اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب ماژول مخابراتی مناسب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب ماژول مخابراتی مناسب

سلام.
    من برای یک پروژه نیاز به یک ماژول با برد حدود یک کیلومتر نیاز دارم. پروژه بیشتر شبیه به یک سیستم امنیتی هست که اطلاعات ارسالی خیلی کوچک و محدوده در حد چند عدد هگز. مثل گیرنده و فرستده های ASK که در دزدگیر اتومبیل استفاده میشه اما با امکانات بیشتر (مثلا اتصال ماژول به میکرو جهت ارسال سریال اطلاعات دلخواه و اینکه هر دو طرف فرستنده و گیرنده اند). بنابر این به ماژولی مثل nrf24l فکر نکنم نیازی باشه. توصیتون استفاده از چه ماژولیه؟
    ممنون.
    کم گوی و گزیده گوی

پاسخ : انتخاب ماژول مخابراتی مناسب

حرفی حدیثی نظری نصیحتی چیزی....
    کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

پاسخ : انتخاب ماژول مخابراتی مناسب

سلام
      به نظر هر ماژول دیگه ای استفاده کنید، با این برد، گرون تر از NRF درمیاد.
      مثلا ماژول RFM23BP هست. تو سایت جوان قیمتشو 40 زده. اگر دنبال دردسر می گردید برید سراغ این ماژول! چون هم باید براش آنتن بذارید، که دردسرهای مدار مچینگ و ... داره و هم کل دیتاشیتشو بخونید و راهش بندازید. اما اطلاعات و برنامه برای NRF مثل هولو تو همین سایت ریخته. قیمت با PA+LNA+آنتنش هم 35تومنه. فقط کافیه بزنید به میکرو.
      دوستان از این ماژول با آنتن خودش تا 1800متر در فضای آزاد جواب گرفتن. (من خودم یه طرف آنتن دار یه طرف بی آنتن تا 600متر جواب گرفتم.)
      با ماژول های ASK هم می تونید با میکرو ارتباط برقرار کنید. فقط به خاطر نوع مدولاسیون، قابلیت اطمینانش اندکی پایین هست و باید خودتون الگوریتم های تشخیص و احیانا تصحیح خطا در مقصد رو پیاده سازی کنید که داده های نامعتبر در مقصد که به میکرو میره، مشکل ساز نشه.
      به هرحال فرکانس کاری خیلی مهم هست.
      مثلا با همین ماژول NRF بدون آنتن تو فضای باز که دوتا ماژول هم رو می دیدند، تا حدود 150متر جواب گرفتم. اما بعد اومدیم تو آسانسور. دوتا آسانسور بین 3تا10متر فاصله داشتند، اما اصلا جواب نمی داد. چون فرکانس بالاست، تضعیف به شدت زیاده. اما فکر می کنم در باند 400، چنین موانعی مشکل خاصی ایجاد نمی کنند.
      به طور کلی هرچی فرکانس پایین تر باشه، افتش تو محیط های مختلف (هوا، فلزات، گچ و وسیمان و اجر و درخت و ...) کمتره.
      ماژول های موجود توبازار هم که من دیدم، 315، 433، 800و خورده ای، 915 مگاهرتز و 2.4گیگاهرتز هستند.
      شما با توجه به محیط می تونید ماژول رو انتخاب کنید.
      ...یُجَاهِدُونَ فِی سَبِیلِ اللّهِ وَلاَ یَخَافُونَ لَوْمَهَ لآئِمٍ...
      مائده 54

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X