اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل رله با پیامک بوسله ماژول SIM900

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل رله با پیامک بوسله ماژول SIM900

منظورتون این دستوره:
    برای همراه اول:
    AT+CUSD=1,"*140*11#",15

دیدگاه

راستی چرا آخر کد عدد "15" می نویسن؟
      یه جای دیگه دیدم نوشته بود "1".

دیدگاه

کد همراه اول رو بلد نیستم ولی بله ساختار همینه،در مورد پارامترهای دستور هم به همون دستور العمل های at مراجعه کنید.(جوابشو نمی دونم)
        The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

سلام
          شرمنده دیر جواب دادم. این مدت ماژول پیشم نبود نتونستم دستوره را تست کنم.
          بازم از لطفتون ممنون.
          حالا دوباره یه مشکل دیگه :cry:
          می خوام صدای میکروفن ماژول را تقویت کنم.تا حدی که اگر کسی حدود سه چهار متر اونطرف تر صحبت کنه بتونم صداش را به وضوح بشنوم.
          از این کیت استفاده کنم خوبه؟
          http://dekits.com/-/106--.html
          ممنون

دیدگاه

دوستان دیگه :شما هم کمک کنید
            حداقل یه نظری بدید دلمون خوش باشه :mrgreen:

دیدگاه

کیت استراق السمع گرفتم .کیفیت صداش خوب بود اما وقتی به sim900 وصلش کردم جواب نداد. :cry2:
              نمی دونید مشکلش چیه؟

دیدگاه

واقعا نمی دونید یا اصلا نمی خواید جواب بدید؟

دیدگاه

نمیدونیم :wow: :wow: :wow:
                  The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

احسنت :mrgreen:
                    حداقل یه جوابی بدید

دیدگاه

عرض سلام خدمت دوستان . 8سال پیش یک مدار کنترل 4 رله ای توست سیم 900 آ خریده بودم امروز لازمش داشتم برای یه کاری متسفانه شماره ثبت شده و رمز عبور ندارم . ای سی میخام از نو برنامه کنم ! فایل هایی که برای ذخیره میده واسم bin و hex هستش ! عزیزان میتونن راهنمایی کنن تا مجدد برنامه اینو تغییر بدم

دیدگاه

سلام و ایام بکامتون
                        چند ابهام داره بنابراین پاسخ دادن به سوالتون با توجه به رفع ابهام قابل پاسخه
                        یکی اینکه خودتون الکترونیک و راه اندازی ماژول رو بلدین و الان میخواین یه برنامه آماده رو ماژولتون آپلود کنید !؟
                        و اگر الکترونیک و کدنویسی بلدین چرا از داکیمونت ماژول و راهنماش استفاده نمیکنید و خودتان از اول برنامه براش نمینویسید و یا اگر میخواهید از برنامه و کدی که با توجه به نیازه برنامه نویسش نوشته شده استفاده کنید، اصلا شاید رو کیت و مدار شما کار نکند همه اینها خیلی مبهمه
                        فقط من چند توصیه براتون دارم قبل از اینکه میخوای کد برای میکروییکه اون رو کنترل میکنه خودتون ماژول رو به سریال پورت کامپیوترتون متصل کنید و ازش دریافت و ارسال داشته باشید تا بدونید مسیر راه اندازی ماژول یه چه صورتی است و حالا با توجه به نیاز و تسلط به هر کدوم از میکرو های بازار (پیشنهاد من استفاده از آردینو و میکرو اتمل و هر میکروی پشتیبانی از پروتکل سریال) و یا خوده برنامه نویسی سوکت و ارتباط سریال و سوکت نویسی برای پورت سریال در کامپیوتر از برنامه های سی َشارپ، جاوا و یا حتی ویژال بیسیک میتونید استفاده کنید
                        راه اندازی ماژول سیم 900

در زیر تعدادی از دستورات ای تی کامند مهم برای این ماژول آورده شده ایت و در این پیوستم کل دستورات AT COMMAND براتون میذارم

