اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی sim800l

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی sim800l

کیفیت آنتن تو کمترین حالت خودش ۱۵ هست

یعنی مد همیشه روی صفر هست و ما باید ابتدای کار اون رو یک کنیم؟؟؟
    چرا ماژول های دیگه اینطوری نیست؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omidabbas نمایش پست ها
      کیفیت آنتن تو کمترین حالت خودش ۱۵ هست

یعنی مد همیشه روی صفر هست و ما باید ابتدای کار اون رو یک کنیم؟؟؟
      چرا ماژول های دیگه اینطوری نیست؟!

خیر وقتی ماژول رو ریست میکنید ( نرم افزاری یا سخت افزاری ) ، ماژول پاور آپ میشه ، یا توسط پورت سریال ( منوط به اینکه کل اتصالات رو وصل کرده باشین نه فقط نول مودم که اکثرا این اشتیاه رو میکنن ... برای خروج از اسلیپ مود باید dtr به مدت ۵۰ میلی ثانیه گرند بشه ) اولین چیزی که ماژول اعلام میکنه RDY و +CFUn,,1 هست .
      استاتوس هم بگیرید cfun بعد از روشن شدن سیستم ۱ هست ( حالت دیفالتش اینه که فول فانکشنه )

rssi 15 معادل منفی ۸۴ دی بی ام هست که تقریبا پایینه ( ولی در حد ارتباط هست )
      ( در جی اس ام مودم قدرت انتشاری توسط شما تعیین نمیشه سیستم بر مبنای rssi و قدرت دریافتی توان انتشاری رو اتوماتیک تنظیم میکنه ... هر چقدر rssi پایین تر باشه توان انتشار رو بالاتر میبره تا تهش که مثبت ۴۰ دی بی ام هست هرچقدر به انتهای رنج نزدیک بشید مصرف باتری هم تصاعدی بالا میره )
      سیم کارتتون که رایتل نیست ؟ ( اگر چراغ نت استاتوس وصله چک کنید بعد از روشن شدن طی چند ثانیه باید رجیستر بشه ، در عین حال با at+creg=? هر زمان میتونید وضعیت رجیستر و نام اپراتور ، lac , ci رو هم چک کنید )

وضعیت آنتن و بقیه موارد هم توضیح بدین بهتر میشه ایراد رو پیدا کرد .
      جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۱۶:۲۲ ۱۴۰۱/۰۴/۱۲.

دیدگاه

ممنون از شما دوست عزیز،موارد رو حتما چک میکنم بهتون اطلاع میدم ،

من پایه DTR رو که فرمودین به جایی اتصال ندادم،اگه لازم هست تا دائم گراندش کنم؟!

آنتن هم فعلا از آنتن همراه ماژول استفاده کردم،

دیدگاه

شما تستهات رو انجام بده
          اون بخش ارتباط سریال هم که گفتم یدونه پایه DTR نیست و به گرند هم وصل نمیشه .
          پورت سریال صحیح برای محصولات سیم کام شامل ۷ اتصال کامل uart هست ... که مشخصا دیتاشیت های محصول رو مطالعه نکردید .

اول اونا رو مطالعه کنید بعد هم اپلیکشن نوتها رو .

دیدگاه

دوست عزیز ماژولی که بنده استفاده میکنم ماژول زیر هست

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

که مشخصا من فقط از اون هفت پایه به سه پایه دسترسی دارم،RXD,TXD, و پایه DTR

دیدگاه

اوکی ، من فکر کردم روی پی سی بی خودتون یا ماژول کامل دارید کار میکنید ...

اینا بریک اوت برد هستن که متاسفانه چند ساله این بریک اوت ها بعنوان ماژول ارائه میشن و بعضا ایرادات فاحش طراحی هم دارن که بگذریم ...

