یعنی دو تا پورت usb بزارم روش؟
با Ft232 و rx و tx میشه پروگرامش کرد؟
میگم که من با SAM کار نکردم
نمیدونم الان این USB که میگی به چه پایه هایی وصله
اگر خود میکرو +D و -D داره که کلا فرق میکنن باهم
ولی اگر با پورت سریال پروگرام میشه با FT میتونی پروگرامش کنی
ولی در کل FT232 مبدل UART به USB هست و روی کامپیوتر پورت کام مجازی میسازه
مثل همون MAX3232 عمل میکنه ولی دیگه نباید به پورت کام 9 پین وصل کنی وراحت USB داره میزنی به هر کامپیوتری یا حتی لپتاپ
درایور شبکه و nRF24L01 کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
میگم که من با SAM کار نکردم
نمیدونم الان این USB که میگی به چه پایه هایی وصله
اگر خود میکرو +D و -D داره که کلا فرق میکنن باهم
ولی اگر با پورت سریال پروگرام میشه با FT میتونی پروگرامش کنی
ولی در کل FT232 مبدل UART به USB هست و روی کامپیوتر پورت کام مجازی میسازه
مثل همون MAX3232 عمل میکنه ولی دیگه نباید به پورت کام 9 پین وصل کنی وراحت USB داره میزنی به هر کامپیوتری یا حتی لپتاپ
با سلام مجدد
چند تا سوال داشتم مخصوصا اگه جناب بیرامی بتونن جواب بدن که عالی میشه.
من چند وقته هر چی بورد میزنم بعد از مدتی ماژولش میسوزه.
میخوام بدونم که آیا میشه زیر ماژول پلیگان کشید؟ من همیشه اینکارو میکنم. اگه اشتباهه آیا اگه پلیگان رو عایق کنم مشکل حل میشه؟
با سلام مجدد
چند تا سوال داشتم مخصوصا اگه جناب بیرامی بتونن جواب بدن که عالی میشه.
من چند وقته هر چی بورد میزنم بعد از مدتی ماژولش میسوزه.
میخوام بدونم که آیا میشه زیر ماژول پلیگان کشید؟ من همیشه اینکارو میکنم. اگه اشتباهه آیا اگه پلیگان رو عایق کنم مشکل حل میشه؟
سلام
باید فایل PCB رو بذاری چک کنم
چند نقطه زیر SIM908 چاپ محافظ نداره و نباید زیرش ترک باشه
[سلام
ما یه ماژولsim 908 خریدیم .روشنش کردیم . ولی بهمون پیغامCPIN: NOT INSERTEDرو می ده پین سیم کارتم هم که وارد می کنیم error می ده . کلن سیم کارتونمی شناسه .ولتاژپایه simvddتقریبا صفره؟؟؟؟؟.
بقیه که این مشکلو داشتن گفتن از منبع تغذیش بوده ولی منبع تغذیه ما lm2576(اصلشم بود) مدارشم طبق دیتاشیت lm2576بستیم وفریت بید هم گذاشتیم ولتاژخروجی مونم 3.9ولته چکشم که کردیم تا 1.8 امپرروراحت بهمون می داد .
نزدیک پایه vbat خازن تانتالیوم 100uموازی با یه خازن 1uگذاشتیم .
ضخامت پایه های vbat هم 45mil ولی از پلیگان استفاده نکردیم .
سیم کارتم نزدیک ماژوله پین های سیم کارتم طبق دیتاشیت sim 908 به ماژول وصل کردیم .
واقعا دیگه نمی دونم مشکل از کجاست؟
اینم pcb که زدیم اگه مشکلی توش دیدین بهمون بگین .
[سلام
ما یه ماژولsim 908 خریدیم .روشنش کردیم . ولی بهمون پیغامCPIN: NOT INSERTEDرو می ده پین سیم کارتم هم که وارد می کنیم error می ده . کلن سیم کارتونمی شناسه .ولتاژپایه simvddتقریبا صفره؟؟؟؟؟.
