اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش قدرت سیگنال ماژول سیمکارت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

افزایش قدرت سیگنال ماژول سیمکارت

سلام.
    بنده ماژول SIM800 تهیه کردم اما به هیچ وجه شبکه رو پیدا نمکنه و در پاسخ به دستور AT+CSQ مقدار 0.9 رو برمیپردونه.
    حالا خاستم از تجربه دوستان استفاده کنم که ایا انتن دهی ضعیف هست یا اینکه ماژول مشکل داره.دستوری هست که متوجه بشم؟
    برای افزایش سیگنال از انتن 20 سانتی استفاده میکنم. ایا برای انتندهی بیشتر راه دیگری هست؟
    بهتر از ماژول های سیمکام چه ماژول دیگری رو میشناسید با انتندهی بهتر معرفی بفرمایید
    پاسخ : افزایش قدرت سیگنال ماژول سیمکارت

نوشته اصلی توسط amin tal نمایش پست ها
    سلام.
    بنده ماژول SIM800 تهیه کردم اما به هیچ وجه شبکه رو پیدا نمکنه و در پاسخ به دستور AT+CSQ مقدار 0.9 رو برمیپردونه.
    حالا خاستم از تجربه دوستان استفاده کنم که ایا انتن دهی ضعیف هست یا اینکه ماژول مشکل داره.دستوری هست که متوجه بشم؟
    برای افزایش سیگنال از انتن 20 سانتی استفاده میکنم. ایا برای انتندهی بیشتر راه دیگری هست؟
    بهتر از ماژول های سیمکام چه ماژول دیگری رو میشناسید با انتندهی بهتر معرفی بفرمایید
    اگر گوشی شما آنتن دهی مناسبی داشته باشد اصولا ماژول هم باید در مکان مورد تست آنتن دهی مناسبی داشته باشد
    ولی اگر گوشیتون آنتن دارد ولی ماژول نداشته باشد .( با رعایت اتصال آنتن مناسب) مشکل میتونه از تغذیه متصل به ماژول و یا از خود ماژول باشد .
    جدیدترین ویرایش توسط leader.; ۰۱:۲۴ ۱۳۹۶/۱۱/۰۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط leader. نمایش پست ها
      سلام.
      اگر گوشی شما آنتن دهی مناسبی داشته باشد اصولا ماژول هم باید در مکان مورد تست آنتن دهی مناسبی داشته باشد
      ولی اگر گوشیتون آنتن دارد ولی ماژول نداشته باشد .( با رعایت اتصال آنتن مناسب) مشکل میتونه از تغذیه متصل به ماژول و یا از خود ماژول باشد .
      تغذیه ماژول رو نتونستم با lm2596 راه بندازم.چون تغیرات ولتاژ قابل توجهی داشت و اصلا ثبات نداشت.حتی با وجود خازن 5000 uf در خروجی رگولاتور.نمیدونم دوستان دیگه چطور موفق شدند با این ایسی ماژول رو راه اندازی کنند.بهر حال فکر میکنم خود برد ماژول ولتاژ 5 ولت رو بپذیره.هرچند ارور over voltag هم دیده میشه
      با همه این وجود فک نمیکنم ماژول نخاد یک تماس یا ring رو هم نشون نده.موبایل من هم کاملا انتن داره
      یک مشکلی هم هست ک برخی دوستان اشاره کردند مشکل رجیستری ماژول هست.این مشکل دقیقا چی هست و چطوور قابل حله؟ایا باید از مرکز مخابرات پیگیری بشه؟
      جدیدترین ویرایش توسط amin tal; ۰۲:۰۵ ۱۳۹۶/۱۱/۰۴.