( پایه های سخت افزاری ذکر شده روی som ها همگی موجوده بسته به استفاده طراح و صد البته میزان شناخت و تجربه اش تصمیم گرفته میشه از کدوم پورتها و کدوم امکانات استفاده بکنه یا نکنه ... در کاربرد عملی خیلی وقتها کل پینهای پورت برای فلو کنترل و ring indicator و آشکار سازی خطا در ارتباط و غیره لازم میشه ... وقتی فرضا شما داری با پروتکل udp یه فایل دانلود میکنی این پینها نباشن سیستم عملا هیچ کار مفیدی نمیتونه بکنه ، سیستم هندهلد باشه و با باتری تغذیه بشه شما مجبوری تجهیزات رو در کمترین حالتهای مصرف توان قرار بدی که بیرو کشیدنشون از اسلیپ و اینتراپتهای مرتبط باز نیاز به تمام پینهای سخت افزاری داره و خیلی موارد دیگه ... )

این نمونه کامل اتصالات پورته ( در دیتا شیتهای سیم کام موجوده )

این مثلا یک نمونه از تجهیزات قدیم ما با sim808 هست که مشاهده کنید بغیر از کیپد از تمام پورتها و امکانات استفاده شده

جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۰۵:۲۷ ۱۴۰۱/۰۴/۱۳.

دیدگاه

ممنون از راهنمایی کامل و جامع شما دوست گرامی،

از ماژول یاد شده صرفا جهت راه اندازی یک ریموت کنترلر ساده قراره استفاده بشه که تحت پیام کوتاه چند پارامتر مختلف رو ارسال و دریافت کنه،(البته بعدها قرار هست تحت وب هم ارسال و دریافت داشته باشم) که فعلا فکر کنم این نیاز رو برآورده کنه،

چون ماژول مشابه دیگری داره این کار رو انجام میده،فقط این یکی مورد های بالا رو داره که یکم عجیب هست ،

متاسفانه دیروز فرصت کافی برای تست راهکارهایی که فرمودین رو پیدا نکردم،در اولین فرصت تست میکنم و به اطلاع شما و دوستان میرسونم

بازم تشکر از همراهی شما

دیدگاه

سلام مشکلات بالا با آپدیت فریمور تا حدود زیادی رفع شد

آپدیت اصلی 1308B07SIM800L16
                  آپدیت اول 1308B09SIM800L16
                  آپدیت دوم که الان دارم باهاش کار میکنم 1308B04SIM800L16

مشکل پیدا نکردن شبکه بعد از روشن کردن ماژول حل شد،دیگه لازم نیست مثل قبل cfun رو یک کرد

فقط بعضی دستورات مثل CLBS که مربوط به دریافت پوزیشن جغرافیایی هست رو جواب نمیده و ارور برمی گردونه ،که چندجا پیشنهاد به آپدیت فریمور به نسخه 1418B05SIM800L24 شده بود که چند بار تلاش کردم اما خطای ۵۰۵۹ میده
                  (نسخه نرم افزارم ۱.۰۶ هست ،بصورت USART با بادریت ۱۱۵۲۰۰ ،فاز یک انجام میشه ولی بعدی ها که فرمت و دانلود هست رو رد میکنه)

دیدگاه

خوب پس مشکلتون نرم افزاری بود

یه اسکرین شات از دانلود تولز ( قبل از زدن دکمه استارت ) میتونی بگذاری ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
                      اوکی ، من فکر کردم روی پی سی بی خودتون یا ماژول کامل دارید کار میکنید ...

اینا بریک اوت برد هستن که متاسفانه چند ساله این بریک اوت ها بعنوان ماژول ارائه میشن و بعضا ایرادات فاحش طراحی هم دارن که بگذریم ...

( پایه های سخت افزاری ذکر شده روی som ها همگی موجوده بسته به استفاده طراح و صد البته میزان شناخت و تجربه اش تصمیم گرفته میشه از کدوم پورتها و کدوم امکانات استفاده بکنه یا نکنه ... در کاربرد عملی خیلی وقتها کل پینهای پورت برای فلو کنترل و ring indicator و آشکار سازی خطا در ارتباط و غیره لازم میشه ... وقتی فرضا شما داری با پروتکل udp یه فایل دانلود میکنی این پینها نباشن سیستم عملا هیچ کار مفیدی نمیتونه بکنه ، سیستم هندهلد باشه و با باتری تغذیه بشه شما مجبوری تجهیزات رو در کمترین حالتهای مصرف توان قرار بدی که بیرو کشیدنشون از اسلیپ و اینتراپتهای مرتبط باز نیاز به تمام پینهای سخت افزاری داره و خیلی موارد دیگه ... )

