اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد RX,TX و HMTR و (مدار با سیم مستقیم کار کنه اما بدون سیم نه )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در مورد RX,TX و HMTR و (مدار کا نمی کنه اما تو پروتیوس کار می کنه)

سلام
    منم جدیدا هر کاری میکنم نمیتونم این ماژول هام رو کانفیگ بکنم و با HM-TR setup تنطیمشون کنم
    از نوع 232 هستن
    برای اتصال به میکرو هم پایه ورودی خروجی مکس 232 رو اتصال کوتاه می کنم اما فقط یه سری چرت پرت می گیرن ...

دیدگاه

پاسخ : کمک در مورد RX,TX و HMTR و (مدار با سیم مستقیم کار کنه اما بدون سیم نه )

سلام

آیا با این ماژول میشه فرکانس رو تغییر داد .؟؟؟

مثلا با میکرو در حین فرستادن از فزکانس 433 رو فرکانس 915 سویچ کرد؟>؟
      ایمان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eimangh
        سلام

آیا با این ماژول میشه فرکانس رو تغییر داد .؟؟؟

مثلا با میکرو در حین فرستادن از فزکانس 433 رو فرکانس 915 سویچ کرد؟>؟
        خیر ،نمیشه این ماژول با فرکانس خاصی ارسال میکنه مثلا 315،433،858،915MHz
        می بینیم و نادیده می گیریم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldenmasoud

اینطوری دیگه زمیناشون چطور به هم وصل میشن؟
          RXرو مستقیم به TX وصل کن و زمین برد فرستنده رو به گیرنده با یه سیم وصل کن.

دیدگاه

یکی نیست کمک کنه؟
            من با این ماژول یه فرستنده 6 کاناله ساختم که دو تا موتور دی سی و یه استپر رو کنترل کنم (با درایور)اما فقط یک یا دو بار ارسال می کنه و بعد از اون هیچ کاری نمی کنه وقبل از ارسال کد هم دو تا 55 هگز می فرستم اما بازم همون مشکل رو داره .جالب اینه که با سیم مستقیم به هم وصلشون می کنم درست کار میکنه .

دیدگاه

احتمالا مشکل از منبع تغذیه هستش.چون وقتی جای دو منبع فرستنده و گیرنده رو عوض کردم مشکل حل شد اما بازم وقتی مثلا 20 ،30 تا کد ارسال می کنم بازم همون مشکل رو داره.
              من از یه شارژر موبایل و یه ترانس 9 ولت استفاده میکنم که هر دو تا رو از رگولاتور عبور دادم.

دیدگاه

سلام
                من با یه مشکل جدید روبرو شدم!
                تمام کارهای لازم برا راه اندازیو انجام دادم.
                برنامه رو نوشتم و با 3 رشته سیم جواب گرفتم حالا که ماژول hm-tr رو قرار میدم دیتا یه جوری نا منظم فرستاده میشه و قسمتیش هم معمولا از بین میره بدین صورت که مثلا در هایپر ترمینال اگر توسط میکرو کلمه hello رو هر 2 ثانیه بفرستم در برنامه هایپر ترمینال اینجوری دریافت میکنم!
                Ho
                ll
                e
                o e

H l
                همینطور که میبینید باد ریت درسته ولی بعضی از حروف یا فرستاده نمیشن یا کلا هیچی فرستاده نمیشه!
                چراغ سبز رنگ گیرنده هم سبز کم رنگ روشن میشه و زیاد پر نور نیست
                اتصالات هم کاملا درسته!
                حالا اگر به جای برنامه هایپر ترمینال از یک میکرو دیگه برا دریافت استفاده کنم کلا هیچ عکس العملی نشون نمیده اینگار هیچ دیتایی فرستاده نمیشه برای میکروی گیرنده.
                مدارم منبع تغذیه شون یکی هست! منفی شون رو نیز برای تست به هم وصل کردم! انتن مخصوص خود فرکانس هم داره. باد ریت برنامه 9600 هست. باد ریت هایپر ترمینال هم 9600 هست.
                دقت کنید که حروف داره به درستی فرستاده میشه ها !
                حالا اگه کسی تونست کمک کنه :bye

