سلام به همه دوستان .
یه ماژول جدید از ecaگرفتم و به خوبی با هایپرترمینال ارتباط برقرار میکنه و هیچ مشکلی نداره ولی درارتباط با میکرو نمی تونه از پورت سریال میکرو چیزی بخونه .و تو loop گیر می کنه که با یه تایمز ازش خارج میشم ولی هیچ کارکتری دریاقت نمیشه.
من برنامه های زیادی با sim 900نوشتم و دست و پا شکسته کار می کنند ولی همیشه یه مشکل جدید هست در ارتباط باماژول های gsm
فیوزبیتها هم درسته.
باودریت هم رو 115200 تعیین کردم .هم دربرنامه و هم در ماژول(همونطور که گفتم باهایپرترمینال و کامپیوتر ارتباطش خوبه)
برنامه خوندن اس ام اس هم اینه:
;کریستال خارجی هم11/0592 هست.
یه ماژول جدید از ecaگرفتم و به خوبی با هایپرترمینال ارتباط برقرار میکنه و هیچ مشکلی نداره ولی درارتباط با میکرو نمی تونه از پورت سریال میکرو چیزی بخونه .و تو loop گیر می کنه که با یه تایمز ازش خارج میشم ولی هیچ کارکتری دریاقت نمیشه.
من برنامه های زیادی با sim 900نوشتم و دست و پا شکسته کار می کنند ولی همیشه یه مشکل جدید هست در ارتباط باماژول های gsm
فیوزبیتها هم درسته.
باودریت هم رو 115200 تعیین کردم .هم دربرنامه و هم در ماژول(همونطور که گفتم باهایپرترمینال و کامپیوتر ارتباطش خوبه)
برنامه خوندن اس ام اس هم اینه:
;کریستال خارجی هم11/0592 هست.
کد:
$regfile = "m16def.dat" $crystal =11059200 $hwstack = 150 $swstack =150 $framesize = 150 $baud = 115200 Dim Sms As String * 250 Dim B2 As Byte . . . . . Print "AT+CMGR=1" Sms = "" Do B2 =Inkey() Select Case B2 case 0 Case 13 If Sms <> "" Then Exit Do Case 10 If Sms <> "" Then Exit Do case 34 incr t2 Case Else if t2=8 then sms=sms+chr(b2) end if End Select Loop