آقا یک خازن بین تغذیه و زمین در نزدیک ماژول قرار بدید حتما .ماژول من بدون این خازن اصلا کار هم نمیکنه !( همون برد ECA منظورمه ) یک خازن الکترولیت 330 میکرو فاراد من گذاشتم درست کار میکنه .
(قائدتا نباید این جور باشه ولی اینجوری حل میشه ! من توی بردهایی که خودم طراحی کردم این مشکل رو ندارم دیگه)
آقا یک خازن بین تغذیه و زمین در نزدیک ماژول قرار بدید حتما .ماژول من بدون این خازن اصلا کار هم نمیکنه !( همون برد ECA منظورمه ) یک خازن الکترولیت 330 میکرو فاراد من گذاشتم درست کار میکنه .
(قائدتا نباید این جور باشه ولی اینجوری حل میشه ! من توی بردهایی که خودم طراحی کردم این مشکل رو ندارم دیگه)
ایول چقد جالب
چرا به ذهن ما نرسیده بود؟!!!
ملت میرن اینقد پول میدن منبع تغذیه متغیر میخرن
راحت میشه با 2تا پتانیسومتر ساخت خیلی روش جالبیه ، یه مقاله روی این روش بدید فکنم ترنزاکشن بشه
.
.
.
.
.
.
جسارت نباشه ولی شما اصلا صلاحیت کار با این ماژول رو ندارید
فعلا برید مفاهیم پایه الکترونیک رو بخونید و پول خودتونو صرف یاد گیری کنید تا سوختن ماژول
و نکته دیگه هم موازی کردن دیود شاید بشه ولی تو الکترونیک 1 میگن که این روش اشکال پایه ای داره ( دلیلشو دیگه خودت در بیار )
این فیلم کار کردشه
البته اگر به علما بر نخوره ... باید بگم که وقتی روی پاور مینویسن 5v 3A یعنی تونن و نورتن این پاور اینه... حالا وقتی میخوای ولتاژ کم کنی باید یه افت ولتاژی داشته روی یه چیزی داشته باشی یا مقاومت یا دیود .... این در حالیه که من میگم با این ماژول دارم AT-command میگیریم وقتی سیم کارت توش نیست
این فیلم کار کردشه
البته اگر به علما بر نخوره ... باید بگم که وقتی روی پاور مینویسن 5v 3A یعنی تونن و نورتن این پاور اینه... حالا وقتی میخوای ولتاژ کم کنی باید یه افت ولتاژی داشته روی یه چیزی داشته باشی یا مقاومت یا دیود .... این در حالیه که من میگم با این ماژول دارم AT-command میگیریم وقتی سیم کارت توش نیست
میشه تونن نورتون 5 ولت و 3 آمپر رو برای من بگی؟!!
منبع تغذیه ایده آل تعریفشو میگی برام؟!!!!
وقتی شما استدلالت افت ولتاژ روی مقاومت هست آیا میدونی با تغییر جریان افت هم تغییر میکنه؟!!!!!
بذار برات مثال بزنم
شما 5 ولت رو از یه مقاومت 10 اهم رد میکنی وقتی مدار شما فقط میکرو باشه ( بدون سیمکارت فقط میکروی SIM908 روشنه و میتونی AT Command بدی )
مصرف جریان در حد چند میلی آمپره فرض کن 50 میلی آمپر و افت ولتاژ میشه 0.5 ولت و ولتاژ 5 میشه 4.5
وقتی سیمکارت میذاری ( دیتاشیت گفته تا 2 آمپر جریان میکشه ) میدونی افت ولتاژ چقد میشه؟!!!!
برای همین میگم شما اصلا اصول اولیه الکترونیک رو نمیدونید هیج آدمی افت ولتاژ رو با مقاومت برای بار متغییر تولید نمیکنه
در ثانی شما تلفات مقاومت رو هم حساب می کنی آیااا ؟!!! ( ضرب مقاومت در توان دوم جریان ) :biggrin: من فقط سکوت میکنم
درایور شبکه و nRF24L01 کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
حالا وقتی میخوای ولتاژ کم کنی باید یه افت ولتاژی داشته روی یه چیزی داشته باشی یا مقاومت یا دیود
ببین مهندس اصلا دلیل ساخت ریگولاتور میدونی چییه؟!!!!