دیدگاه

سلام
                  توجه کن که در این رابطه چند نکته ی ظریف وجود دارد، مختصراًباید بگم دقیقاً بعد ارسال دیتا باید باید عبارت chr(13) را پرینت بگیری. کار کرد این عبارت، carriage return است.
                  برای اطلاعات دقیق تر و ظریف تر مقالهی زیر را دانلود کن.
                  موفق باشی.

http://bigbomber.persiangig.com/other/Remot%20controller.zip/download

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziar41
                    سلام
                    من با یه مشکل جدید روبرو شدم!
                    تمام کارهای لازم برا راه اندازیو انجام دادم.
                    برنامه رو نوشتم و با 3 رشته سیم جواب گرفتم حالا که ماژول hm-tr رو قرار میدم دیتا یه جوری نا منظم فرستاده میشه و قسمتیش هم معمولا از بین میره بدین صورت که مثلا در هایپر ترمینال اگر توسط میکرو کلمه hello رو هر 2 ثانیه بفرستم در برنامه هایپر ترمینال اینجوری دریافت میکنم!
                    Ho
                    ll
                    e
                    o e

H l
                    همینطور که میبینید باد ریت درسته ولی بعضی از حروف یا فرستاده نمیشن یا کلا هیچی فرستاده نمیشه!
                    چراغ سبز رنگ گیرنده هم سبز کم رنگ روشن میشه و زیاد پر نور نیست
                    اتصالات هم کاملا درسته!
                    حالا اگر به جای برنامه هایپر ترمینال از یک میکرو دیگه برا دریافت استفاده کنم کلا هیچ عکس العملی نشون نمیده اینگار هیچ دیتایی فرستاده نمیشه برای میکروی گیرنده.
                    مدارم منبع تغذیه شون یکی هست! منفی شون رو نیز برای تست به هم وصل کردم! انتن مخصوص خود فرکانس هم داره. باد ریت برنامه 9600 هست. باد ریت هایپر ترمینال هم 9600 هست.
                    دقت کنید که حروف داره به درستی فرستاده میشه ها !
                    حالا اگه کسی تونست کمک کنه :bye
                    سلام شما متغیّر string رو در گیرنده چند قرار دادید ؟ حتما 1 قرار بدید اینجوری :::

dim as string * 1

در ضمن برای ارسال از دستور printbin و برای دریافت از inputbin استفاده کنید
                    AV Maziton 100
                    Render By Artlantis Studio
                    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

در مورد hmtr ها چند تا نکته رو باید در نظر بگیرید
                      1- استفاده از کریستال خارجی ( ترجیحا 8 مگ)
                      2- استفاده از باود تنظیمات صحیح
                      بهترین راه اینه که با نرم افزارش پیکربندی جفتشو چک کنید که یکی باشه

یه دوستی گفته بود که نمیشه فرکانس اینارو تغییر داد که چرته چون به قشنگی میشه این کارو کرد
                      حتی دو تا ماژول تو یه باند 915 ممکن تو یک فرکانس نباشن و کار نکنن
                      می توننین لینک زیرو ببینین
                      www.avr-system.com/files/hmtr.rar
                      رمزم آدرس سایته

دیدگاه

دوست من لینک خراب هست
                        لطفا درستش کنید
                        علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

با درود
                          لینک درستش لینه ببخشید :nice:
                          http://www.avr-system.com/files/fskhmtr.rar
                          رمزم هون آدرس سایت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط talireza2005
                            در مورد hmtr ها چند تا نکته رو باید در نظر بگیرید
                            1- استفاده از کریستال خارجی ( ترجیحا 8 مگ)
                            2- استفاده از باود تنظیمات صحیح
                            بهترین راه اینه که با نرم افزارش پیکربندی جفتشو چک کنید که یکی باشه

یه دوستی گفته بود که نمیشه فرکانس اینارو تغییر داد که چرته چون به قشنگی میشه این کارو کرد
                            حتی دو تا ماژول تو یه باند 915 ممکن تو یک فرکانس نباشن و کار نکنن
                            می توننین لینک زیرو ببینین
                            www.avr-system.com/files/hmtr.rar
                            رمزم آدرس سایته
                            خواستم مقاله رو هم ببینم که 100% مطمین بشم

دوست من اینا رو نمیشه فرکانسشون رو عوض کرد
                            شاید بتونی که یه خورده نرخ فرکانس رو در حد چند کیلو هرتز جابه جا کنی ولی نه خیلی
                            مثل RFM12bp
                            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X