NDSAT چک کردن ارتباط با ماژولچک کردن ورژن
                        FIRMWARE ATIGMR+AT چک کردن ورژن کامل
                        FIRMWAREGMM+AT شناسایی مدل ماژول
                        CSCA+AT چک کردن شماره ی مرکز
                        smsCREG+AT وضعیت اتصال به شبکه
                        CSQ+AT قدرت سیگنال
                        F&AT برگرداندن به تنظیمات کارحانه
                        W&AT ذخیره ی تنظیمات
                        V&AT چک کردن تنظیمات ماژولارسال پین کد سیمکارت به ماژول
                        “XXXX=“CPIN+ATbaud rate تنظیم AT+IPR=x
                        و در انتها گوگل را دریاب
                        You do not really understand something unless you can explain it to your grandmother. Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saman6633 نمایش پست ها
                          سلام و ایام بکامتون
                          چند ابهام داره بنابراین پاسخ دادن به سوالتون با توجه به رفع ابهام قابل پاسخه
                          یکی اینکه خودتون الکترونیک و راه اندازی ماژول رو بلدین و الان میخواین یه برنامه آماده رو ماژولتون آپلود کنید !؟
                          و اگر الکترونیک و کدنویسی بلدین چرا از داکیمونت ماژول و راهنماش استفاده نمیکنید و خودتان از اول برنامه براش نمینویسید و یا اگر میخواهید از برنامه و کدی که با توجه به نیازه برنامه نویسش نوشته شده استفاده کنید، اصلا شاید رو کیت و مدار شما کار نکند همه اینها خیلی مبهمه
                          فقط من چند توصیه براتون دارم قبل از اینکه میخوای کد برای میکروییکه اون رو کنترل میکنه خودتون ماژول رو به سریال پورت کامپیوترتون متصل کنید و ازش دریافت و ارسال داشته باشید تا بدونید مسیر راه اندازی ماژول یه چه صورتی است و حالا با توجه به نیاز و تسلط به هر کدوم از میکرو های بازار (پیشنهاد من استفاده از آردینو و میکرو اتمل و هر میکروی پشتیبانی از پروتکل سریال) و یا خوده برنامه نویسی سوکت و ارتباط سریال و سوکت نویسی برای پورت سریال در کامپیوتر از برنامه های سی َشارپ، جاوا و یا حتی ویژال بیسیک میتونید استفاده کنید
                          راه اندازی ماژول سیم 900

در زیر تعدادی از دستورات ای تی کامند مهم برای این ماژول آورده شده ایت و در این پیوستم کل دستورات AT COMMAND براتون میذارم

NDSAT چک کردن ارتباط با ماژولچک کردن ورژن
                          FIRMWARE ATIGMR+AT چک کردن ورژن کامل
                          FIRMWAREGMM+AT شناسایی مدل ماژول
                          CSCA+AT چک کردن شماره ی مرکز
                          smsCREG+AT وضعیت اتصال به شبکه
                          CSQ+AT قدرت سیگنال
                          F&AT برگرداندن به تنظیمات کارحانه
                          W&AT ذخیره ی تنظیمات
                          V&AT چک کردن تنظیمات ماژولارسال پین کد سیمکارت به ماژول
                          “XXXX=“CPIN+ATbaud rate تنظیم AT+IPR=x
                          و در انتها گوگل را دریاب
                          ممنون از توجه و راهنمایی شما دوست عزیز . متاسفانه در زمینه برنامه نویسی مهارتی ندارم ! این مدار قدیمی و از قبل آماده شده بر روی ایسی atmel 07281

