اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

آره آنتن داره
    با ریموت زیر که عکسش را گذاشتم تست گرفتم. تا 150 متر در فضای باز جواب داد.

http://bayan******/info/3917149203396420899/learn
    designer2013.blogsky.com

دیدگاه

150 اخرشه بیشتر از این ریموت های برد بالا پیدا کنین
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

از این گیرنده کسی نداره؟
        designer2013.blogsky.com

دیدگاه

پیدا کردم
          این هم آدرس یک سایت خوب برای خرید انواع گیرنده و ریموت
          فرستنده ask با برد 2 کیلومتر هم داره :biggrin:
          http://isfs.shoperzfa.com/?uid=
          designer2013.blogsky.com

دیدگاه

سلام و عرض ادب

بنده یه سوال داشتم و یه مشکل اساسی
            از این که این سوال رو اینجا پرسیدم عذر میخوام...نمیدونستم کجا بپرسم

آیا میشه بجای استفاده از یکی از کلیدهای ریموت لرنینگ،از یک پدال که دارای یک پتانسیومتره و بسته به مقدار فشاری که به اون (پدال)وارد می شه و ولتاژس از 4 تا 5 ولت تغییر می کند استفاده کرد؟
            طوری که مثلا با فشار دادن کم پدال یه ولتاژی مثلا 4.1 ولت تولید بشه و بشه اونو ارسال کرد و گیرنده در لحظه همون ولتاژ رو نشون بده.آیا میشه چنین چیزی؟
            و مثلا با فشار دادن بیشتر پدال ولتاژ 4.5 ولت ارسال شه.
            من میدونم که ولتاژ ارسال نمیشه اما من یه پدال سیمی دارم که با 5 ولت کار میکنه و میخوام بیسیمش کنم.و مشکلم اینه که اگه پدال کم فشار داده بشه یه ولتاژ داریم و اگه بیشتر فشار داده بشه یه ولتاژ دیگه.به نظر شما بایدچیکار کنم و از چه ماژولی یا مدار یا پروتکلی استفاده کنم؟
            ممنونم
            متفاوت فکــر کن...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kiachip
              سلام و عرض ادب

بنده یه سوال داشتم و یه مشکل اساسی
              از این که این سوال رو اینجا پرسیدم عذر میخوام...نمیدونستم کجا بپرسم

آیا میشه بجای استفاده از یکی از کلیدهای ریموت لرنینگ،از یک پدال که دارای یک پتانسیومتره و بسته به مقدار فشاری که به اون (پدال)وارد می شه و ولتاژس از 4 تا 5 ولت تغییر می کند استفاده کرد؟
              طوری که مثلا با فشار دادن کم پدال یه ولتاژی مثلا 4.1 ولت تولید بشه و بشه اونو ارسال کرد و گیرنده در لحظه همون ولتاژ رو نشون بده.آیا میشه چنین چیزی؟
              و مثلا با فشار دادن بیشتر پدال ولتاژ 4.5 ولت ارسال شه.
              من میدونم که ولتاژ ارسال نمیشه اما من یه پدال سیمی دارم که با 5 ولت کار میکنه و میخوام بیسیمش کنم.و مشکلم اینه که اگه پدال کم فشار داده بشه یه ولتاژ داریم و اگه بیشتر فشار داده بشه یه ولتاژ دیگه.به نظر شما بایدچیکار کنم و از چه ماژولی یا مدار یا پروتکلی استفاده کنم؟
              ممنونم
              اگر بخواید خودتون دیموت رو درست کنید بله میشه ولی این کار بهتره با ماژولهای FSK انجام بشه نه ASK

اما اگر بخوای با یکی از ریموتهای بازار این کار رو بکنید فقط میتونید 16 استپ داشته باشید
              یعنی اون پدالتونو باید با یه برد انالوگ به BCD تبدیل کنید و به ریموت بدید و دیتای گیرنده رو هم برعکس

به همین سادگی :nice:
              تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
              به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

برد آماده مبدل آنالوگ به BCD تو بازار هست؟
                از چه ADC استفاده کنم؟
                من وقتی ولتاژ رو به BCD تبدیل کردم چطوری به ریموت بدم؟چون کدهایی که به BCD تبدیل میشه زیاده،اما من میخوام فقط به جای یک کلید ریموت،از پدال استفاده کنم.
                دوباره این ولتاژ باید به آنالوگ قبلش برگرده و به ATMEGA128 وارد شه.
                ممنون از لطفت
                متفاوت فکــر کن...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kiachip
                  برد آماده مبدل آنالوگ به BCD تو بازار هست؟
                  از چه ADC استفاده کنم؟
                  من وقتی ولتاژ رو به BCD تبدیل کردم چطوری به ریموت بدم؟چون کدهایی که به BCD تبدیل میشه زیاده،اما من میخوام فقط به جای یک کلید ریموت،از پدال استفاده کنم.
                  دوباره این ولتاژ باید به آنالوگ قبلش برگرده و به ATMEGA128 وارد شه.
                  ممنون از لطفت
                  کسی فهمید دوستمون چی میگه؟ :cry2:
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام اگر امکان دارد اموزش ریموت کنترل کد فیکس رو هم بگذارید
                    میشه بدون استفاده از ای سی pt خروچی ماژول رو مستقیم داد به میکرو و با میکرو ریموت رو دیکد کرد؟
                    درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی عرضگی را صبر، و باتبسمی بر لبان این حماقت را حکمت خداوند می نامند. ---((گاندی))---