دیدگاه

تغذیه ماژول رو نتونستم با lm2596 راه بندازم.چون تغیرات ولتاژ قابل توجهی داشت و اصلا ثبات نداشت.حتی با وجود خازن 5000 uf در خروجی رگولاتور.نمیدونم دوستان دیگه چطور موفق شدند با این ایسی ماژول رو راه اندازی کنند.بهر حال فکر میکنم خود برد ماژول ولتاژ 5 ولت رو بپذیره.هرچند ارور over voltag هم دیده میشه
        با همه این وجود فک نمیکنم ماژول نخاد یک تماس یا ring رو هم نشون نده.موبایل من هم کاملا انتن داره
        یک مشکلی هم هست ک برخی دوستان اشاره کردند مشکل رجیستری ماژول هست.این مشکل دقیقا چی هست و چطوور قابل حله؟ایا باید از مرکز مخابرات پیگیری بشه؟
        بهتر است در مرحله اول شما از یک باطری گوشی استفاده کنید تا درگیر قضیه تغذیه نشید.
        طرح رجیستری تا جایی که اطلاع دارم روی سیستمهای مبتنی بر ماژولهایsim com اجرایی نشده و این ماژولها کماکان بدون مشکل به کار خود ادامه میدن.
        هرچند میتوانید جهت مطمعن شدن از این قضیه با پشتیبانی فنی تهران eca تماس بگیرید

دیدگاه

ممنونم.
          ولتاژ پایه ها رو اندازه میگیرم همون 4.4 ولت هست.ماژول مدتی کار میکنه و سپس با ارور LOW VOLTAGE خاموش میشه.من ک بسیار متعجبم.در ضمن پیام های سیمکارت رو نمیخونه و برای تماس پاسخ OK رو برمیگردونه و دیگه اتفاقی نمیافته.احتمال میدم ماژول اسیب دیده باشه.ولی از کجا تهیه کنم که مطمئن باشم سالمه؟
          ,ساخت منبع تغذیه هم برای این ماژول ها واقعا معضلیه..مخصوصا در محیطهای صنعتی...از یک فیلتر EMI استفاده میکنم سپس رگولاتور های خطی 12 و 9 و 5 و در نهایت سوئیچینگ 5 ولت و دیود های حفاظتی..دوستان لطفا تجربیاتشون رو بگن در خصوص تغذیه این ماژول در محیط های صنعتی

دیدگاه

ممنونم.
            ولتاژ پایه ها رو اندازه میگیرم همون 4.4 ولت هست.ماژول مدتی کار میکنه و سپس با ارور LOW VOLTAGE خاموش میشه.من ک بسیار متعجبم.در ضمن پیام های سیمکارت رو نمیخونه و برای تماس پاسخ OK رو برمیگردونه و دیگه اتفاقی نمیافته.احتمال میدم ماژول اسیب دیده باشه.ولی از کجا تهیه کنم که مطمئن باشم سالمه؟
            ,ساخت منبع تغذیه هم برای این ماژول ها واقعا معضلیه..مخصوصا در محیطهای صنعتی...از یک فیلتر EMI استفاده میکنم سپس رگولاتور های خطی 12 و 9 و 5 و در نهایت سوئیچینگ 5 ولت و دیود های حفاظتی..دوستان لطفا تجربیاتشون رو بگن در خصوص تغذیه این ماژول در محیط های صنعتی
            سلام

این مشکل واسه تغذیس من یه باتری 3.7 ولت 1200 میلی امپر فول شارژ گذاشتم هیچ مشکلی پیش نیومد توی مدت تست
            بهترین تغذیه واسه اینا رگولاتور سوئیچینگه خطی فک نکنم به دردش بخوره چون جریان لحظه ای زیادی می کشه یه خازن ظرفیت بالا کنار پایه های تغذیش بزار حتما
            منsim800L گرفتم بدون انتن توی خونه وصل نمیشد یه تبدیل و یه انتن 4 سانتی بهش زدم راحت وصل شد که با انتن 20 سانتی صد در صد نباید مشکلی باشه
            اینم بگم انتن اگه خودت یه سیم گذاشتی حتما اول دور یه پیچی چیزی بپیچونش که حالت پیچ پیچ بگیره بعدش پیچ رو خارج کن ولی اگه از انتن های مخصوص سیم 800 استفاه می کنی مشکلی نیست
            موفق باشید
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
              سلام

