اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در خواندن sms با sim 900

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در خواندن sms با sim 900

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96029.0
    مدت زمانی که صرف ایجاد تاپیک و منتظر پاسخ هستید را صرف سرچ کنید...

دیدگاه

اگه یکم شفاف تر توضیح بدید ممنون میشم
      مشخصات : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg638969#msg638969

هیچ وقت از یادگیری نترس
      [move] :agree: :biggrin: :sad: :rolleyes:[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد جواد شفیعی
        اگه یکم شفاف تر توضیح بدید ممنون میشم
        سلام.
        هر پیام اگه کمتر از 140 کاراکتر باشه (البته توی حالت Text)، یه SMS حساب شده و یه خانه از حافظه رو اشغال میکنه؛ اگه بین 140 تا 280 کاراکتر باشه، 2تا SMS حساب میشه و 2 خانه از حافظه رو اشغال میکنه و به همین ترتیب..... . حالا فرض کنید یه پیام شامل 3 تا SMS (یعنی تعداد کاراکترهاش بین 280 تا 320 است) به ماژول sim900 ارسال بشه. ماژول این پیام رو به صورت 3 تا SMS جداگانه که در 3 خانه مختلف ذخیره شدند واسه ما میفرسته.

حالا سوال اینجاست از کجا میتونیم تشخیص بدیم که این 3 تا SMS متعلق به یک پیامه؟؟؟؟؟؟؟

توی گوشیای قدیمی مثل (نوکیا یازده دو صفر) وقتی پیامهای چند اس ام اسی میومد کاملاً میشد این موضوع رو مشاهده کرد. به محض اینکه sms اولی میومد و بازش میکردید یه تیکه از پیام اومده بود و آخرش علامت * داشت. به محض اینکه sms دومی میومد تیکه دومی به صورت خودکار به اولی اضافه میشد و آخرش باز هم علامت * داشت و و این روند همین طور ادامه داشت تا پیام کامل میشد.

من خودم smsها رو بررسی کردم ولی آخر هیچکدومش علامت * وجود نداره!!!!!!!!!

حالا اگه دوستان و اساتید حوزه ماژولهای مخابراتی به خصوص sim900 جواب این سوال رو بدن ممنون میشم
        با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط َAFS
          سلام.
          هر پیام اگه کمتر از 140 کاراکتر باشه (البته توی حالت Text)، یه SMS حساب شده و یه خانه از حافظه رو اشغال میکنه؛ اگه بین 140 تا 280 کاراکتر باشه، 2تا SMS حساب میشه و 2 خانه از حافظه رو اشغال میکنه و به همین ترتیب..... . حالا فرض کنید یه پیام شامل 3 تا SMS (یعنی تعداد کاراکترهاش بین 280 تا 320 است) به ماژول sim900 ارسال بشه. ماژول این پیام رو به صورت 3 تا SMS جداگانه که در 3 خانه مختلف ذخیره شدند واسه ما میفرسته.

حالا سوال اینجاست از کجا میتونیم تشخیص بدیم که این 3 تا SMS متعلق به یک پیامه؟؟؟؟؟؟؟

توی گوشیای قدیمی مثل (نوکیا یازده دو صفر) وقتی پیامهای چند اس ام اسی میومد کاملاً میشد این موضوع رو مشاهده کرد. به محض اینکه sms اولی میومد و بازش میکردید یه تیکه از پیام اومده بود و آخرش علامت * داشت. به محض اینکه sms دومی میومد تیکه دومی به صورت خودکار به اولی اضافه میشد و آخرش باز هم علامت * داشت و و این روند همین طور ادامه داشت تا پیام کامل میشد.

من خودم smsها رو بررسی کردم ولی آخر هیچکدومش علامت * وجود نداره!!!!!!!!!

حالا اگه دوستان و اساتید حوزه ماژولهای مخابراتی به خصوص sim900 جواب این سوال رو بدن ممنون میشم
          با تشکر
          خوب شما این همه کارک تر رو برای چی میخواین.اگه میخواین اس ام اس ها رو فقط بخونین یه حرفه اگه میخواین مثلا با ارسال دستور کارخواصی انجام بشه یه حرف دیگه ی .

