اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

اول از همه تشکر میکنم از جناب مهندس اسدی بخاطر کار زیباشون
    واقعا دستتون درد نکنه
    یه سوال هم داشتم. من میخوام یه گیرنده درست کنم که هم ریموتهای لرن کد و هم ریموتهای فیکس کد رو شناسایی کنه. (منظورم ev1527 و pt2262 هستش )
    و الان میتونم هر دو نوع ریموت رو دیکد کنم اما مشکل اینجاست که نمیتونم بفهمم که اطلاعات دریافتی مربوط به یه ریموت فیکسه یا لرن.
    چیزی که من متوجه شدم رو توضیح میدم تا اگر ایرادی در کار وجود دارد اساتید راهنمایی بفرمایند. برای هر دو حالت فیکس و لرن ابتدا یک پالسpreamble داریم که سنکرون کننده شروع قرائت ما می باشد. بعد از آن در حالت لرن کد 24 پالس مثبت داریم و که معرف 24 بیت صفر و یک است. برای حالت فیکس کد هم 12 بیت بعدی داریم که چون هر بیت شامل دو پالس میشود، در این حالت نیز 24 بیت خواهیم داشت. و حال سوال اینجاست که چطور بفهمیم که این 24 پالس مربوط به کدام نوع فرستنده است.
    من خودم یه شرطی رو در برنامه گذاشتم که در بعضی موارد میتونه ایندو رو از هم تفکیک کنه
    در حالت فیکس کد بجز منطق 0 و 1 منطق شناور یا F هم داریم که بیت اون بصورت یک پالس مثبت کوچک و بعد یک پالس مثبت بزرگ است. که در لرن کد چنین حالتی وجود نداره، و زمانی که در رشته 24 پالسه چنین منطقی مشاهده بشه یعنی فیکس کده. ولی خب ممکنه که موقع کدگذاری دستی فرستنده فیکس کد همه بیتهای آدرس با صفر و یک مشخص بشن و در این حالت هیچ راه تفکیکی نیست.
    البته این رو بگم که موقع لرن کردن به حافظه گیرنده میشه به گیرنده گفت که ریموت مورد نظر فیکسه یا لرن و مساله حل بشه ولی من اینجوری نمیخوام باشه.
    مهم نیست چه مدرکى دارید
    مهم این است که چه درکى دارید . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میثم عزیزی
      اول از همه تشکر میکنم از جناب مهندس اسدی بخاطر کار زیباشون
      واقعا دستتون درد نکنه
      یه سوال هم داشتم. من میخوام یه گیرنده درست کنم که هم ریموتهای لرن کد و هم ریموتهای فیکس کد رو شناسایی کنه. (منظورم ev1527 و pt2262 هستش )
      و الان میتونم هر دو نوع ریموت رو دیکد کنم اما مشکل اینجاست که نمیتونم بفهمم که اطلاعات دریافتی مربوط به یه ریموت فیکسه یا لرن.
      چیزی که من متوجه شدم رو توضیح میدم تا اگر ایرادی در کار وجود دارد اساتید راهنمایی بفرمایند. برای هر دو حالت فیکس و لرن ابتدا یک پالسpreamble داریم که سنکرون کننده شروع قرائت ما می باشد. بعد از آن در حالت لرن کد 24 پالس مثبت داریم و که معرف 24 بیت صفر و یک است. برای حالت فیکس کد هم 12 بیت بعدی داریم که چون هر بیت شامل دو پالس میشود، در این حالت نیز 24 بیت خواهیم داشت. و حال سوال اینجاست که چطور بفهمیم که این 24 پالس مربوط به کدام نوع فرستنده است.
      من خودم یه شرطی رو در برنامه گذاشتم که در بعضی موارد میتونه ایندو رو از هم تفکیک کنه
      در حالت فیکس کد بجز منطق 0 و 1 منطق شناور یا F هم داریم که بیت اون بصورت یک پالس مثبت کوچک و بعد یک پالس مثبت بزرگ است. که در لرن کد چنین حالتی وجود نداره، و زمانی که در رشته 24 پالسه چنین منطقی مشاهده بشه یعنی فیکس کده. ولی خب ممکنه که موقع کدگذاری دستی فرستنده فیکس کد همه بیتهای آدرس با صفر و یک مشخص بشن و در این حالت هیچ راه تفکیکی نیست.
      البته این رو بگم که موقع لرن کردن به حافظه گیرنده میشه به گیرنده گفت که ریموت مورد نظر فیکسه یا لرن و مساله حل بشه ولی من اینجوری نمیخوام باشه.
      با سلام