این مشکل واسه تغذیس من یه باتری 3.7 ولت 1200 میلی امپر فول شارژ گذاشتم هیچ مشکلی پیش نیومد توی مدت تست
              بهترین تغذیه واسه اینا رگولاتور سوئیچینگه خطی فک نکنم به دردش بخوره چون جریان لحظه ای زیادی می کشه یه خازن ظرفیت بالا کنار پایه های تغذیش بزار حتما
              منsim800L گرفتم بدون انتن توی خونه وصل نمیشد یه تبدیل و یه انتن 4 سانتی بهش زدم راحت وصل شد که با انتن 20 سانتی صد در صد نباید مشکلی باشه
              اینم بگم انتن اگه خودت یه سیم گذاشتی حتما اول دور یه پیچی چیزی بپیچونش که حالت پیچ پیچ بگیره بعدش پیچ رو خارج کن ولی اگه از انتن های مخصوص سیم 800 استفاه می کنی مشکلی نیست
              موفق باشید
              یله.ممنونم.این راهکار رو امتحان کردم ولی با باطری 12 ولت و رگولاتور LM2596...ابتدای کار ریپل ولتاژ بالایی داشت و با افزایش خازن تا 10000UF نتونستم این ریپل رو بگیرم.در نهایت مقدار سلف رو به 500 میکرو هانری افزایش دادم که نتیجه مثبت داد و ماژول کمی پایدار شد که البته کار درستی نیست.اما رگولاتور بشدت داغ میکنه و صداهایی از توش شنیده میشه
              تغذیه ورودی برد خیلی حساسه .بین 5 تا 5.09 ,و فکر میکنم خود ماژول های سیمکام اگه بدون برد کمکی راه اندازیش کنیم چنین حساسیتی ندارند.
              با همه اینها مال شبکه رومیشناسه ولی هیچ تباطی نمیگیره که اونم انشاله حل میشه
              راستی فریمور روی ماژول شما چنده؟ تماس رو با چه دستوری برقرار میکنید؟

دیدگاه

یله.ممنونم.این راهکار رو امتحان کردم ولی با باطری 12 ولت و رگولاتور LM2596...ابتدای کار ریپل ولتاژ بالایی داشت و با افزایش خازن تا 10000UF نتونستم این ریپل رو بگیرم.در نهایت مقدار سلف رو به 500 میکرو هانری افزایش دادم که نتیجه مثبت داد و ماژول کمی پایدار شد که البته کار درستی نیست.اما رگولاتور بشدت داغ میکنه و صداهایی از توش شنیده میشه
                تغذیه ورودی برد خیلی حساسه .بین 5 تا 5.09 ,و فکر میکنم خود ماژول های سیمکام اگه بدون برد کمکی راه اندازیش کنیم چنین حساسیتی ندارند.
                با همه اینها مال شبکه رومیشناسه ولی هیچ تباطی نمیگیره که اونم انشاله حل میشه
                راستی فریمور روی ماژول شما چنده؟ تماس رو با چه دستوری برقرار میکنید؟
                من فریمورشو چک نکردم
                ولتاژ ماژول نباید از 4.2 بیشتر بشه (واسه SIM800L)
                این که رگولاتور داغ می کنه و یه صدایی میاد؟؟؟چند تا دلیل میتونه داشته باشه که باید برسی کنی یکی خراب بودن ماژول و جریان کشی دو این که رگولاتور خرابه و جریان کافی نمیده
                واسه دستوراتش هم منابع زیادی توی نت هست از جمله همین انجمن
                موفق باشید
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                  من فریمورشو چک نکردم
                  ولتاژ ماژول نباید از 4.2 بیشتر بشه (واسه SIM800L)
                  این که رگولاتور داغ می کنه و یه صدایی میاد؟؟؟چند تا دلیل میتونه داشته باشه که باید برسی کنی یکی خراب بودن ماژول و جریان کشی دو این که رگولاتور خرابه و جریان کافی نمیده
                  واسه دستوراتش هم منابع زیادی توی نت هست از جمله همین انجمن
                  موفق باشید
                  ولتاژ ورودی خود برد 5 ولته که اصلا نباید کم و زیاد بشه.فکر میکنم یک رگولاتور بسیار بیکیفیت داخل برد هستش.
                  من طبق دستورات منوال ورژن 1.1 ATCOMMAND ها عمل میکنم و پاسخی در برخی موارد نمیگیرم.ورژن فریمور من هم 13.08 هست.خاستم ببینم درست استفاده میکنم یا خیر

