من یک فرستنده میخوام با برد بالای 1-2 کیلومتر که فقط 2-3 تا کامند رو باهاش ارسال کنم.
یعنی 3-4 تا کلید باشه که هر کدوم رو زدم در گیرنده تشخیص بدم کدوم کلید خورده.
فکر کنم ماجوله. یکی از دوستان از جمهوری خرید. قیمتشو نمیدونم. محلشم نمیدونم. تا یه هفته دیگه هم به اون بنده خدا دسترسی ندارم ازش بپرسم.
البته ماجولهای رادیویی هم توی بازار هست ولی رنج شون رو نمیدونم.
دوست عزیز درباره ی ارسال دیتا در برد حدود 2 کیلومتر و در نرخ پایین (9600 bps) شما میتونید از ماژولای hmt/hmr استفاده کنید بعد با ماژول pla-05w-433 برد اونو تقویت کنی .
موفقیت بدست آوردن چیزیست که دوست داری و خوشبختی دوست داشتن چیزیست که بدست آوردهآای.
دوست عزیز درباره ی ارسال دیتا در برد حدود 2 کیلومتر و در نرخ پایین (9600 bps) شما میتونید از ماژولای hmt/hmr استفاده کنید بعد با ماژول pla-05w-433 برد اونو تقویت کنی .
من از ماژول hmtr استفاده کردم
این ماژول یه مشکل داره
تو این ماژول از یه میکروی avr استفاده شده ولی فیوز بیت BOD میکرو فعال نیست
این باعث می شه که گاهی (خیلی به ندرت) زمان پاور پ میکرو هنگ کنه
احتمالا اگه به سرعت پاور رو قطع و وصل کنید بعد از 30 تا 40 بار این مشکل رو می بینید
به نظر من این ماژول اعتباری نداره (به خصوص در مواردی که دستگاه زیاد خاموش و روشن میشه)
البته من برای حل این مشکل از یه آی سی ریست خارجی استفاده کردم و به صورت چتری روی ماژول لحیم کردم
دیگه مشکل پاور پ رو ندیدم :nice:
من از ماژول hmtr استفاده کردم
این ماژول یه مشکل داره
تو این ماژول از یه میکروی avr استفاده شده ولی فیوز بیت BOD میکرو فعال نیست
این باعث می شه که گاهی (خیلی به ندرت) زمان پاور پ میکرو هنگ کنه
احتمالا اگه به سرعت پاور رو قطع و وصل کنید بعد از 30 تا 40 بار این مشکل رو می بینید
به نظر من این ماژول اعتباری نداره (به خصوص در مواردی که دستگاه زیاد خاموش و روشن میشه)
البته من برای حل این مشکل از یه آی سی ریست خارجی استفاده کردم و به صورت چتری روی ماژول لحیم کردم
دیگه مشکل پاور پ رو ندیدم :nice:
دیدگاه