اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در راه اندازی اولیه sim908

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در راه اندازی اولیه sim908

نوشته اصلی توسط Javad Moosavi نمایش پست ها
    سلام. اشتباه اول! منبع تغذیه کامپیوتر یا همان پاور یکی از دردسر ساز ترین منابع تغذیه است!!! ترجیحا از منبع تغذیه ترانسی یا باتری های LEAD-ACID استفاده نمایید. در صورت عدم امکان فقط و فقط از مدار پیش فرض و ارائه شده برای LM2576-Adj استفاده کنید. کاهش ولتاژ با 1N4007 کار اشتباهی است!!! این موارد را اصلاح و مجددا بررسی نمایید.
    مرسی دوست من . من چقدر دیر این پاسخ شما رو دیدم . هموز با این شکل جدید انجمن و اطلاع رسانی هاش مشکل دارم !

در مورد مبع تغذیه کامپیوتر منم فکر میکنم مشکل از همین منبع تغذیه هست به نظر شما جرا اینطوره ؟ من قبلا یک sim900 رو باهمین منبع و همین دیود راه اندازی کردم مشکلی نداشت. اما این ماژول .....

دیدگاه

یک سوال ...
      به چه دلیل علمی کاهش ولتاژ با دیود کار اشتباهی هستش؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yousef55 نمایش پست ها
        یک سوال ...
        به چه دلیل علمی کاهش ولتاژ با دیود کار اشتباهی هستش؟؟
        راستشو بخوای نمی دونم ولی اگه روش خوبی می بود تثبیت کننده ها ساخته نمی شد همون زنر رو سر راه میذاشتن می گفتن برید حال کنید !!!!

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

نوشته اصلی توسط sorena01 نمایش پست ها
        مرسی دوست من . من چقدر دیر این پاسخ شما رو دیدم . هموز با این شکل جدید انجمن و اطلاع رسانی هاش مشکل دارم !

در مورد مبع تغذیه کامپیوتر منم فکر میکنم مشکل از همین منبع تغذیه هست به نظر شما جرا اینطوره ؟ من قبلا یک sim900 رو باهمین منبع و همین دیود راه اندازی کردم مشکلی نداشت. اما این ماژول .....
        پاور بگیر نگیر داره ولی کلا خروجی خوب و مطمئن برای اتصال مستقیم avr یا لوازم دیجیتال نداره باید از تثبیت کننده استفاده بشه

Sent from my SM-J500H using Tapatalk
        جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۱۶:۱۲ ۱۳۹۵/۰۵/۱۸.
        STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

منظور سری کردن زنر نبود - سری کردن یک دیود معمولی باعث افت تقریبا 6 دهمی میشه و یک راهکار عالی و بی دردسر برای ماژول های SIM هستش -

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X