اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بدست اوردن شماره تلفن هنگام رسیدن پیام ring در sim800

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بدست اوردن شماره تلفن هنگام رسیدن پیام ring در sim800

سلام خدمت تمامی دوستان عزیز و گرامی سوالم این بود که چطور میشه موقعی که ما به یک sim800 تک زنگ میزنیم و پیام ring تو خروجی ماژول ظاهر میشه چطور میتونیم شماره تلفن شخصی که زنگ زده را استخراج کنیم تا مثلا با تک زنگ زدن با یک شماره تلفن خاص یک رله را قطع و وصل کنیم متشکرم یا علی مدد

پاسخ : بدست اوردن شماره تلفن هنگام رسیدن پیام ring در sim800

سلام
    خودش یکبار می نویسه ring و تو خط بعدی شماره رو با یه فرمت خاص میده. یه بار تو سیستم چک بکنید تا با نحوه نمایش دیتا اشنا بشین.
    بازم موردی بود در خدمتم؟
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته نمایش پست ها
      سلام
      خودش یکبار می نویسه ring و تو خط بعدی شماره رو با یه فرمت خاص میده. یه بار تو سیستم چک بکنید تا با نحوه نمایش دیتا اشنا بشین.
      بازم موردی بود در خدمتم؟
      خیلی ممنونم دوست عزیزم نه اتحان کردم همش ring مینویسه یکی از بچه ها بهم راهنمایی کرد که این فرمان را بنویسم
      AT+CLIP=1

دیدگاه

نوشته اصلی توسط stm32.microcontroller نمایش پست ها
        خیلی ممنونم دوست عزیزم نه اتحان کردم همش ring مینویسه یکی از بچه ها بهم راهنمایی کرد که این فرمان را بنویسم
        AT+CLIP=1
        این دستور برای فعال کردن این سیستم هست که تو نسخه هایی که من تست کردم اتوماتیک فعال بوده. باز خدا رو شکر که مشکلتون حل شده.
        چرا ناراحتی پاتریک!
        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
        - از دیدنش ناراحت شدی؟
        + نه
        پس چی ناراحتت کرده
        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
        محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X