۹۶۰۰ گذاشتید یعنی با at+ipr=x روی باود ثابت ستش کردید و بعدم save کردین ؟
چون این مشکلی که میفرمایید بعد از مدتی کاراکترها بهم میریزه معمولا با سیستمهایی که باوود ریتشون اشتباه ست میشه بوجود میاد .
سیم کامها دیفالت اتودیتکت هستن ، وسط کار توی برنامه اتون به هر دلیل یک کاراکتر با باوود متفاوت ارسال بشه تا cr/lf بعدی باوودریت ماژول عوض میشه و اگر توی برنامه اتون روند سنکرون و چک نگذاشته باشید کاراکترها بی ربط و نامفهوم میشن
۹۶۰۰ گذاشتید یعنی با at+ipr=x روی باود ثابت ستش کردید و بعدم save کردین ؟
چون این مشکلی که میفرمایید بعد از مدتی کاراکترها بهم میریزه معمولا با سیستمهایی که باوود ریتشون اشتباه ست میشه بوجود میاد .
سیم کامها دیفالت اتودیتکت هستن ، وسط کار توی برنامه اتون به هر دلیل یک کاراکتر با باوود متفاوت ارسال بشه تا cr/lf بعدی باوودریت ماژول عوض میشه و اگر توی برنامه اتون روند سنکرون و چک نگذاشته باشید کاراکترها بی ربط و نامفهوم میشن
"---------------------
'-------------------------------------
باسلام مجدد
من فقط در اول برنامه با دستور 9600=baud$
بادریت را تعریف کردم!
از دستور دیگه ای استفاده نکردم
ممنون میشم بیشتر راهنمایی بفرمایید
اگر تغذیه برد را برای چندلحظه قطع و وصل کنم برد به حالت عادی خود برمیگردد.
با سلام و احترام
منظورتون از قطع تغذیه بورد فقط قطع تغذیه بورد ماژول SIM800L هست یا تغذیه بورد میکرو یا هر دو. چون اینها خیلی با هم فرق میکنه. اگر منظورتون قطع برق میکرو هم شامل میشه دیگه نمیتونید مطمئن باشید که بورد ماژول SIM800L هنگ میکنه و ممکنه مشکل از برنامه باشه. این ماژول از لحاظ نرم افزاری فقط یکسری دستورات بنام AT Command از طریق پورت سریالش از میکرو میگیره و معمولا اگر مشکل تغذیه نداشته باشه و خودش هم سالم باشه در صورتی دچار مشکل در کارکرد میشه که دستور درستی بهش نرسه. در سناریویی که مطرح کردید بنظر من مشکل بیشتر میتونه مربوط به ارسال دستورات از میکرو به ماژول باشه. در صورتیکه منظورتون از قطع تغذیه بورد فقط قطع تغذیه بورد ماژول SIM800L باشه، اونوقت احتمال اینکه مشکل از ماژول باشه بیشتره.
موفق باشید.
[QUOTE=Amie.s.m;748660]قبلا توضیح دادم
با at command گفته شده باوود ( و سایر تنظیمات پورت سریال در صورت لزوم ) رو روی یک عدد مشخص بگذارید بعدم سیوش کنید[
اگر میکروتون نمیتونه با ماژول ارتباط برقرار کنه تنظیمات پورت سریالتون ایراد داره .
حالا یا باوود ریت اشتباهه ، یا فلوکنترل اشتباه ست شده یا پریتی و تعداد بیت .
با یک مبدل سریال از طریق کامپیوتر میتونید مستقیما به ماژول متصل بشید وضعیت تنظیمات و غیره رو ببینید و در صورت لزوم تغییر بدید .
شما دقیقا روی چه تنظیماتی ست کردین ؟
منظور از دقیقا اینه که کپی کانفیگ و لاگ ارتباطی رو قرار بدید تا بشه نظر داد
سلام من میخوام با این ماژول و STM 32 ارتباط برقرار کنم ولی برنامه هایی که مینویسم (یا برنامه های آماده ) هیچ تاثیری ندارند و ماژول هیچ پاسخی نمیدهدُتغذیه ماژول درسته برد هم برد آمادست و تو دیتاشیت نوشته میتونه با 3.3ولت ارتباط برقرار کنه با USB to ttl هم ارتباط برقرار میکنه و میتونم با اون ارستا و دریافت پیامک داشته باشم ولی هر کاری میکنم با میکرو نمیشه خواستم بدونم کسی هست این مشکل و قبلا داشته باشه و اگه داشته میتونه بگه چجوری حلش کرده.
