اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط با ماژول sim908 و برقراری ارتباط با gps و gsm این ماژول

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط با ماژول sim908 و برقراری ارتباط با gps و gsm این ماژول

نوشته اصلی توسط سعید خیری
    متشکرم :read:
    لایبرری آی سی را ندارید؟
    لایبرری کدوم آیسی؟ اگه منظورتون sim908 است یه سرچ بزنی مییابی

دیدگاه

در ویندوز 7 با استفاده از هایپر ترمینال بسکام تونستم at commond به sim908 بفرستم و موفق شدم که یک پیام بفرستم و همچنین پیام دریافتی در SIM908 رو بخونم.
      حالا نوبت راه اندازی GPS این ماژول است.
      لطفا راهنمایی کنید که چگونه میتوان موقعیت جغرافیایی رو دریافت کرد؟ اگر AT COMMOND ها رو به ترتیب بگید خیلی میتونه به دردم بخوره.
      آیا از همون پایه هایی که برای ارتباط GSM استفاده میشه میتوان برای ارتباط GPS هم استفاده کرد؟

دیدگاه

[right][left][center]نه صبر ایوب دارم نه عمر نوح خودم ردیفش کردم.
        برای دریافت اطلاعات gps از طریق همان پایه هایی که برای کار با gsm است باید at commond های زیر را بزنید تا اطلاعات را دریافت کنید.
        کد:
        AT
        OK
        AT+CSQ
        +CSQ: 22,0

OK
        AT+GSV
        SIMCOM_Ltd
        SIMCOM_SIM908
        Revision:1137B04SIM908M64_ST

OK
        AT+CGPSPWR=1
        OK
        AT+CGPSRST=0
        OK
        AT+CGPSOUT=255
        OK
        AT+CGPSSTATUS?
        +CGPSSTATUS: Location Unknown

OK
        AT+CGPSINF=32
        32,061946.807,V,0.000000,N,0.000000,E,0.00,0.00,090180,,E,A
        OK
        کمی صبر کنید و بعد از حدودا 5 دقیقه دوبا ره وارد کنید....
        at+cgpsinf=32
        32,063959.000,A,3618.027961,N,5938.025976,E,0.00,249.58,241214,,E,A
        OK
        مقدار 3618.027961 طول جغرافیایی و 5938.025976 عرض جغرافیایی و 241214 تاریخ را نشان میدهد.24/12/2014
        حال این اطلاعات را باید در سایت http://www.geoplaner.com/ وارد کنیم تا مکان را روی نقشه نمایش دهد.
        این کار را کردم ولی میگه مقدار طول جغرافیایی صحیح نمیباشد.
        لطفا راهنمایی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sjalalm24
          مقدار 3618.027961 طول جغرافیایی و 5938.025976 عرض جغرافیایی و 241214 تاریخ را نشان میدهد.24/12/2014
          حال این اطلاعات را باید در سایت http://www.geoplaner.com/ وارد کنیم تا مکان را روی نقشه نمایش دهد.
          این کار را کردم ولی میگوید که مقدار طول جغرافیایی صحیح نمیباشد.
          لطفا راهنمایی کنید.
          https://www.google.com/maps/place/36...!3m1!1s0x0:0x0

قبلا بارها بحث شده راجع به نحوه مجاسبه خروجی SIM908 و تبدیلش به طول و عرض جغرافیایی
          یه سرچ بزن پیدا میکنی
          درایور شبکه و nRF24L01
          کاتالوگ محصولات
          کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
          شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
          فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

برای اینکه مقادیر طول و عرض داده شده توسط gps ماژول sim908 رو روی نقشه نمایش بدیم باید ابتدا وارد سایت http://www.earthpoint.us/Convert.aspx#PositionColumn بشید و مقادیر رو در قسمت latitude و longitude وارد کنید و سپس دکمه ی calc رو بزنید . در روبروی عبارت Degrees Lat Long
            برای شما مقادیری برحسب درجه نمایش داده میشود که اگر این مقادیر را در google map وارد کنید موقعیت مکانی شما روی نقشه نمایش داده میشود.