دیدگاه

سلام.
                    باسلام، بنده با سیم 900 و 808 کار کردم که از 808 راضی ترم. مشکلی که بنده داشتم اول پایه*های سیمکارت بود که اشتباه وصل کرده بودم. دوم تغذیه و جریان کشی ماژول هنگام رجیستر روی شبکه هست که اگر از شماتیک اول یا دوم دیتاشیت برای تغذیه استفاده کرده باشید، ابتدا سلف سر خروجی رگلاتور رو چک کنید که بتونه جریان (حدود) یک و نیم آمپر رو رد کنه و داغ نکنه (اگر از نوع مقاومتی 1/4 یا 1/2 هست جواب نمیده)، از انواع 2 یا 3 آمپر استفاده کنید. دوم سیم رابط منبع تغذیه رو چک کنید که بتونه جریان لازمه رو انتقال بده، سوم CFUN فعلی رو چک کنید که سیم رو نبرده باشه در حالت های عدم آنتن دهی. نکته آخر هم (اگر روی پی*سی*بی تست میگیرید) عرض مسیر تغذیه از 60 میل کمتر نباشه.
                    همونطور که دوستان دیگر هم اشاره کردند استفاده از باطری موبایل بالای 1100 میلی آمپر راه ساده ای هست برای تست سریعتر. البته ناگفته نماند که یکی از مدارهایی که ساختم (با سیم808) در سومین روش هست که با یک باطری تبلت چینی (3.7 ولت 3500 میلی آمپر) داره کار میکنه (درست در وسط باغچه حیاط خونمون).

اگر جواب نگرفتید شماتیک و تصویر مدار رو آپلود کنید، شاید نکته*ای از قلم افتاده باشه (که مسئله*ای عادی هست)، موفق باشید.
                    جدیدترین ویرایش توسط vahidnariman; ۲۲:۴۵ ۱۳۹۶/۱۱/۰۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidnariman نمایش پست ها
                      باسلام، بنده با سیم 900 و 808 کار کردم که از 808 راضی ترم. مشکلی که بنده داشتم اول پایه*های سیمکارت بود که اشتباه وصل کرده بودم. دوم تغذیه و جریان کشی ماژول هنگام رجیستر روی شبکه هست که اگر از شماتیک اول یا دوم دیتاشیت برای...
                      ممنون از پاسختون.همه اینها رو چک کردم اما فهمیدم مشکل از ماژوله
                      امپرمترم خراب بود و با یک منبع متغیر تست کردم دیدم که ماژول بیش از 3 امپر میکشه و حتی اون منبع هم جوابگو نبود. دوستی ک قبلا ازین ماژول ها استفاده کرده بود گفت اصلا نباید اینطور بشه و نهایتا جریان 2 امپر بکشه اونم لحظه ای...فهمیدم ک ماژول من مشکل داره.اینجا بود که نظرم در مورد رگولاتور lm2596 عوض شد.چون تغذیه 3 امپری کم اورد و ماژول روشن نمیشد.اما lm2596 میتونست ماژول رو روشن کنه.
                      چیزی که باعث شد به خرابی ماژول شک نکنم این بود که اولا داغ نمیشه با این ک جریان زیادی میکشه.دوما اینکه با تغذیه 5 ولت ثابت میتونم ماژول رو برای مدتی روشن کنم و شبکه رو هم میشناسه..