تعریف ریگولاتور رو میدونی؟!!!
بذار برات بگم ماهم از دانشگاه امیدم شاید اینا رو یادمون رفته بود بعد تو کار زیرشون در آمد
ریگولاتور ولتاژ ورودی رو روی یه مقدار ثابت فیکس میکنه اما 2 تا شرط داره
1 - با تغییر جریان ولتاژ خروجی تغییر نکنه
2 - با تغییر ولتاژ ورودی ولتاژ خروجی تغییر نکنه
استفاده از مقاومت بدترین روشه چون با تغییر هر 2تا پارامتر بالا خروجی تغییر میکنه ( فکنم نیاز به دلیل نداره )
دیود بهتره یه مقدار حداقل با تغییر جریان ولتاژش ثابته اما اگر ورودی تغییر کنه خروجی عوض میشه
اما مثلا 7805 شما از 7 تا 35 ولت بدی و از 0 تا 1 آمپر ازش جریان بکشی همیشه خروجی 5 ولت میمونه
حالا توی این مدار افت ولتاژ کجا می افته؟!! رو مقاومت یا دیود؟!!!
نه هیچکدوم افت ولتاژ روی خود ریکولاتور می افته روی قطعات مدار داخلیش اما متناسب با ولتاژ ورودی و جریان خروجی
نمیدونم درسای الکترونیک 1 برات مرور شد یا نه ولی یکم به اینا فکن بعد مدار نورتون و تونن منبع تغذیه رو بررسی کن
فیلمتم دیدم
شما که ریگولاتور سویچینگ سایت رو خریدی
دیود و مقاومت چییه که دیگه میگی؟!
ورودی رو 12 ولت بده و خروجی رو با اون ملتی ترن روی 4.2 تنظیم کن
سیما رو هم کوتاه بگیر و ضخیم
دقیقا 4.2 رو با خازن 1000 میکرو فاراد وصل کن به پایه های تغذیه
هیچیز دیگه هم تو مسیرش نذار
اما اینجوری بوش میاد اشکال از برد سایت هم هست
اگر چند نفر با هم بشید من میتونم برد راه انداز خودمو براتون بزنم و بفرستم
شاید به شیکی برد ECA نباشه ولی توی طراحیش بینهایت دقت شده و تو عملکردش هیچ شکی نیست
عکسایی از برد من :
ای گل گفتی داداش من بردتو میخوام فقط این جا آنتن نداره؟ شماتیک و پی سی بی طراحی شده رو هم بهمون بدی دیگه نور الا نوره... راستی قیمت چقد در نظر داری؟ من از اون منبع تغذیه که گفتی با 9 تا سیم وصل میشه هم میخوام البته یکم برام توضیح بده و قیمتشو هم بهم بگو. فدات
راستش دیگه باورم شده که یرد راه انداز خرابه :cry2:
ای گل گفتی داداش من بردتو میخوام فقط این جا آنتن نداره؟ شماتیک و پی سی بی طراحی شده رو هم بهمون بدی دیگه نور الا نوره... راستی قیمت چقد در نظر داری؟ من از اون منبع تغذیه که گفتی با 9 تا سیم وصل میشه هم میخوام البته یکم برام توضیح بده و قیمتشو هم بهم بگو. فدات
راستش دیگه باورم شده که یرد راه انداز خرابه :cry2:
نه آنتن نداره و نداشتنشم دلیل داره
کشیدن ترک برای آنتن دانش زیادی میخواد
شبیه سازی فرکانس بالا میخواد
آنالیز میدانی باید انجام بدی
امپدانس ترک آنتن باید حساب شده باشه وگرنه توان برگشتی داره و قسمت RF ماژول رو خراب میکنه
برای همین بهتره از کانکتور U.FL خود ماژول استفاده بشه و با سیم های کوچک به SMA تبدیل کنی