در واقع من تو دیتا شیت خود Sim800 خوندم که ممکنه پاسخ ماژول به At command ها طولانی باشه به خاطره همین هم این مورد رو لحاظ هم کردم ولی باز هم اتفاقی نیافتد.در ضمن از برد برد و سیم های جامپر هم برای ارتباط بین sim800 و میکرو استفاده میکنم.
جدیدترین ویرایش توسط MMATIX1380; ۲۱:۱۹ ۱۴۰۲/۰۲/۱۰.
سلام من میخوام با این ماژول و STM 32 ارتباط برقرار کنم ولی برنامه هایی که مینویسم (یا برنامه های آماده ) هیچ تاثیری ندارند و ماژول هیچ پاسخی نمیدهدُتغذیه ماژول درسته برد هم برد آمادست و تو دیتاشیت نوشته میتونه با 3.3ولت ارتباط برقرار کنه با USB to ttl هم ارتباط برقرار میکنه و میتونم با اون ارستا و دریافت پیامک داشته باشم ولی هر کاری میکنم با میکرو نمیشه خواستم بدونم کسی هست این مشکل و قبلا داشته باشه و اگه داشته میتونه بگه چجوری حلش کرده.
در واقع من تو دیتا شیت خود Sim800 خوندم که ممکنه پاسخ ماژول به At command ها طولانی باشه به خاطره همین هم این مورد رو لحاظ هم کردم ولی باز هم اتفاقی نیافتد.در ضمن از برد برد و سیم های جامپر هم برای ارتباط بین sim800 و میکرو استفاده میکنم.
سلام
شماابتدا با یه نرم افزار ارتباط سریال ، ماژول رو تست کنید ببینید پاسخی دریافت میکنید. بعد میتونید با همون نرم افزار قسمت های تماس و پیامک رو تست کنید.
بعد برید با میکرو تست بگیرین.
موفق باشید.
سلام خیلی ممنون برای پاسختون ولی مشکل من اینجاست که با USB To TTL تست گرفتم و به درستی کار میکنه و تونستم ارسال و دریافت پیامک داشته باشم ولی با میکرو ارتباط برقرار نکرده و نتونستم برنامه رو اجرا کنم.
سلام خیلی ممنون برای پاسختون ولی مشکل من اینجاست که با USB To TTL تست گرفتم و به درستی کار میکنه و تونستم ارسال و دریافت پیامک داشته باشم ولی با میکرو ارتباط برقرار نکرده و نتونستم برنامه رو اجرا کنم.
خب وقتی همون دستورات رو میکرو فرمان بده باید ماژول پاسخ بده که برای تست میتونید خروجی سریال میکرو رو توی همون نرم افزار ارتباط سریال چک کنید ببینید کجا مشکل پیش میاد....
یا هم برنامتون رو بزارید تا دوستان نظر بدن.
خب وقتی همون دستورات رو میکرو فرمان بده باید ماژول پاسخ بده که برای تست میتونید خروجی سریال میکرو رو توی همون نرم افزار ارتباط سریال چک کنید ببینید کجا مشکل پیش میاد....
یا هم برنامتون رو بزارید تا دوستان نظر بدن.
سلام من با AVR با ماژول sim800l ارتباط برقرار کردم
از اینتراپت usart میکرو استفاده کردم و به محض اینکه هر اطلاعاتی روی پورت سریال میکرو قرار میگرفت میتونستم اطلاعات رو کامل دریافت کنم
گفتم شاید این روش بتونه کمکت کنه برای برقراری ارتباط
با سلام و احترام
مطمئن شوید که وقتی با میکرو AT Command را ارسال میکنید در انتهای آن کاراکتر 13 (<CR>) ارسال شود چون ماژول تنها پس از دریافت این کاراکتر متوجه انتهای دستور میشود و آنرا اجرا میکند.
موفق باشید.
با سلام این مدار زمانی که نزدیک ترانس فندک اجاق قرار میگیرد هنزمان با پالس نویز پذیری شدیدی پیدا میکنه که بعد از افزایش سطح گرند مشکل بر طرف شد ولی بد از سه بار استفاده کلا میکرو نمیتونه اس ام اس دریافت کنه که پروت بی صفر صفر یا یک کنه و با تعویض میکرو مجدداا مشکل حل میبشود ولی بعد از استفاده نزدیک ترانس دوباره به مشکل میخورد علت چیست چگونه میشه برطرف کرد این مشکل EMC است
دیدگاه