برادر خروجی هر دو ایسی دیتای مشابهی دارن و نیازی نیست که شما انتخاب کنی

منظور از کد فیکس و ریموتهایی هست که شما کد رو خودتون با صفر و یکی کردن پینهای ورودی تنظیم میکنید
      منظور از کد لرن ها هم کدها به صورت پیشفرض و رندوم در ایسی ذخیره شده

گیرنده هر دو یکی هست و هیچ فرقی با هم ندارن و همونطوری که فرمودید تعداد بینهای دیتا هم برابر هست پس نیازی به تغییر در برنامه انتخاب نیست

به همین سادگی :nice:
      تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
      به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

ممنون از پاسختون جناب اسدی
        آخه مشکل در تشخیص چهار بیت دیتا بوجود نمیاد؟
        چون حالت فیکس کد چهار بیت آخر در واقع 8 پالسه
        ولی در لرن کد چهار بیت آخر 4 پالس میشه.
        مهم نیست چه مدرکى دارید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میثم عزیزی
          ممنون از پاسختون جناب اسدی
          آخه مشکل در تشخیص چهار بیت دیتا بوجود نمیاد؟
          چون حالت فیکس کد چهار بیت آخر در واقع 8 پالسه
          ولی در لرن کد چهار بیت آخر 4 پالس میشه.
          در ایسی های کد فیکس
          8 پین ورودی به عنوان دیتا داریم که هر پین میشه دو بیت دیتا کلا میشه 16 بیت
          4 پین ورودی کلید داریم که هر پین باز دو بیت دیتا و کلا میشه 8 بیت
          حالا 8 + 16 میشه 24 بیت نه بیشتر نه کمتر

دیدگاه

جناب اسدی فکر میکنم منظورم رو خوب بیان نکردم
            ببینید من مشکلی با دریافت پالسهای ریموتهای لرن کد و فیکس کد ندارم و هردو رو دریافت میکنم. که 24 پالس میشه
            اگر فرستنده رو لرن کد فرض کنیم 20 پالس میشه کد و چهار پالس بعدی میشه دیتا
            و اگر فرستنده رو فیکس کد فرض کنیم 16 پالس ابتدایی میشه کد و 8 پالس بعدی میشه 4 بیت دیتا
            بنابراین چطور بفهمیم که 24 پالسی که الان دریافت کردیم مربوط به کدام نوع فرستنده است.
            من که خودم هیچ ایده ای مناسبی برای این مورد پیدا نکردم. ولی همونطور که در پست اول خدمتتون عرض کردم یه شرط گذاشتم
            که حدی ایندو رو تفکیک میکنه ولی قطعی نیست. میدونید که در فیکس کد هر بیت با دو پالس بیان میشه. صفر میشه دو پالس کوچک،
            یک میشه دو پالس بزرگ و F هم میشه یک پالس کوچک و بعدش یک پالس بزرگ.
            از طرفی در حالت فیکس یک بیت بصورت یک پالس بزرگ بعد یک پالس کوچک نداریم. بنابراین ابتدا فرض میکنیم پالسهای دریافتی
            مربوط به یک فیکس کد است و 24 پالس را بصورت دو تایی جدا میکنیم و هر یک را یک بیت در نظر میگیریم اگر بیتی با ارایش یک پالس بزرگ
            و بعد پالس کوچک داشته باشیم قطعا مربوط به یک فیکس کد نخواهد بود. ولی خب بسیاری حالتها ممکن است پیش بیاید که با وجود اینکه 24 پالس
            مربوط به فیکس کد نیست ولی این شرط براورده نشود.
            مهم نیست چه مدرکى دارید