دیدگاه

برای اینکه مقادیر طول و عرض داده شده توسط gps ماژول sim908 رو روی نقشه نمایش بدیم باید ابتدا وارد سایت http://www.earthpoint.us/Convert.aspx#PositionColumn بشید و مقادیر رو در قسمت latitude و longitude وارد کنید و سپس دکمه ی calc رو بزنید . در روبروی عبارت Degrees Lat Long
              برای شما مقادیری برحسب درجه نمایش داده میشود که اگر این مقادیر را در google map وارد کنید موقعیت مکانی شما روی نقشه نمایش داده میشود.
              البته اینقدا هم سخت نیست

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...9229#msg649229
              درایور شبکه و nRF24L01
              کاتالوگ محصولات

دیدگاه

سلام
                از ماژول کاربردی صنعتی sim908 eca استفاده میکنم. پس برای تبادل دیتا با ماژول باید از max232 استفاده کرد که من هم این کار را کرده ام .
                یک برنامه ی ساده درون avr پروگرام کردم و وقتی که به پورت com کامپیوتر وصل میکنم اطلاعات فرستاده شده از avr رو نمایش میده ولی نمیتونم از کامپیوتر به avr چیزی ارسال کنم !!!!
                حال این میکرو را به sim908 وصل کردم ولی نتونستم پیام ذخیره شده در حافظه ی شماره ی 1 سیم کارت رو روی lcd نمایش بدم
                مشکل کار من کجاست؟

دیدگاه

این هم برنامه ی پروگرام شده
                  کد:
                  $regfile = "m32def.dat"
                  $crystal = 8000000
                  $baud = 19200
                  ' ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Configurations~~~~~~~~~~~~~~~~
                  Config Lcd = 16 * 2
                  Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.0 , Db5 = Portb.1 , Db6 = Portb.2 , Db7 = Portb.3 , E = Portb.4 , Rs = Portb.5
                  Config Pind.2 = Input
                  ' ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Variable ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                  Dim B As Byte
                  Dim Sms As String * 250 : Sms = ""
                  ' ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ initionaliz ~~~~~~~~~~~~~~~~~
                  Cls
                  Cursor Off
                  Home
                  Lcd "Get SMS..."
                  Waitms 1000
                  Cls
                  ' ~~~~~~~~~~~~~~~~ Main program ~~~~~~~~~~~~~~~~
                  Do
                  If Pind.2 = 0 Then
                  Print "AT"
                  Wait 2
                  Print "AT+CMGR=1"
                  Sms = ""
                  Do
                  B = Inkey()
                  If B > 0 Then
                  Select Case B
                  Case 0:
                  Case 13:
                  If Sms <> "" Then Exit Do
                  Case 10:
                  If Sms <> "" Then Exit Do
                  Case Else
                  Sms = Sms + Chr(b)
                  End Select
                  End If
                  Loop

Home
                  Lcd Sms
                  End If
                  Loop
                  End

دیدگاه

از برنامه ی http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96029.0 هم استفاده کردم و وقتی که خروجی میکرو رو به کامپیوتر وصل کردم at commond های ارسالی از طرف میکرو رو نشون میده.
                    ولی هنگامی که به sim908 وصل میکنم عملی انجام نمیشه یعنی وقتی که دستور at+cmgd=0,4 فرستاده میشه هیچ پیامی حذف نمیشه.
                    مشکل از کجاست؟

دیدگاه

سلام
                      از ماژول کاربردی صنعتی sim908 eca استفاده میکنم. پس برای تبادل دیتا با ماژول باید از max232 استفاده کرد که من هم این کار را کرده ام .
                      یک برنامه ی ساده درون avr پروگرام کردم و وقتی که به پورت com کامپیوتر وصل میکنم اطلاعات فرستاده شده از avr رو نمایش میده ولی نمیتونم از کامپیوتر به avr چیزی ارسال کنم !!!!
                      حال این میکرو را به sim908 وصل کردم ولی نتونستم پیام ذخیره شده در حافظه ی شماره ی 1 سیم کارت رو روی lcd نمایش بدم
                      مشکل کار من کجاست؟
                      سلام
                      والا من حدسم اینه سخت افزارت مشکل داره
                      این Max232 رو هم ول کن ازین مبدلای TTL به USB بگیر خودتو راحت کن
                      شما اول باید ارتباطت با ماژول هم TX و هم RX درست باشه بعد بشه بقیه چیزا رو بررسی کرد
                      من بیسیک کار نکردم و زیا بلد نیستم ولی اول سخت افزارتو چک کن مشکلش حل شد یه بار به میکرو بفرست و بخون
                      یه بار به سیم دستور بده و جواب بگیر تا بعد بریم ادامه داستان
                      درایور شبکه و nRF24L01
                      کاتالوگ محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
                        سلام
                        والا من حدسم اینه سخت افزارت مشکل داره
                        این Max232 رو هم ول کن ازین مبدلای TTL به USB بگیر خودتو راحت کن
                        شما اول باید ارتباطت با ماژول هم TX و هم RX درست باشه بعد بشه بقیه چیزا رو بررسی کرد
                        من بیسیک کار نکردم و زیا بلد نیستم ولی اول سخت افزارتو چک کن مشکلش حل شد یه بار به میکرو بفرست و بخون
                        یه بار به سیم دستور بده و جواب بگیر تا بعد بریم ادامه داستان
                        از برد کاربردی صنعتی استفاده میکنم به همین خاطر باید به صورت rs232 از میکرو به ماژول دیتا بفرستم.
                        چون دستورات ارسالی از میکرو را روی کامپیوتر دریافت میکنم پس مشکل از txd میکرو و rs 232 نیست. اما rxd رو نمیدونم
                        ماژول هم وقتی که مستقیم به کامپیوتر وصل میکنم و بهش at commond میفرستم درست و بدون نقص کار میکند.
                        کجای کارم ممکنه لنگ بزنه؟

