم سوالم خوب بود، بد بود، چی بود نفهمیدم :icon_razz: ولی خوب طراحی چنین مودم هایی هم به اندازه خود کار کردن باهاشون و استفاده در پروژه های مختلف هیجان انگیز و جالب هست.
    پیروز و سربلند باشید.
    آدمی از عالم خاکی نمی آید بدست

عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی
    پردازش تصویر با FPGA از صفر تا انتها
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74299.0

دیدگاه

سلام بچه ها واقا بحث جالبیه خواهش می کنم تو گوگل سرچ کنید ببینید میشه این ماژولهای گران رو که خودم 9،10 مهر توی امجد و عباسیان دیدم ساخت؟من تو خونه نت ندارم وگرنه میگشتم.در ضمن کتاب 10پروژه از انتشارات آفرنگ رو ببینید مطالب خوبی داره در این مورد. :bye
      جانم به فدای ائمه اطهار
      می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

سلام به همه دوستان من این کارو انجام دادم دستگاه دارای PLC اطلاعات میخونم ارسال میکنم در هر زمان یا با ریپورت گرفتن وکنترل نیز انجام میدم در ایمیل هم میزنه هم برا خرابی هم گزارش دما ورطوبت و ........

دیدگاه

چاوشی جان سلام و خیر مقدم بخاطر عضویت در سایت .
          اگه میشه لطف کن و توضیحاتی از ساخت مدارت برامون بزار تا استفاده کنیم از اطلاعات ارزشمند شما .ممنون میشیم
          وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
          نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X