اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دقت ماژول GPS FGPMMOPA6B

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دقت ماژول GPS FGPMMOPA6B

سلام دوستان گلم
    آقا کسی با ماژول ماژول GPS FGPMMOPA6B:

تا حالا کار کرده؟
    دقتش چطوره واسه ردیاب
    من الان گرفتمش
    پی سی بیشم زدم ولی خیلی موقعیت هارو اشتباه میفرسته؟
    مدلش همینطوره؟؟؟؟؟؟؟؟شاید یکی یا دو کوچه اشتباه میفرسته.درصورتی که sim908 اصلا اینطور نبود
    دقته sim908 از FGPMMOPA6B خیلی بیشتره ـ آیا این موضوع حقیقت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مرسی
    ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است.

پاسخ : دقت ماژول GPS FGPMMOPA6B

نوشته اصلی توسط hzohani
    سلام دوستان گلم
    آقا کسی با ماژول ماژول GPS FGPMMOPA6B:

تا حالا کار کرده؟
    دقتش چطوره واسه ردیاب
    من الان گرفتمش
    پی سی بیشم زدم ولی خیلی موقعیت هارو اشتباه میفرسته؟
    مدلش همینطوره؟؟؟؟؟؟؟؟شاید یکی یا دو کوچه اشتباه میفرسته.درصورتی که sim908 اصلا اینطور نبود
    دقته sim908 از FGPMMOPA6B خیلی بیشتره ـ آیا این موضوع حقیقت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مرسی
    کسی نیست کمک کنههههههههههههههههههههههههههههه؟

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
      بنده هم این ماژول را خریداری کردم ولی متاسفانه اصلا موفق به راه اندازی آن نشدم برای تست هم از دو نرم افزار
      miniGPS tool 1.7.1
      وGPS Viewer
      استفاده کردم. لطف کنید شما که حداقل این ماژول را راه اندازی کردید و فقط با کمی خطا نتیجه را دریافت کردید مراحل کاری را که انجام داده اید را در این فوروم قرار بدهید.
      با تشکر

دیدگاه

[img][/img]

دیدگاه

راه اندازیش کاری نداره.طبق دیتاشیت بری جلو جواب میگیری فقط دقت کن پایه VBACKUP رو حتما به یک باتری 3.7 ولت یا VCC وصل کنی

دیدگاه

سلام
            من قبلا با این مدل کار کردم ولی برای راه اندازیش مشکلی نداشتم.
            تازه ولتاژ بکآ‌پ هم وصل نکردم و پایه ENABLE هم به Vcc وصل کرده بودم تا همیشه فعال باشه.
            فقط حتما پایه 3D-FIX رو وصل کن. وقتی چشمک می زنه یعنی هنوز ماهورارشو پیدا نکرده. و وقتی کلا خاموش شد یعنی وصل شده و داره اطلاعات رو دریافت میکنه.

درسته دقتش پایینه و سرعت فعال شدنش پایین تر و برای کارهای دقیق اصلا مفید نیست.

به یادت میآ‌مانم و میآ‌دانم که میآ‌آیی--- تو تنها یادگار مانده از قوم اهورائی-

دیدگاه

سلام
              آیا راه اندازی این ماژول فقط این طوریه که مدار راه اندازش رو از روی دیتا شیت یا همون عکسی که دوستمون بالا گذاشته ببندیم بعد خودش شروع به کار می کنه وماهواره رو پیدا می کنه ؟
              یا مثل مدلی که الان دارم باهاش کار میکنم neo-6 و sim908 باید بهش command بفرستس تا فعال شه
              من دارم با مدل u-blox neo-6سرو کله میزنم که موقع روشن شدن باید حتما چند تا دستور رو بهش بدی تا پروتکل ارتباطیش فعال بشه و دیتا به خروجی بده جواب نگرفتم دارم فکر می کنم برم این FGPMMOPA6B رو بگیرم به نظر شما این کار رو بکنم من می خوام برق مدار رو که وصل کردی خودش شروع به کار کنه و این طور که شما دوستان نوشتید انگار این مدل همین طوریه یعنی بعد راه اندازی دیگه لازم نیست بهش دستور خاصی بدین منظورم اینه که مثله sim908 مجبور نشم با میکرو برای ارسال usart هم کد بنویسم و فقط از ماژول اطلاعات در یافت بشه
              حالا آیا این ماژول این طوریه؟
              دوستارم جواب بله باشه
              اگه اینو درست کنم فراغ التحصیل میشم :nerd:

دیدگاه

ماژولهای Ubloxآ‌ بطور پیش فرض داده هایی رو بیرون میفرستند و باود ریتشون هم روی 9600 تنظیم شده ؛ شما نیازی نیست دستوری به اون بفرستین مگر اینکه بخوای خروجی رو از حالت پیش فرض دربیاری

دیدگاه

با سلام
                  برای راه اندازی ماژول های Ublox Neo6M و همچنین مدل های GTPA010 اصلا نیازی به Command دادن به ماژول نیست و به راحتی اگر ماژول را طبق مدار راهآ‌اندازی داخل دیتاشیت ببندید، و ولتاژ اعمالی به آنآ‌ها درست تنظیم شده باشد، مدار بالاهم که من گذاشتم جواب میآ‌دهد(بدون back up)
                  بعد از فعال کردن پایهآ‌ی USART میکروتون به راحتی از پین TX ماژول اطلاعات به میکرو(RX) ارسال میآ‌شود. البته ماژول GTPA010 زمان راه اندازی زیادی دارد و حتماً زیر برد ماژول هم یک سوراخ قرار دهید (اگه خودتون PCB میزنید!) و اگرهم بعد از روشن شدن بعد از مدتی همچنان پایه3D-fix چشمک زد، ماهواره رو پیدا نمی کنه و بهترهم زیر سقف و داخل ساختمان تست نکنید و ماژول کاملا مسطح قرار بگیرد.
                  به یادت میآ‌مانم و میآ‌دانم که میآ‌آیی--- تو تنها یادگار مانده از قوم اهورائی-

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X