اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

وصل چند میکرو به یک sim900

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

وصل چند میکرو به یک sim900

سلام
    ایا امکان وصل چند میکرو به یک sim 900 هست
    مثلا یک قطعه مانند مولتی پلکسر که چند تا سیم از RX میکرو ها بیاید داخلش و بعد با کد دادن یکی به SIM900 برود؟

پاسخ : وصل چند میکرو به یک sim900

چه دلیلی داره چندتا میکرو رو به یه sim900 متصل کنیم؟
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام-من این تاپیک رو اتاقی دیدم که اتفاقا مشکل منم هست (با اجازه navard عزیز)
      دلیل اینکه من میخوام چن تا میکرو ارتباط داشته باشه این هست که تعداد زیادی ورودی قرار هست به یک میکرو وارد بشه و اطلاعاتی از این ورودی ها ارسال بشه که طبیعتا" پورت های میکرو محدود هست بنابراین اگر بشه از چند میکرو کمک گرفت کار راه میفته . حالا امکانش هست؟

دیدگاه

امکانش هست. اما چرا همه میکرو ها اطلاعاتشون رو ندن به یک میکروی مرکزی و بعد فقط میکروی مرکزی با sim900 در ارتباط باشه؟؟؟
        ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

اگر در کار شما پین های میکرو محدود هست با انواع IC های جانبی میتونید اطلاعات رو طوری بگیرید که تعداد زیادی سنسور یا بهتر بگم ورودی رو به یک میکرو داشته باشید
          در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
          گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

من تا حالا این کار رو انجام ندادم ولی به شاید بشه با IC 4066 یا مالتی پلکس کردن پایه های RX, TX بشه این کار رو با اطمینان بیشتری انجام داد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X