دیدگاه

با عرض شرمندگی که رک حرف میزنم !
              ولی هیچ احدوناسی در ایران نیست که هاپینگ رو راه بندازه :agree:
              طی تست های اخیری که انجام دادم یک مدل ریموت کنترل با نام دروغکی هاپینگ (خر خودشوننو جدو ابادشون ) به قیمت 150 هزار تومن (100 هزار تومن گران تر از مدل مشابه فیکس کد و لرنینگ )خریدم که سیگنال ریموت رو توسط مدار میکرو کنترلی رکورد کرده و دباره کد ثابتی برای گیرنده پخش کردم oo:
              گیرنده بدون برسی حتی یک بیت از کد های هاپینگ عمل کرده و بنده رو به شک فرو برد
              بعد از این عمل با مراجعه به لوازم یدگی ان خودرو ریموت کنترل سمند به قیمت 100 هزار تومن خریدم
              که ایسی فرستنده ریموت اون هم هاپینگ بود (HCS362)
              با کمال تعجب خودروی ملی افتخار ملی نیز (البته ریموت مدل 86 بود )
              بدون کوچکترین امنیت هاپینگی کپی شد و درب هاش رو باز کردم شرمنده دوستان عزیز
              انشالا اگر ارزش داشته باشه روی ریموت های دیگه ساخت ایران هم کار میکنم تا ثابت کنم هاپینگ دروغی بیش نیست سند و مدرک هم خاستین رو میکنم
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                با عرض شرمندگی که رک حرف میزنم !
                ولی هیچ احدوناسی در ایران نیست که هاپینگ رو راه بندازه :agree:
                طی تست های اخیری که انجام دادم یک مدل ریموت کنترل با نام دروغکی هاپینگ (خر خودشوننو جدو ابادشون ) به قیمت 150 هزار تومن (100 هزار تومن گران تر از مدل مشابه فیکس کد و لرنینگ )خریدم که سیگنال ریموت رو توسط مدار میکرو کنترلی رکورد کرده و دباره کد ثابتی برای گیرنده پخش کردم oo:
                گیرنده بدون برسی حتی یک بیت از کد های هاپینگ عمل کرده و بنده رو به شک فرو برد
                بعد از این عمل با مراجعه به لوازم یدگی ان خودرو ریموت کنترل سمند به قیمت 100 هزار تومن خریدم
                که ایسی فرستنده ریموت اون هم هاپینگ بود (HCS362)
                با کمال تعجب خودروی ملی افتخار ملی نیز (البته ریموت مدل 86 بود )
                بدون کوچکترین امنیت هاپینگی کپی شد و درب هاش رو باز کردم شرمنده دوستان عزیز
                انشالا اگر ارزش داشته باشه روی ریموت های دیگه ساخت ایران هم کار میکنم تا ثابت کنم هاپینگ دروغی بیش نیست سند و مدرک هم خاستین رو میکنم
                با سلام
                یه مشکلی این وسط هست
                یا شما چیزی که از هاپینگ میدونی درست نیست یا انتظار زیادی داری ازش
                این اقا دزده که اگه ریموت دستش باشه که دیگه نیازی به کپی کردن نیست با خود ریموت هم میتونه در رو باز کنه دیگه
                منظور اینه که امکانش نیست با گوشش و خطا این کار انجام بشه

