اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در رابطه با sim5320

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

در رابطه با sim5320

با سلام
    از دوستانی که اطلاعاتی دارن خواهشمندم که نظر بدن
    سوال: ماژول sim5320 یک ماژول با قابلیت پشتیبانی از wcdma یا همون نسل سوم ارتباطات هست، اما ایا این امکان به این معنا هست که حتما اینترنت نسل سه رو هم پشتیبانی می کنه یا امکان داره حتی در صورت اتصال به شبکه نسل سه، با مد gprs اتصال اینترنت بر قرار کنه؟
    شاید بپرسین چرا این سوال برام پیش اومده
    http://www.adafruit.com/datasheets/t...ion_v2.0_0.pdf
    صفحه چهار pdf بالا رو بخونید، قسمت 2.1،
    ممنون
    The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

پاسخ : در رابطه با sim5320

نوشته اصلی توسط hessam2013
    با سلام
    از دوستانی که اطلاعاتی دارن خواهشمندم که نظر بدن
    سوال: ماژول sim5320 یک ماژول با قابلیت پشتیبانی از wcdma یا همون نسل سوم ارتباطات هست، اما ایا این امکان به این معنا هست که حتما اینترنت نسل سه رو هم پشتیبانی می کنه یا امکان داره حتی در صورت اتصال به شبکه نسل سه، با مد gprs اتصال اینترنت بر قرار کنه؟
    شاید بپرسین چرا این سوال برام پیش اومده
    http://www.adafruit.com/datasheets/t...ion_v2.0_0.pdf
    صفحه چهار pdf بالا رو بخونید، قسمت 2.1،
    ممنون
    فکر می کنم wcdma یک استاندارد آمریکائی جابجائی داده است در حالیکه در ایران، بیشتر استاندارد اروپائی استفاده می شود.

دیدگاه

پاسخ : در رابطه با sim5320

نه داداش مشکلی نباید داشته باشه
      و بشه هر زمان از هر کدوم که خواستی استفاده کنی چون توی دیتاشیتم گفته که :

SIM5320(J)E:Dual-Band UMTS/HSDPA 900/2100MHz
      Quad-Band GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900MHz
      که دقیقا نوشته توی هر نسلی کدوم فرکانس ها رو ساپرت میکنه و اگر فقط یک مورد رو میتونست جواب بده دیگه بقیش رو نمینوشت
      ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
      شهید دکتر مصطفی چمران
      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
      ; C is not for children

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X