اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از SIM900 بعنوان یک TCP Server

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از SIM900 بعنوان یک TCP Server

اول باید دقیقا مشخص کنید که چه نوع اصلاعات میخاین ردوبدل کنید تا حجم دیتا مشخص بشه
    دوم با برنامه نویسی مناسب میتونید حجم ارسال و دریافت رو کم بکنید مثلا میخواین عدد 256.3658 ارسال کنید که این عدد در حالت متن 8 کاراکتر میشه اما اگر به جای 8 کاراکتر بیاین 4 بایتی که اون عدد اعشاری رو درست کرده بفرستین کد ارسالی نصف میشه
    سوم فرض کنیم شما میخواین همون دما رو بفرستین میتونید یه بازه هیسترزیس مشخص کنید و وقتی از اون بازه تغییرات عبور کرد دیتا ارسال کنید
    SIM900 که تو بندرعباس هست باید وقتی دیتا بفرسته که دیتای شما مقدارش عوض بشه و سرور هم باید وقتی دیتا به SIM900 تهران بفرسته که مقدار دیتای قبلی عوض شده یعنی نیاز نیست که مدام بیاد دیتا از سرور بخونه
    شما باید اینجا فقط سیم900 که تو تهران هست رو باید همیشه آنلاین به سرور وصل کنید
    پورتی که بین سیم900 و سرور ایجاد میشه معمولا بعد از 3 تا 10 دقیقه بسته میشه که شما میتونید با ارسال یک کاراکتر الکی این ارتباط رو همیشه وصل نگه دارین
    نگران هزینه هم نباشین بلاخره کسی که دستگاه رو میخره باید هزینه کنه
    جدیدترین ویرایش توسط mahdi421; ۱۸:۵۵ ۱۳۹۵/۰۷/۲۲.

دیدگاه

1-از اپراتورهای وایرلس ipثابت میگیرید.که دنگ و فنگش زیاده.
      3-سرور را روی سیستم pc یا سیستم مبتنی بر میکرو میاده سازی کرده و ازadsl استفاده میکنید.
      سلام تشکر بابت پاسختون.
      این دو راه برای من راه حل نمیشه.
      2-یک سروری رو طراحی میکنید و از هر دو طرف به اون سرور متصل میشید .
      ولی این رو میشه کاری کرد. میشه بیشتر توضیح بدید؟ آیا میشه برای مدت زیادی متصل بمونن و داده ردو بدل کنن؟؟؟؟ آیا زمانی که به سرور وصل هستن و داده ای رو ارسال نمیکنن هزینه ای داره؟؟؟
      اول باید دقیقا مشخص کنید که چه نوع اصلاعات میخاین ردوبدل کنید تا حجم دیتا مشخص بشه
      دوم با برنامه نویسی مناسب میتونید حجم ارسال و دریافت رو کم بکنید مثلا میخواین عدد 256.3658 ارسال کنید که این عدد در حالت متن 8 کاراکتر میشه اما اگر به جای 8 کاراکتر بیاین 4 بایتی که اون عدد اعشاری رو درست کرده بفرستین کد ارسالی نصف میشه
      دیتای من خیلی کمه در حد 20 تا متغییر. که نهایتاً 70 تا 80 بایت میشن. من با روش GETHTTP این کار رو انجام دادم و هزینه یک ریال رو دربرداشت. فکر نکنم بشه فشرده سازی کرد. و با توجه به این میزان دیتا فکر نکنم نیازی هم باشه که فشرده سازی کرد. من این مقدار داده رو با پیامک ارسال میکردم و هزینه هر پیام هم 120 ریال میشد. که فکر کردیم اگه از طریق اینترنت بفرستیمشون هزینه کمی داشته باشه.
      سوم فرض کنیم شما میخواین همون دما رو بفرستین میتونید یه بازه هیسترزیس مشخص کنید و وقتی از اون بازه تغییرات عبور کرد دیتا ارسال کنید
      SIM900 که تو بندرعباس هست باید وقتی دیتا بفرسته که دیتای شما مقدارش عوض بشه و سرور هم باید وقتی دیتا به SIM900 تهران بفرسته که مقدار دیتای قبلی عوض شده یعنی نیاز نیست که مدام بیاد دیتا از سرور بخونه
      شما باید اینجا فقط سیم900 که تو تهران هست رو باید همیشه آنلاین به سرور وصل کنید
      پورتی که بین سیم900 و سرور ایجاد میشه معمولا بعد از 3 تا 10 دقیقه بسته میشه که شما میتونید با ارسال یک کاراکتر الکی این ارتباط رو همیشه وصل نگه دارین
      این که شما میگید وقتی وضعیت دیتا تغییر کرد دیتا ارسال بشه، کاملاً درست و منطقی هست ولی من در هر با ارسال یکسری تنظیمات رو میفرستم. در هر دو نقطه.
      شما توی این قسمت گفتید:
      سرور هم باید وقتی دیتا به SIM900 تهران بفرسته که مقدار دیتای قبلی عوض شده
      یعنی میشه سرور خودش به یک ip بدون اینکه اون ip درخواستی رو به سرور بده، دیتا بفرسته؟؟؟ اگه بشه مشکلم حل میشه. و چطور؟؟
      همچنین شما گفتید میتونیم دو ip رو به یک سرور وصل کنیم و دیتا بفرستن و این پروسه تا مدت زیادی انجام میشه. اگه این هم بشه خیلی خیلی خوبه. و آیا وقتی دو ip به سرور وصل هستن و دیتایی نمیفرستن، هزینه ای داره؟؟؟ خیلی مهمه
      نگران هزینه هم نباشین بلاخره کسی که دستگاه رو میخره باید هزینه کنه
      خیلی خیلی مهمه، چون یکی از دو هدف اصلی اتصال اینترنتی کاهش هزینه بود.
      ?Why not

