اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول مخابراتی صنعتی و مطمئن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول مخابراتی صنعتی و مطمئن

نوشته اصلی توسط bagion
    با سلام
    بغیر از تنظیمات نرم افزاری nrf چطور میتونم بردشو کم کنم؟
    با تشکر
    اولین راه: آنتنش را آنتن بدون گین یا با گین منفی انتخاب کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedf_hamedf
      اولین راه: آنتنش را آنتن بدون گین یا با گین منفی انتخاب کنید.
      با سلام
      ماژولی که برای فرستنده دارم آنتنش مایکرواستریپه و تنظیمات نرم افزاریشم روی -18dbm گذاشتم ولی بازم تا 20 متر جواب میده
      مجبور شدم دورش فویل آلومینیوم بذارم که تاثیر کمی داشت البته باید بگم که گیرندم lna هست و مجبورم که باشه
      راه دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟
      چشم ظاهربین، بر آزار است وای ار بنگرد این گلستانـها که پنهان زیر خارستان ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bagion
        با سلام
        ماژولی که برای فرستنده دارم آنتنش مایکرواستریپه و تنظیمات نرم افزاریشم روی -18dbm گذاشتم ولی بازم تا 20 متر جواب میده
        مجبور شدم دورش فویل آلومینیوم بذارم که تاثیر کمی داشت البته باید بگم که گیرندم lna هست و مجبورم که باشه
        راه دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟
        آنتن اون ماژول که میگین خودش گینش منفی هست. اما باز اگه میخواین گین منفی تر شه باید از سر اون آنتن که معروف به trace antenna هست. تیکه تیکه با یه کاتر بخش مسی را پاک کنید. اما کم کم اینکار را بکنید. در نهایتش یعنی دیگه آنتن کوچیک و قطع میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedf_hamedf
          آنتن اون ماژول که میگین خودش گینش منفی هست. اما باز اگه میخواین گین منفی تر شه باید از سر اون آنتن که معروف به trace antenna هست. تیکه تیکه با یه کاتر بخش مسی را پاک کنید. اما کم کم اینکار را بکنید. در نهایتش یعنی دیگه آنتن کوچیک و قطع میشه
          مرسی امتحان میکنم. ولی قبلش باید بادریتو هم دستکاری کنم شاید تاثیری داشت.
          چشم ظاهربین، بر آزار است وای ار بنگرد این گلستانـها که پنهان زیر خارستان ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bagion
            مرسی امتحان میکنم. ولی قبلش باید بادریتو هم دستکاری کنم شاید تاثیری داشت.
            بادریت هرچی بره بالا حساسیت کمتر میشه و برد کاهش پیدا میکنه (دیتاشیت هم ببینی در مورد sensitivity)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X