یا توضیح مختصری میدم

ریموت و گیرنده یا همون مرکز هاپینک با یه شماره 32 یا 64 بیت با هم اینکریبت میشن مثل یه جور کلید یا رمز مشترک
                یعنی باید روی ریموت همون کدی که به گیرنده داده شده رایت بشه تا همدیگرو بشناسن
                و مثل لزنینگ ها نیست به ره راحتی ریموت رو گیرنده شناسایی کنه
                حالا گیرند کدی رو که دریافت میکنه رو با اون اون کدی یا رمزی که روش رایت شده و الگوریتمش دیکد میکنه تا به دیتای مورد نظر دست پیدا کنه
                الگوریتمش رو یه چنتا پست قبل گزاشته بودم میتونید ببینید
                یعنی اگه شما دیتای یه ریموت رو بخونی و همون کد رو دوباره ارسال کنی بازم عمل میکنه

این ادعای میکروچیپ که گفته هک نمیشه و ... کپی شدنش نیست که یا منظورش این نیست که هیشکی نمیتونه بنویسه و ....
                منظور اینه که مثل لرنینگ ها یا فیکس ها کد ثابت نیست که پشت سر هم بشه تغییرش داد تا به دیتای مورد نظر رسید و بازش کرد
                با یه میکروی ساده میشه پشت سر هم دیتای 24 بیت لرنها رو یکی یکی اضافه کرد و فرستاد تا کمتر از 30 ثانیه کد رو پیدا کرد
                نمیدونم تونستم منظورمو بگم یا نه

دیدگاه

:rolleyes:
                  اگر برنامه گیرنده رو طوری بنویسم که مثل رمز عابر بانک بعد از یه مدتی گیرنده قفل بشه این باگ امنیتی به راحتی جبران میشه
                  ممنون از پاسختون

اضافه شده در تاریخ :
                  یه سوال مهم
                  هدف از هاپینگ این نیست مگه :
                  "هنگام فشرده شدن کلید ریموت های لرنینگ و فیکس کد اگر گیرنده ای به صورت استراق سمع رادیویی دیتای فرستاده شده ریموت رو ذخیره کند
                  میتوان با تولید همان کد ذخیره شده سیستم رو هک کرد !!!
                  برای جلوگیری از هک این سیستم هاپینگ به بازار اماد و باید گیرنده با کدی که یک بار با اون باز شده بار دوم باز نشه درسته "اصل تغیر کد در هر بار انتقال "
                  ولی اصلا این طور نیست
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

یه سوال مهم
                    هدف از هاپینگ این نیست مگه :
                    "هنگام فشرده شدن کلید ریموت های لرنینگ و فیکس کد اگر گیرنده ای به صورت استراق سمع رادیویی دیتای فرستاده شده ریموت رو ذخیره کند
                    میتوان با تولید همان کد ذخیره شده سیستم رو هک کرد !!!
                    برای جلوگیری از هک این سیستم هاپینگ به بازار اماد و باید گیرنده با کدی که یک بار با اون باز شده بار دوم باز نشه درسته "اصل تغیر کد در هر بار انتقال "
                    ولی اصلا این طور نیست
                    حالا فرض رو بر این میگیریم که ریموت و گیرنده هونطوری که شما فرمودید باشه
                    حاال میشه بفرمایید این گیرنده از کجا میتونه بفهمه این کد که تولید شده از کدوم ریموت بوده
                    فرض کنید اگر دیتای fb45831366cbfe رو فرستادیم به گیرنده و چون کد درست بوده گیرنده هم عمکرده
                    حالا شما اومدی همونو کپی کردی دوباره میدی به گیرنده الان این گینده بدبخت از کجا باید متوجه بشه که این کد ر خود ریموت تولید میکنه یا برد شما ؟؟؟؟
                    اینکه دیتا هر بار یه جوره برای اینه که الگوریتم طوریه که هر بار یه جور عدد برگردونده میشه و ثابت نیست مثل سریال بعضی از برنامه ها که هر بار دگمه جنریت کیگنشو بزنید یه عدد جدید تولید میشه ولی نرم افزار با همشون هم کرک میشه
                    در واقع این جا خود دیتا مهم نیست چی باشه مهم اینه که بعد از رفتن توی الگوریتم هاپینک عددی که برمیگرده کلیدی باشه که روی فرستنده و گیرنده ثبت شده نه هر عدد دیگه
                    مثل 3x4 = 12 یا 2x6 = 12 هر دو جواب یکسان دارن ولی عددهایی که جواب 12 رو تولید میکنن یکی نیست در صورتی که عملگر همان ضرب هست

