اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سلام و عرض ادب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سلام و عرض ادب

عرض سلام و ادب خدمت کارشناسان محترم بنده یک ماژول بلوتوث که فلش هم بخواند نیاز دارم برای وصل کردن به دستگاه ضبط صوت قدیمی ام که ورودی اکس هم دارد اما متأسفانه اطلاعات ندارم شنیدم که خیلی از ماژول ها افت صدا و کیفیت دارند اگر لطف کنید راهنماییم بفرمایید ممنون از شما میشم یک ماژول کارا و قیمت مناسب و با راه اندازی ساده لطفاً راهنمایی بفرمایید ببخشید که سوال ساده و غیر تخصصی پرسیدم حقیقت بنده رشته ام رشته انسانی هست و با رشته برق آشنایی ندارم

عزیزان متخصص و مجرب بنده منتظر پاسخ شما هستم لطف بسیاری میکنید اگر بنده که متخصص این زمینه نیستم راهنمایی بفرمایید پیشاپیش سپاس فراوان دارم

دیدگاه

باسلام
      هزینه تهیه ماژول پخش MP3 که قابلیت اتصال فلش هم داشته باشه به اضافه ماژول تغذیه برای تبدیل 12 ولت به 5 ولت به اضافه ماژول بلوتوث به اضافه باکس و سیم و کابل و تبدیل و میکروکنترلر و نمایشگر و ..... در مجموع از هزینه تعویض پخش خودرو بیشتر خواهد شد ضمن اینکه در نهایت کارایی و زیبایی و قابلیت اطمینان و سهولت استفاده آن مثل دستگاه تجاری شده نخواهد بود . وقتی که با کمتر از 700 هزار تومان میشه همه این ها را در یک پک داشت دیگه چرا دنبال ماژول هستید ؟

ضمن اینکه با تهیه یک کابل AUX که قیمتی هم نداره میشه خروجی هدفون موبایل را بدون دردسر به AUX ضبط قدیمی وصل کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X