دیدگاه

ممنون از پاسختون.همه اینها رو چک کردم اما فهمیدم مشکل از ماژوله
                        امپرمترم خراب بود و با یک منبع متغیر تست کردم دیدم که ماژول بیش از 3 امپر میکشه و حتی اون منبع هم جوابگو نبود. دوستی ک قبلا ازین ماژول ها استفاده کرده بود گفت اصلا نباید اینطور بشه و نهایتا جریان 2 امپر بکشه اونم لحظه ای...فهمیدم ک ماژول من مشکل داره.اینجا بود که نظرم در مورد رگولاتور lm2596 عوض شد.چون تغذیه 3 امپری کم اورد و ماژول روشن نمیشد.اما lm2596 میتونست ماژول رو روشن کنه.
                        چیزی که باعث شد به خرابی ماژول شک نکنم این بود که اولا داغ نمیشه با این ک جریان زیادی میکشه.دوما اینکه با تغذیه 5 ولت ثابت میتونم ماژول رو برای مدتی روشن کنم و شبکه رو هم میشناسه..
                        به جرئت میتونم بگم تنها قعطه ای که تا حالا سوزوندم همین مازول های gsm بوده(البته بکم پیازداغش رو زیاد کردم!!)
                        استلاه مشا همین بوده که 5ولت به مازول دادید.
                        ولتاژ مجاز 3.4 الی 4.4 ولت هست.بیشتر از این بهش بدی فاتحش خوندس. حالا شانس شما با اون 5 ولت اون یه لحظه رو کار میکنه!!!

برای تغذیه من قبل از 2576 و 2496 استفاده میکردم ولی الان از ماژولهای زیر به خاطر قیمت و حجم کم و کیفیتش نسبت به 2576 های بنجل توی بازار استفاده میکنم

برای آنتن هم حتما از آنتن مخصوص gsm استفاده کنید. استفاده از سیم یا انتن با فرکانس کاری دیگر باعث صدمه دیدن طبقه rf خروجی ماژول میشه و سطح سیگنال دریافتی کم میشه
                        انواع آنتن gsm

دیدگاه

ماژول بیش از 3 امپر میکشه
                          این حد جریان کشی نرمال نیست. سیم 800 رو از رو برد بردارید و جریان مدار بدون سیم رو اندازه بگیرید. ترتیب پایه*های سیم، VBAT ها و GND ها رو با PCB و PDF تطبیق بدید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                            به جرئت میتونم بگم تنها قعطه ای که تا حالا سوزوندم همین مازول های gsm بوده(البته بکم پیازداغش رو زیاد کردم!!)
                            استلاه مشا همین بوده که 5ولت به مازول دادید.
                            ولتاژ مجاز 3.4 الی 4.4 ولت هست.بیشتر از این بهش بدی فاتحش خوندس. حالا شانس شما با اون 5 ولت اون یه لحظه رو کار میکنه!!!
                            رو خود بردنوشته بود 5 ولت.درواقع به برد اعتماد کردم فک کردم ایرادی نداره.انتن هم سه نوع مخصوص gsm خریداری کردم..بهر حال شانسیه دیگه.واقعا دیگه نمیدونیم از دست این قطعات تقلبی چکار کنیم..
                            این حد جریان کشی نرمال نیست. سیم 800 رو از رو برد بردارید و جریان مدار بدون سیم رو اندازه بگیرید. ترتیب پایه*های سیم، VBAT ها و GND ها رو با PCB و PDF تطبیق بدید.
                            من هم فکر میکنم خود ماژول سالم باشه و برده جاییش اتصالی داشته باشه.اگه بتونم برش میدارم هرچند بنظرم کار راحتی نباشه برداشتن این ماژولا
                            اینبار دیگه برد اماده نمیگیرم.خودم بردشو طراحی میکنم.
                            جدیدترین ویرایش توسط amin tal; ۰۰:۴۴ ۱۳۹۶/۱۱/۰۸.

دیدگاه

رو خود بردنوشته بود 5 ولت.درواقع به برد اعتماد کردم فک کردم ایرادی نداره.انتن هم سه نوع مخصوص gsm خریداری کردم..بهر حال شانسیه دیگه.واقعا دیگه نمیدونیم از دست این قطعات تقلبی چکار کنیم..
                              لطفا عکس ماژولی که دارید رو بذارید.
                              ماژول های simcom تقلبی تا حالا ندیدم. چون قطعه ای نیست که بشه به راحتی بصورت fake ساخت!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X