خود شرکت سیم کام هم برای برد آموزشیش همینکارو کرده عکس رو ببین
منم برای همین نیومدم بدون دانش و غیر اصولی کار کنم و چشم بسته کاریو انجام بدم ( چون هیچکی نمیتونه ادعا کنه این مجاسباتو برای بردش انجام داده )
ببین من حساب نکردم ولی هزینه PCB + قیمت ماژول + یه مقدار قطعه دیگه داره + مونتاژش
شماتیک رو میدم ولی فایل پروتل PCB رو نمیتونم بدم
تغذیه هم بخوای ( اگر تعداد زیاد شه ) میتونم براتون بزنم اونم خیلی نمیشه ولی به 3 دلیل گرون تر از چیزای موجود در میاد
1 - طراحیش کاملا اصولیه و خیلی روش وقت گذاشتم و تضمین میکنم بدون ایراد کار میکنه
2 - تعداد کمه و یه مقدار هزینه ها ممکنه بره بالا
3 - من از بهترین قطعات و اصلی استفاده میکنم تا بعدا دچار مشکل نشم
اون تغذیه علاوه بر ولتاژ ماژول ولتاژ میکرو هم داره و پایه کنترای برای روشن خاموش کردن ریگولاتور هم داره تا اگر مدار قراره باتری شارژ کنه بتونی شارژ رو مدیریت کنی و این که دمای باتری رو هم میشه از روش خوند و چنتا چیز دیگه که اگر برات زدم بردو خواهی دید که تقریبا یکی از راز های کاره ( خیلی ساده ولی موثر )
احسنت... یعنی مدار تغذیه خودش پاور هم هست؟؟؟؟ :applause: برای قسمت آنتنش باید یه سیم معمولی وصل کنم درسته؟ اونوقت درست کار میکنه بدون آنتن (من مخابراتم صفره :angry: ) داداش من از دوتاش میخوام قیمتو بهم بگو اگه خوب بود تا همین امروز سفارش بدم لاقل مال خودتو برام بفرست اگه کسی خواست و زیاد شدن براشون بزن. فدات داداش منتظر قیمت هستم اگرم نخواستی همه قیمتو بدونن برام پیام کن
احسنت... یعنی مدار تغذیه خودش پاور هم هست؟؟؟؟ :applause: برای قسمت آنتنش باید یه سیم معمولی وصل کنم درسته؟ اونوقت درست کار میکنه بدون آنتن (من مخابراتم صفره :angry: ) داداش من از دوتاش میخوام قیمتو بهم بگو اگه خوب بود تا همین امروز سفارش بدم لاقل مال خودتو برام بفرست اگه کسی خواست و زیاد شدن براشون بزن. فدات داداش منتظر قیمت هستم اگرم نخواستی همه قیمتو بدونن برام پیام کن
نه سیم معمولی چییه؟!!!!!
سیم کواکسیال مخصوص داره ( حتی بهتره جنس خوبشو بگیری )
من گرفتم دونه ای 10 هزار تومان
یه چیزی شبیه اینا :
خوب چرا از همین آنتن هایی که رو برد راه انداز هست استفاده نکردی؟؟؟ قیمتو نگفتی میخوام بگیرم ازت بسطام جان لازم دارم
اجازه بده فردا حساب کنم ببینم چقد در میاد
منظورتو متوجه نمیشم کدوم آنتن روی برد راه انداز؟!
از این آنتن
http://eshop.eca.ir/%D8%A2%D9%86%D8%AA%D9%86-wifigsmgpsgprs/1390-%D8%A2%D9%86%D8%AA%D9%86-GSM-9001800MHZ-%D8%B5%D8%A7%D9%81.html
آنتنی که خودتون استفاده میکنین دقیقا روی ماژول سوار میشه نه برد درسته؟ آنتن GPS و GSM خیلی با هم فرق داره؟ نمیشه از آنتن GSM برای GPS هم استفاده کرد؟
دیدگاه