دیدگاه

توی HTTP بلافاصله بعد از ردوبدل شدن دیتا پورت بسته میشه و این روش مناسب ارسال دیتا نیست و حجم و هزینه ارسال دیتا زیاد میشه
        اما وقتی از دستور
        AT+CIPSTART="TCP","xxx.xxx.xxx.xxx","9100" یه تونل ایجاد میکنید به سمت سرور . حالا تا زمانی که این تونل بسته نشده میتونید تبادل دیتا بکنید و تا زمانی که بسته نشده اگر دیتا ارسال نکنید هیچ هزینه ای نداره
        تا زمانی که این تونل باز هست هرکدوم که خواست میتونه به اون یکی دیتا بفرسته
        برای اینکه این تونل بسته نشه باید هر 3 دقیقه یکبار یه بایت دیتا از طرف سرور یا از طرف سیم900 ارسال بشه
        کل ماجرا شبیه اینکه شما دارین از مودم ADSL اسفاده میکنید .24 ساعته شما به اینترنت وصل هستین و فقط هرموقع که دانلود کنید یا یه صفحه وب رو بازکنید از حجم اینترنت شما کم میشه حالا اگه از اینترنت استفاده نکنید بعد از یه ماه اینترنت قطع میشه

دیدگاه

ممنون بابت راهنمایی های خیلی مفیدتون. چی بگم؟؟؟ خیلی خوبی. مرسی.
          توی HTTP بلافاصله بعد از ردوبدل شدن دیتا پورت بسته میشه و این روش مناسب ارسال دیتا نیست و حجم و هزینه ارسال دیتا زیاد میشه
          بله، پس HTTP رو میذاریم کنار.
          AT+CIPSTART="TCP","xxx.xxx.xxx.xxx","9100" یه تونل ایجاد میکنید به سمت سرور . حالا تا زمانی که این تونل بسته نشده میتونید تبادل دیتا بکنید و تا زمانی که بسته نشده اگر دیتا ارسال نکنید هیچ هزینه ای نداره
          تا زمانی که این تونل باز هست هرکدوم که خواست میتونه به اون یکی دیتا بفرسته
          برای اینکه این تونل بسته نشه باید هر 3 دقیقه یکبار یه بایت دیتا از طرف سرور یا از طرف سیم900 ارسال بشه
          من اینو تست میکنم و جوابش رو میگم.
          ولی یک موضوعی میمونه و اونم اینه که چطور میتونم برنامه سمت سرور رو بنویسم؟؟؟ چه چیزیو باید یاد بگیرم؟؟؟
          ?Why not

دیدگاه

اگر بخواین از طریق مرورگر اطلاعات اومده یا رفته رو ببینید باید برین سمت یادگیری برنامه نویسی وب مثل PHP ASP و...
            نه اگر بخواین فقط سرور شما نقش یه واسط بین ماژول ها رو بازی کنه میتونید با یه برنامه نویسی توی C # - VB و... این کار رو انجام بدین
            من تجربه برنامه نویسی تو این قسمت رو ندارم و نمینونم بگم آسونه یا سخته اما پیشنهاذ میکنم که بعد از انجام تست و گرفتن نتیجه دلخواه حتما از یه برنامه نویس وب کمک بگیرین اگر بخواین همه چی رو خودتون به تنهایی انجام بدین زمان و انرژی زیادی رو باید صرف کنید
            جدیدترین ویرایش توسط mahdi421; ۰۰:۳۶ ۱۳۹۵/۰۷/۲۳.

دیدگاه

سلام. من تو کاری که شما گفتید موندم. من برای تست باید چیکار کنم؟؟؟؟ من که سایتی ندارم که بخواد این دو رو با هم در ارتباط بذاره. راستی من ip سیم کارتمو گرفتم این بود. "5.122.156.202" public ip شو گرفتم. خوده ماژول محلیو میده که با 100 شروع میشه. کار یکمقدار کامپیوتری شد منم اطلاعاتم کمه. مرسی بابت پاسخ
              ?Why not

دیدگاه

لطفا صبر کنید...