بقیه که این مشکلو داشتن گفتن از منبع تغذیش بوده ولی منبع تغذیه ما lm2576(اصلشم بود) مدارشم طبق دیتاشیت lm2576بستیم وفریت بید هم گذاشتیم ولتاژخروجی مونم 3.9ولته چکشم که کردیم تا 1.8 امپرروراحت بهمون می داد .
نزدیک پایه vbat خازن تانتالیوم 100uموازی با یه خازن 1uگذاشتیم .
ضخامت پایه های vbat هم 45mil ولی از پلیگان استفاده نکردیم .
سیم کارتم نزدیک ماژوله پین های سیم کارتم طبق دیتاشیت sim 908 به ماژول وصل کردیم .
واقعا دیگه نمی دونم مشکل از کجاست؟
اینم pcb که زدیم اگه مشکلی توش دیدین بهمون بگین .
سلام
فایلی پیوست نشده
لطفه شماتیک و pcb رو قرار بدید بتونیم دقیقتر بررسی و رانماییتون کنیم
طراحی PCB که اصلا اصولی نیست
مشل زیاد داره و اصلی ترینش زاویه های 90 درجه و نداشتن زمینه ستاره هست
ولی علت اصلی کار نکردن مدار شما قطعی در مسیر زمین هست
ترکی که برای آنتن هم کشیدید کاملا اشتباهه و بهتره از کانکتورهای روی ماژول استفاده کنید
امیدوارم در روند کار به مشکلاد دیگه ای بر نخورید چون این ماژول به شدت حساسه و اگر درست طراحی نشده باشه به سختی میتونید راه اندازیش کنید
بله شمادرست می گید ولی اونو ما خودمون با لحیم درستش کردیم با مولتی متر هم چک کردیم اتصالش درسته .
اون ترکی که برای انتن بیرون کشیدیم همین جوری کشیدمش که شاید بعدا ازش استفاده کردیم .
وگرنه ما انتن gsm .gps به کانکتور های روی خود ماژول وصل کردیم .
و یه چیز دیگه که زاویه 90 درجه واقعا روی کار نکردن ماژول تا ثیرداره ؟من که فک نمی کنم
ماژول به درستی روشن میشه توی ارتباط با ماژولم مشکل نداریم مشکلمون اینکه ولتاژ نمی ده ولتاژ sim vdd تقریبا صفره ؟؟؟؟؟
به این نتیجه رسیدم که برای تغذیش از باطری استفاده کنم شاید درست شه
بله شمادرست می گید ولی اونو ما خودمون با لحیم درستش کردیم با مولتی متر هم چک کردیم اتصالش درسته .
اون ترکی که برای انتن بیرون کشیدیم همین جوری کشیدمش که شاید بعدا ازش استفاده کردیم .
وگرنه ما انتن gsm .gps به کانکتور های روی خود ماژول وصل کردیم .
و یه چیز دیگه که زاویه 90 درجه واقعا روی کار نکردن ماژول تا ثیرداره ؟من که فک نمی کنم
ماژول به درستی روشن میشه توی ارتباط با ماژولم مشکل نداریم مشکلمون اینکه ولتاژ نمی ده ولتاژ sim vdd تقریبا صفره ؟؟؟؟؟
به این نتیجه رسیدم که برای تغذیش از باطری استفاده کنم شاید درست شه
شاید مشکلتون با این کار حل شه ، اما فک میکنید راه درستش اینه؟!