دیدگاه

یه چیزی بهتون بگم جسارت نباشه اگر کدزدن و برنامه نویسی بلد نیستید پس چجوری میدونید کد hex و bin چیه ؟
                            اگر این دستگاه آماده ای و از شرکتی خریداری کردین و شانس آورده باشید الانم اون شرکت پابرجا باشه بهشون زنگ بزنید و ازشون راهنمایی بخواین به احتمال خیلی زیاد یه دیفالت پسورد برا دستگا گذاشته باشن و یا تویه دفترچه و مَنوآل اون دستگا چیزی نوشته باشه که یه وقت کاره استفاده کننده ای مثله شما نخوابه اگرم از یه مهندس دوست و آشنا خریداری کرده باشین یه احتمال خیلی زیاد کداش هنوز داره فک کنم کسی نیست که کدهای نوشته شده خودش رو آرشیو و نگهداری نکنه و یا رو ریپوزیتوری های مثله گیت هاب دخیره نکرده باشه پس میتونید از اوشون کمک بخواین
                            در مورد اون میکرویم که گفتین این فک کنم شماره سریال ساختش باشه میکرو اتمل 0728 وجود نداره باید چیزی مثله ATMEGA16 یا ATMEGA32 یا ATMEGA64 و یا ... باشه
                            رو نت کلی برنامه آماده برا این ماژول وجود داره از استفاده کامل مثله یه موبایل (دریافت و ارسال تماس و پیامک و چک کردن اینترنت و نمایش اون رو صفحه های السیدی رنگی و لمسی) تا کنترل کردن دما و ارسال گزارشات مختلف رو سرور و ارسال پیامک و غیره ذالک، حالا نمیدونم کسی پیدا بشه براتون این کدها رو با توجه به پایه ها و پین هایه خروجی میکرو متصل به ترانزیستور کنترل کننده یه رله ها، برنامه رو براتون تغییر بده ولی نکته ای که شمام باید حتما خروجی رله ها رو بهش بگین که به کدوم پین ها و پایه میکرو متصله و یا عکس با کیفیت از کیتتون رو براش بفرستین و در انتهاهم خودتون بتونید اون میکرو رو پروگرام کنید ینی نمیدونم احتمالا حداقل باید شما تعمیرکار الکترونیکی چیزی باشید که تو انجمن الکترونیک عضویت دارید و یا یک مشتاق و عاشق علم الکترونیک و گرنه هرکسی نمیاد تو انجمن برق عضو بشه و سوال مطرح کنه و یا حتی بدونه ماژولی به اسمه سیم 900 وجود داره در هر صورت عکس هارو بذارید اگر خودتون نمیخواید کد بزنید شاید یکی پیدا بشه فعلا که دستگاتون باید خوابیده باشه و بدون نرم افزار و برنامه دستگاه بدون استفاده ای براتون
                            You do not really understand something unless you can explain it to your grandmother. Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saman6633 نمایش پست ها
                              یه چیزی بهتون بگم جسارت نباشه اگر کدزدن و برنامه نویسی بلد نیستید پس چجوری میدونید کد hex و bin چیه ؟
                              اگر این دستگاه آماده ای و از شرکتی خریداری کردین و شانس آورده باشید الانم اون شرکت پابرجا باشه بهشون زنگ بزنید و ازشون راهنمایی بخواین به احتمال خیلی زیاد یه دیفالت پسورد برا دستگا گذاشته باشن و یا تویه دفترچه و مَنوآل اون دستگا چیزی نوشته باشه که یه وقت کاره استفاده کننده ای مثله شما نخوابه اگرم از یه مهندس دوست و آشنا خریداری کرده باشین یه احتمال خیلی زیاد کداش هنوز داره فک کنم کسی نیست که کدهای نوشته شده خودش رو آرشیو و نگهداری نکنه و یا رو ریپوزیتوری های مثله گیت هاب دخیره نکرده باشه پس میتونید از اوشون کمک بخواین
                              در مورد اون میکرویم که گفتین این فک کنم شماره سریال ساختش باشه میکرو اتمل 0728 وجود نداره باید چیزی مثله ATMEGA16 یا ATMEGA32 یا ATMEGA64 و یا ... باشه
                              رو نت کلی برنامه آماده برا این ماژول وجود داره از استفاده کامل مثله یه موبایل (دریافت و ارسال تماس و پیامک و چک کردن اینترنت و نمایش اون رو صفحه های السیدی رنگی و لمسی) تا کنترل کردن دما و ارسال گزارشات مختلف رو سرور و ارسال پیامک و غیره ذالک، حالا نمیدونم کسی پیدا بشه براتون این کدها رو با توجه به پایه ها و پین هایه خروجی میکرو متصل به ترانزیستور کنترل کننده یه رله ها، برنامه رو براتون تغییر بده ولی نکته ای که شمام باید حتما خروجی رله ها رو بهش بگین که به کدوم پین ها و پایه میکرو متصله و یا عکس با کیفیت از کیتتون رو براش بفرستین و در انتهاهم خودتون بتونید اون میکرو رو پروگرام کنید ینی نمیدونم احتمالا حداقل باید شما تعمیرکار الکترونیکی چیزی باشید که تو انجمن الکترونیک عضویت دارید و یا یک مشتاق و عاشق علم الکترونیک و گرنه هرکسی نمیاد تو انجمن برق عضو بشه و سوال مطرح کنه و یا حتی بدونه ماژولی به اسمه سیم 900 وجود داره در هر صورت عکس هارو بذارید اگر خودتون نمیخواید کد بزنید شاید یکی پیدا بشه فعلا که دستگاتون باید خوابیده باشه و بدون نرم افزار و برنامه دستگاه بدون استفاده ای براتون
                              کار من تعمیرات لپ تاپ و برد هستش زمینه کاری بنده سخت افزاره ! کلا رده کاری ما با ای وی آر و این مدل ای سی ها نیستش ! این برد هم یکی از همکارمون که قبلا کنار ما فعلایت داشتن راه اندازی کردن برای یه کاری . فقط قسمت ماژول مال شرکت eca هستش . الان نیاز داشتم تا این برد برای یه کار دیگه راه اندازی کنم و اینطور که شما راهنمایی کردین این برد یه ترمینال داره که به آر اس 232 یا برد تی تی ال وصل بشه . با هایپر ترمینال یا نرم افزار دیگه برنامه ریزی مجدد بشه ! چون زمینه کاری من این نیست صرفا جهت راهنمایی در این گروه پیام زدم . نه کارم تولید همچین برد هایی هستش نه تخصصی در زمینه کد نویسی دارم . در هر حال ممنون از راهنمایی شما

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X