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cheetah3
                      از این گیرنده کسی نداره؟

این rxb6 هستش قیمت تکی اش هم حدود 8 تومنه
                      مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b.saeed65
                        سلام اگر امکان دارد اموزش ریموت کنترل کد فیکس رو هم بگذارید
                        میشه بدون استفاده از ای سی pt خروچی ماژول رو مستقیم داد به میکرو و با میکرو ریموت رو دیکد کرد؟
                        دوست عزیز اکثر بحث این تایپک همینه که چطور یک آی سی رو با پردازش کردن اطلاعات دریافتی دیکد کنیم دیگه !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR

این ادعای میکروچیپ که گفته هک نمیشه و ... کپی شدنش نیست که یا منظورش این نیست که هیشکی نمیتونه بنویسه و ....
                          منظور اینه که مثل لرنینگ ها یا فیکس ها کد ثابت نیست که پشت سر هم بشه تغییرش داد تا به دیتای مورد نظر رسید و بازش کرد
                          با یه میکروی ساده میشه پشت سر هم دیتای 24 بیت لرنها رو یکی یکی اضافه کرد و فرستاد تا کمتر از 30 ثانیه کد رو پیدا کرد
                          نمیدونم تونستم منظورمو بگم یا نه
                          سلام خوب این طور که من متوجه شدم اگر دیتای دریافتی از ریموت های هاپینگ و لرنینگ رو بخونیم و دقیقا همون ها رو ارسال کنیم می تونیم فرمان بدیم و باز شما گفتید که می توان بردی ساخت که کدهای لرنینگ رو یکی یکی زیاد کنه تا اون کد رو پیدا کنه حالا یعنی نمی توانیم بردی رو بسازیم تا یکی یکی دیتا رو زیاد کنه تا به اون عدد هاپینگ هم برسه ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
                            سلام.
                            فایل هگز ورژن 2 و بقیه فایلهای مورد نیاز.
                            http://s6.picofile.com/file/8175139776/Remout_T2313v2.zip.html
                            دوستان ماشاالله صفحات تایپیک انقدر زیاده که واقعا نمیشه توی فرصت کم بخونمشون. :eek:
                            من مدار رو بستم ابتدا کد آقای اسدی رو که در ابتدا گذاشته بودن رو پروگرم کردم جواب نگرفتم کد ورژن 2 رو پروگرم کردم حالا ریموتم رو لرن کردم ولی فقط یک کانالش کار میکنه (پایه شماره 19 با کلید یک فقط ست میشه) مشکل از ریموت هست؟ مقاومت اسیلاتور هم 330 هست
                            برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

سلام
                              از دوستان کسی اطلاعاتی در زمینه گیرنده زیر داره؟
                              آی سی بزرگه max1473 هست. آی سی کوچک 8 پایه رو نمیدونم آخر اسمش 7243 .

http://8pic.ir/images/cjdi4vcf13usnumybbiv.jpg
                              این قطعه هم تو مدارش استفاده شده نمیدونم چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
                              http://8pic.ir/images/1vqsyxmxu1xit2mde7pv.jpg

دیدگاه

سلااااااام
                                بلاخره این 49 صفحه تموم شد :mrgreen:
                                کاری هم با منحرف شدن تاپیک ندارم
                                واقعا کارتون حرف نداره
                                خواستم یه عرض تشکر کنم و یه گنونی سوال :mrgreen:
                                شماتیک و سورسی که در اول تاپیک قرار داده شده شماتیک و سورس همخوانی ندارند منظورم اینه که مثلا
                                پایه های تست در شماتیک به ترتیب d.1 ,,,,,d.0,,,,,a.0,,,,,a.1
                                ولی در سورس
                                پایه های تست به ترتیب
                                کد:
                                #define TST1          PINB.2
                                #define TST2          PINB.3
                                #define TST3          PINB.5
                                #define TST4          PINB.6
                                فک میکنم شما شماتیک ورژن دو رو گذاشتید ولی سورس ورژن یک
                                چون من ورژن دو رو دانلود کردم سورس با شماتیک همخوانی داره

سوال بعدی که
                                شما در تاپیک گفتید که اگر پایه های تست زمین بشن به حالت توگل یا on/off در میان و اگر زمین نشن به حالت تایمر دار
                                درسته ؟
                                و گفتید که تایمر ها نسبت به لرن کردن زمانش تغیر میکنه
                                یا این حالت فقط در ورژن یک صحت داره
                                و یا در ورژن دو این امکان هنوز پا برجاست ؟

سوال بعدی
                                فیوز بیت روی 8MHZ باید تنظیم بشه؟

با تشکر از شما و دوستان بابت حوصله و وقت گذاشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...