این نمونه کامل اتصالات پورته ( در دیتا شیتهای سیم کام موجوده )

این مثلا یک نمونه از تجهیزات قدیم ما با sim808 هست که مشاهده کنید بغیر از کیپد از تمام پورتها و امکانات استفاده شده

با سلام و احترام
                      شما که به هر دلیلی روی SN و IMEI رو خط کشیدی که دیده نشه حداقل یه خطی هم روی QR Code میکشیدی، چون همه چیزهایی که میخواستی دیده نشه و حتی چیزهایی که روی لیبل هم نیست اونجا اطلاعاتش موجوده .

دوست عزیزی هم که در مورد راه اندازی این ماژول مشکل داشتند به این نکته توجه داشته باشند که منبع تغذیه ایی که استفاده میکنید قادر به جریان دهی تا 2 آمپر باشد چون این ماژول در طی کارکرد در لحظاتی جریان کشی تا 2 آمپر دارد. در بعضی جاها هم توصیه شده یک خازن الکترولیت ظرفیت بالا بر روی تغذیه ماژول وصل شود. مورد دیگری که در مورد این ماژول باید دقت کنید جهت جا زدن سیم کارت است که درست انجام شده باشد.
                      موفق باشید.
                      جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۰۲:۳۱ ۱۴۰۱/۰۴/۱۸.

دیدگاه

خوب پس مشکلتون نرم افزاری بود

یه اسکرین شات از دانلود تولز ( قبل از زدن دکمه استارت ) میتونی بگذاری ؟
                        سلام وقتتون بخیر
                        عکس ها رو در ادامه براتون آوردم

من فکر میکردم حافظه فلش 16 هست ولی با اسکن QR CODE متوجه شدم 24 هست(البته مطمئن نیستم چون بار اول که توسط at command چک کردن ورژن 1308B07SIM800L16_20150410_1423 بود) ؛بنابراین من ی ورژن (1418B05SIM800L24) پیدا کردم که آپدیت کنم ،اما مطابق تصویر سوم خطا میده.

با تشکر
                        جدیدترین ویرایش توسط omidabbas; ۰۸:۵۰ ۱۴۰۱/۰۵/۰۷.

دیدگاه

که دیتاشیت هم گفته ۲۴ هست، ولی چرا فریمور اصلی زده بود ۱۶ و الان هم جز ۱۶ چیزی رو قبول نمیکنه؟!

دیدگاه

اینکه پیغام عدم تطابق فلش با مودم داره میده !

دیدگاه

اینکه پیغام عدم تطابق فلش با مودم داره میده !
                              آره،

واقعا گیج شدم،

ورژن اصلی ۱۶ هست
                              ورژنی که داخل دایتاشیت اومده و ورژنی که از طریق اسکن از خود ماژول درآوردم ۲۴ هست واقعا عجیب هست، میگم میشه ماژول فیک باشه؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omidabbas نمایش پست ها
                                آره،

واقعا گیج شدم،

ورژن اصلی ۱۶ هست
                                ورژنی که داخل دایتاشیت اومده و ورژنی که از طریق اسکن از خود ماژول درآوردم ۲۴ هست واقعا عجیب هست، میگم میشه ماژول فیک باشه؟!
                                نه سیم کام که ریمارک و تقلبی نداره .

یه بار فول erase کن ( میشه erase source code and user data )
                                بعد با فریمور کامل فلشش کن ( فایل اسکتر خودش چیزایی که لازم هست رو باند میکنه ) احتمالا بوت لودری که استفاده کردی ایراد داره .
                                فلش اینا ۳ مگه که میشه همون ۲۴ مگابیت.
                                بعد از فلش فریمور مودم باید مجزا فریمور بلوتوث رو هم فلش کنی ( ۱۶ مگ مربوط به مودمه ، ۸ مگابیت هم مال بلوتوثه )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X