بقیه سوالاتو میذارم بر عهده خودتون تا یکم بیشتر فک کنید و تجربتون بیشتر شه جوابشو میگیرید
ولتاژ ندادن تغذیه سیمکارت مربوط به سخت افزار شما یا مدار داخلی 908 میشه و دلیل دیگه ای نداره
با یه ماژول دیگه که از جای مطمعا میخرید تست کنید ممکنه ایراد از ماژول باشه ( سیمکتم در ایران نمایندگی دارد )
سلام
باید فایل PCB رو بذاری چک کنم
چند نقطه زیر SIM908 چاپ محافظ نداره و نباید زیرش ترک باشه
یه مدت اومدم سر زدم کسی جواب نداده بود. الان اومدم دیدم یکی دیگه به جای من مدارشو گذاشته جواب گرفته رفته :icon_razz:
منظورتون همون نوشته هاست؟ اونا رو چک کردم همش زمینه ظاهرا. زیر ماژول رو کلا پلیگان کشیدم به جز یه ترک که اون بالاست به نوشته ها برخورد نمیکنه. فقط یه ابهامی دارم و اینکه زیر ماژول پر از نقاط خیلی خیلی ریزیه که فکر میکنم وایا باشه نمیدونم عایقن یا نه. در کل احتیاجی هست قبل از لحیم کاری، روی بورد قسمت زیر ماژول رو عایق کاری کنم؟
اینم بورد جدیدم که هنوز لحیمش نکردم(با روش اتو درستش کردم) (که البته لحیم کاریش هم داستانیه به نظرم سخت ترین قطعه ایه که میشه لحیم کرد واقعا وحشتناکه. سازنده ی این ماژولا فکر کنم خیلی آدمای عقده ای هستن نمیکنن چند تا پایه بذارن ما رو اینقدر اذیت نکنن :biggrin
راستی به جای SMF05C دیود زنر 5.1 ولت میذارم.
یه مدت اومدم سر زدم کسی جواب نداده بود. الان اومدم دیدم یکی دیگه به جای من مدارشو گذاشته جواب گرفته رفته :icon_razz:
منظورتون همون نوشته هاست؟ اونا رو چک کردم همش زمینه ظاهرا. زیر ماژول رو کلا پلیگان کشیدم به جز یه ترک که اون بالاست به نوشته ها برخورد نمیکنه. فقط یه ابهامی دارم و اینکه زیر ماژول پر از نقاط خیلی خیلی ریزیه که فکر میکنم وایا باشه نمیدونم عایقن یا نه. در کل احتیاجی هست قبل از لحیم کاری، روی بورد قسمت زیر ماژول رو عایق کاری کنم؟
اینم بورد جدیدم که هنوز لحیمش نکردم(با روش اتو درستش کردم) (که البته لحیم کاریش هم داستانیه به نظرم سخت ترین قطعه ایه که میشه لحیم کرد واقعا وحشتناکه. سازنده ی این ماژولا فکر کنم خیلی آدمای عقده ای هستن نمیکنن چند تا پایه بذارن ما رو اینقدر اذیت نکنن :biggrin
راستی به جای SMF05C دیود زنر 5.1 ولت میذارم.
به نظر این مدارت مشکلی نداره
ولی همین 2-3 تا ترک هم که زیر SIM908 هست رو با لاک بپوشون ( بقیش زمینه )
اون نقاط غایق هستن و اینکه همشون زمین شدن ، اون زنرم مهم نیس بذاری یا نه
این تاپیک رو هم بخون و به مسیری برای آنتن کشیدی بیشتر فکن
شناخته نشدن شبکه در sim908
آقا صبکن یه لحظه ببینم
این ترک چییه از Vbat کشیدی بیرون؟!!!
نکنه از Vbat دادی به Vant_In؟؟؟!!!
آقا شماتیک بذار ببینم چیکار کردی ، اینی تو عکس میبینم مشکل داره
اگه میتونی کل پروژه PCB + Schematic رو برام بفرست
آقا صبکن یه لحظه ببینم
این ترک چییه از Vbat کشیدی بیرون؟!!!
نکنه از Vbat دادی به Vant_In؟؟؟!!!
آقا شماتیک بذار ببینم چیکار کردی ، اینی تو عکس میبینم مشکل داره
اگه میتونی کل پروژه PCB + Schematic رو برام بفرست
آره مگه اشکالی داره؟ روی آنتن gps زده از 3 تا 5 ولت به خاطر همین فکر کنم GPS-VANT-OUT جواب نده. مدار کار میکنه. ولی گاهی اوقات هم بعد یه مدت میسوزه. رگولاتورم رو این سری از adj به 5ولت بعلاوه یه دیود تغییر دادم شاید مشکل حل بشه.
دیدگاه