دیدگاه

از برد کاربردی صنعتی استفاده میکنم به همین خاطر باید به صورت rs232 از میکرو به ماژول دیتا بفرستم.
                          چون دستورات ارسالی از میکرو را روی کامپیوتر دریافت میکنم پس مشکل از txd میکرو و rs 232 نیست. اما rxd رو نمیدونم
                          ماژول هم وقتی که مستقیم به کامپیوتر وصل میکنم و بهش at commond میفرستم درست و بدون نقص کار میکند.
                          کجای کارم ممکنه لنگ بزنه؟
                          نه اشکال کار همینه
                          نباید با RS232 بین میکرو و ماژول اطلاعات بفرستی
                          RS232 مبدل منطق کامپیوتر به TTL هست قبلا خیلی بحث شده
                          شما برای ارتباط میکرو و ماژول باید دقیقا پایه های TX و RX ماژول و میکرو رو به صورت کراس به هم وصل کنید
                          اگر میکرو 5 ولته روی پایه TX میکرو هم یه تقسیم مقاومتی نیازه ( اینا همه توی یه داکیومنت از SimCom گفته شده )
                          MAX232 فقط و فقط برای ارتباط میکرو یا ماژول با کامپیوتره
                          من پیشنهاد میدم یه مبدل USB به TTL بگیری و کلا بیخیال MAX بشی
                          دلیلشم اینه که مثلا میکرو و ماژول به هم وصل شدن شما میتونی با این مبدل ببینی دارن به هم چی میگن و مثلا کد ارسال میشه
                          یا جواب برگشت داده میشه یا نه ( دیباگ و مانیتور میتونی بکنی ارتباط سریال بین میکرو و ماژول رو )
                          ارتباط بین میکرو و ماژول هم UART هست و با RS232 فرق داره
                          درایور شبکه و nRF24L01
                          کاتالوگ محصولات

دیدگاه

دیگه دارم کلافه میشم :angry:
                            tx و rx میکرو رو مستقیم و بدون max232 وصل کردم ولی بازم نشد که نشد.
                            boud rate ماژول رو هم از حالت اتوماتیک خارج کردم و توی حالت baud rate=9600 تنظیم کردم ولی بازم نشد که نشد.
                            خروجی میکرو رو با max 232 به کامپیوتر وصل کردم و baud rate هایپر ترمینال رو روی 9600 تنظیم کردم ولی نمیدونم چرا اطلاعات ارسالی از میکرو رو عجغ وجغ نشون میده baud rate هایپر ترمینال رو هم عوض کردم ولی نشد که نشد....
                            چرا من نمیتونم ازش جواب بگیرم؟

نوشتن برنامه ی مورد نظرم کاری نداره فقط یک جواب از این ماژول .... بگیرم دیگه تمومه.

خواهشا هر کس چیزی میدونه کمکم کنه که این پروژه راه بیفته

دیدگاه

boud rate ماژول رو هم از حالت اتوماتیک خارج کردم و توی حالت baud rate=9600 تنظیم کردم ولی بازم نشد که نشد.
                              خروجی میکرو رو با max 232 به کامپیوتر وصل کردم و baud rate هایپر ترمینال رو روی 9600 تنظیم کردم ولی نمیدونم چرا اطلاعات ارسالی از میکرو رو عجغ وجغ نشون میده baud rate هایپر ترمینال رو هم عوض کردم ولی نشد که نشد....

نوشتن برنامه ی مورد نظرم کاری نداره فقط یک جواب از این ماژول .... بگیرم دیگه تمومه.

ببین اگر میکرو مشکل داره و چرت میفرسته کریستال یا بد مونتاژ شده ، یا خراب شده ، یا فرکانسش مناسب نیست یا فیوز بیت های کریستال خارجی رو درست تنظیم نکردی
                              در کل باید با کریستالای مخصوص UART کار کنی
                              سعی کن بعد ریتو روی 1200 بذاری بعد تست کن ببین درست میشه
                              تا میکرو درست نفرسته به کامپیوتر وصلش نکن به سیم 900
                              میگم از این مکس هم استفاده نکن ممکنه مشکل از اونم باشه ازین مبدلای USB بگیر با FT232 یا جدیدایی که سایت آورده
                              درایور شبکه و nRF24L01
                              کاتالوگ محصولات

دیدگاه

شاید ماژولت به فنا رفته.
                                در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                                2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                                3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X