هیچ وقت از یادگیری نترس

دیدگاه

خوب شما این همه کارک تر رو برای چی میخواین.اگه میخواین اس ام اس ها رو فقط بخونین یه حرفه اگه میخواین مثلا با ارسال دستور کارخواصی انجام بشه یه حرف دیگه ی .
            برای نمایش کامل پیام میخوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط َAFS
              برای نمایش کامل پیام میخوام.
              شما می تونین از دستور AT+CNMI=1,2,0,0,0 استفاده کنین تا هر اس ام اسی که اومد نمایش داده بشه و بعد اون رو استخراج کنید.یک سوال شما با کد ویژن یا بسکام کارمی کنین اگه تو قسمت بیسیک سوالی داشتید در خدمتم

هیچ وقت از یادگیری نترس

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مشکل در خواندن sms با sim 900

شما می تونین از دستور AT+CNMI=1,2,0,0,0 استفاده کنین تا هر اس ام اسی که اومد نمایش داده بشه و بعد اون رو استخراج کنید.یک سوال شما با کد ویژن یا بسکام کارمی کنین اگه تو قسمت بیسیک سوالی داشتید در خدمتم
                دوست عزیز من با کدوِیژن کار میکنم، ممنون از لطفتون.

در ضمن این دستوری که نوشتید برای خبر کردن دریافت sms است. ولی مشخص نمیکنه که این smsها آیا به صورت پیامهای مستقل هستند و یا جداگانه.
                با تشکر از توجه تون.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مشکل در خواندن sms با sim 900

نوشته اصلی توسط َAFS
                  دوست عزیز من با کدوِیژن کار میکنم، ممنون از لطفتون.

در ضمن این دستوری که نوشتید برای خبر کردن دریافت sms است. ولی مشخص نمیکنه که این smsها آیا به صورت پیامهای مستقل هستند و یا جداگانه.
                  با تشکر از توجه تون.
                  سلام.این کد برای اینه که اس ام اس مستقیم نمایش داده بشه و نیازی به باز کردن اون نباشه.اما برای کاری که شما میخواین باید حساب کنید اس ام اسی که فرستادید چند اس ام اس هست . بعد محاسبه کنید که آخرین پیام چه قدر بعد از اولین پیام میاد به هون انداره به میکرو WAIT بدین بعد ببینین مقدار فضایی که از حافضه پر شده چقدر است و بعد آن ها را یکی یکی با دستور AT+CMGR=X بخونید و برروی ال سی دی نمایش بدید . سعی میخنم تا فردا کدش رو بذارم ؛البته من بسکام بلدم حیف شد.

هیچ وقت از یادگیری نترس

دیدگاه

ممنون از لطفتون.

.اما برای کاری که شما میخواین باید حساب کنید اس ام اسی که فرستادید چند اس ام اس هست .
                    برای sms دریافتی میخوام نه ارسالی.

بعد محاسبه کنید که آخرین پیام چه قدر بعد از اولین پیام میاد به هون انداره به میکرو WAIT بدین بعد ببینین مقدار فضایی که از حافضه پر شده چقدر است و بعد آن ها را یکی یکی با دستور AT+CMGR=X بخونید و برروی ال سی دی نمایش بدید .
                    این روش به نظر روش اصولی نیست. چون ممکنه چند پیام تک اس ام اسی مختلف پشت سر هم بیان، مثل موقعی که sim900خاموش بوده و روشن میکنیم . بالاخره این پیامهای چند اس ام اسی باید یه ویژگی خاصی داشته باشند!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط َAFS
                      ممنون از لطفتون.

برای sms دریافتی میخوام نه ارسالی.

این روش به نظر روش اصولی نیست. چون ممکنه چند پیام تک اس ام اسی مختلف پشت سر هم بیان، مثل موقعی که sim900خاموش بوده و روشن میکنیم . بالاخره این پیامهای چند اس ام اسی باید یه ویژگی خاصی داشته باشند!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر
                      خوب الان موبایل هم همین کار رو میکنه . الان یه فکر جدید به سرم زد که اس ام اس های هر شخص رو توی متغیر مر بوط به خودش بریزیم. مثل دفتر چه تلفن موبایل

هیچ وقت از یادگیری نترس

دیدگاه

به قول دوست عزیزم (محمد جواد شفیعی)بهترین کار اینه که پیام های هر شخص رو توی یک متغیر جدا قرار بدی که به راحتی امکان پذیره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X