اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکلات sim900

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکلات sim900

شما از COM استفاده می کنید یا USB?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadfa91
      شما از COM استفاده می کنید یا USB?
      من از com استفاده میکنم ولی برای اتصال به کامپیوتر از تبدیل com به usb استفاده میکنم. البته اگه بشه از usb مستقیم استفاده کرد که بهتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navid.h
        برای ارتباط با hyper terminal اتصال پایه های RXD و TXD ماژول به max 232 کافیه ؟؟
        بله . زمین ها که مشترک هستند. TX ماژول به Rxمکس و Rx ماژول به Tx مکس وصل میشه . برای مبدل های usb به سریال هم به همین صورت هست.

دیدگاه

مهندسین من تازه با sim900 شروع به کار کردم دیروز راه انداختمش درست بود ولی فکر کنم بخاطر جریان کم منبع تغذیه بعد چند ثانیه خاموش میشد تصمیم گرفتم منبع مناسبی بسازم قبل از کار با همون قبلی یه بار دیگه تست کردم اما با وصل منبع بلافاصله بدون زدن power متاسفانه led netlight بطور ممتد روشن میشه به عبارتی بعد از وصل منبع پایه netlight و vbat از داخل اتصال کوتاه میشن. لطفا کمک کنید مشکل چیست؟ ایا ماژول سوخته؟ :angry:

دیدگاه

وقتی برق مدار قطع هست و خازن های مدار تخلیه هستند. با مولتی متر ببینید پایه های Vbat و GND اتصال کوتاه هستند ( به این صورت که چند ثانیه پراپ ها رو نگه دارید)؟

اگر جواب مثبت بود به احتمال 99% ماژول سوخته. اون یک درصد هم احتمال اینکه یکی از خازن های مدار سوخته باشه و اتصال کوتاه شده باشه.
            لطفا اگر اتفاق خاصی موقع سوختن ماژول افتاده بگید تا بقیه این مشکل رو دوباره تکرار نکنن.

دیدگاه

قبلا امتحان کردم اتصال کوتاه نبودن الانم دوباره تست کردم بازم نبود یکم عجیب بود برام که netlight اینجوری روشن بشه حالا اگه چیزی فهمیدم میگم مرسی جواب دادی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navid.h
                من از com استفاده میکنم ولی برای اتصال به کامپیوتر از تبدیل com به usb استفاده میکنم. البته اگه بشه از usb مستقیم استفاده کرد که بهتره
                اگه از usb به سریال و با آی سی FT232 کار کنید اصلا max232 لازم نیست قرار بدید.

دیدگاه

منبع درس کردم وصل کردم درست شد ولی تو هایپرترمینال شبکه پیدا نمیشه. مشکل از تنظیمات سیم کارت یا خودم مدار و انتن؟ اساتید راهنمایی کنید ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ck4art
                    منبع درس کردم وصل کردم درست شد ولی تو هایپرترمینال شبکه پیدا نمیشه. مشکل از تنظیمات سیم کارت یا خودم مدار و انتن؟ اساتید راهنمایی کنید ممنون
                    کامل تر توضیح بدید. توی هایپر عبارت خاصی رو مشاهده میکنید؟ از روی پایه netlight فهمیدید که شبکه پیدا نمیشه ؟
                    مساله رو با جزئیات توضیح بدید تا بچه ها بهتر بتونن راهنماییتون کنن.

دیدگاه

سلام
                      من تا دیروز ماژولم درست بود شبکه رو هم پیدا میکرد. امروز اومدم کار کنم شبکه رو پیدا نمیکنه مشکل کجاست ؟؟ البته مثلا از 10 بار 2 بار شبکه رو پیدا میکنه
                      منبع من پاور کامپیوتر هست

دیدگاه

الان با پاور کامپیوتر که خودش هم روشنه تست کردم و خازن رو هم به 3300 میکرو افزایش دادم. شبکه رو میشناسه اما وقتی می خواد زنگ بخوره ماژول خاموش میشه :eek:
                        آخه بابا مگه این ماژول فسقلی چقدر جریان می خواد ؟؟ :angry:
                        ممکنه بخاطر این باشه که خود کامپیوتر روشنه ؟
                        مدارم رو با 5 ولت بستم. منبع با چه جریانی براش کافیه ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navid.h
                          الان با پاور کامپیوتر که خودش هم روشنه تست کردم و خازن رو هم به 3300 میکرو افزایش دادم. شبکه رو میشناسه اما وقتی می خواد زنگ بخوره ماژول خاموش میشه :eek:
                          آخه بابا مگه این ماژول فسقلی چقدر جریان می خواد ؟؟ :angry:
                          ممکنه بخاطر این باشه که خود کامپیوتر روشنه ؟
                          مدارم رو با 5 ولت بستم. منبع با چه جریانی براش کافیه ؟؟
                          واسه منم بعضی موقع اینجوری می شد. بعضی از ساعت های روز این مشکل براش بوجود میومد از این آنتن استفاده کردم تا حدی بهتر شد
                          http://eshop.eca.ir/%D8%A2%D9%86%D8%AA%D9%86-gsmgpsgprs/1712-%D8%A2%D9%86%D8%AA%D9%86-GSM-%D8%A8%D9%84%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D9%88-18-%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C.html

دیدگاه

من با max232 به com تبدیلش کردم بعد دوباره با تبدیل com به usb به کامپیوتر زدم جواب نگرفتم. یه سری چیزا میفرستاد ولی مفهوم نبود.
                            برای اتصالش به کامپیوتر باید چجوری وصلش کنم ؟؟ شماتیک اتصالش رو اگر دارید ممنون میشم راهنمایی کنید .

دیدگاه

اینم شماتیک و فایل پی سی بی
                              فایل های پیوست شده

دیدگاه

من با rs232 به com تبدیل کردم ولی چون سیستمم فقط usb داره با یک تبدیل دیگه به usb تبدیلش کردم نمیدونم چرا rs232 خوب عمل نمیکنه. گاهی دیتا نمیفرسته. کلا مدار rs232 رو جدا تست کردم مشکل از همین مدار rs232 هست. کسی تا بحال به این مشکل برنخورده ؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X