اینکه بشه به قول شما استراق سمع بشه یه کار تقریبا مشکلی هست
                    ولی درست کردن یه بردی که همه کدهارو تست کنه خیلی راحت تر هست
                    منظور میکروچیپ هم دقیقا همینه که میتونید بردی بسازید که بتونه به عنوان شاه کلید عمل کنه

خود بنده در بردی که برای لرنینگ کدها درست کردم در کمتر از 30 ثانیه میشه دیتا رو از صفر تا ماکزیمم رسوند و همه کدها رو که ممکنه رو تست کرد تا به نتیجه رسید
                    فقط کافیه یه 30 ثانیه یکی از کلید های ریموت رو نگه داری همین ولی در اپینگ این کار غیر ممکن هست

اضافه شده در تاریخ :
                    اگر برنامه گیرنده رو طوری بنویسم که مثل رمز عابر بانک بعد از یه مدتی گیرنده قفل بشه این باگ امنیتی به راحتی جبران میشه
                    ممنون از پاسختون
                    این کار هم عملا غیر ممکن هست فرض کنید دوتا خونه بغل هم از یه نوع ریموت اسنفاده میکنن
                    در این حالت دیتای ریموت رو هر دو گیرنده دریافت میکنه
                    حالا اگه اونطوری که شما میگی باشه اگه ریموت اولی رو بزنن گیرنده اولی فک میکنن که دارن حکش میکنن قفل میشه و برعکس
                    حالا دوتا گیرنده قفل شده شما لطف کنید برید و قفل شونو باز کنید

اگر هم منظورتون این نیست بیشتر توضیح بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                      این کار هم عملا غیر ممکن هست فرض کنید دوتا خونه بغل هم از یه نوع ریموت اسنفاده میکنن
                      در این حالت دیتای ریموت رو هر دو گیرنده دریافت میکنه
                      حالا اگه اونطوری که شما میگی باشه اگه ریموت اولی رو بزنن گیرنده اولی فک میکنن که دارن حکش میکنن قفل میشه و برعکس
                      حالا دوتا گیرنده قفل شده شما لطف کنید برید و قفل شونو باز کنید

اگر هم منظورتون این نیست بیشتر توضیح بدید

ولی من ممکنش کردم
                      بهد فشرده شدن ریموت 1 ثانیه هیچ کدی نگیره
                      یعنی اصول برنامه نویسی این بود
                      در این حالت اگه بخوایم 1 ملیون کد رو به گیرنده حالی کنیم میشه 1 ملیون ثانیه :eek:
                      باز کردن ریموتی که 1 ملیون ثانیه وقت بخواد ......
                      12 روز وقت برای باز کردن ریموت خخخ خوبه

دیدگاه

یا یا یا یه چیز خیلی بهتر از اون :rolleyes:
                        برای باز کردن درب حد اقل 5 بار دیتا رو دریافت کنیم فک کنم نیم ثانیه میشه
                        فقط طرف یه زره دستشو بیشتر نگه میداره رو کلید

دیدگاه

سلام آقای اسدی
                          اگه امکان داره الگوریتم هاپیک کد رو به زبون ساده توضیح بدید
                          منظور از nlf 0+3A5C724E چیه

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                            با سلام مجدد

با توجه به صحبت هایی که در مورد Code hopping یا Rolling Code صورت گرفته و پست های قبل در نظر دارم رفرنس مناسبی در این خصوص به دوستان معرفی کنم
                            فقط چنتا نکته مهم هست که باید عرض کنم
                            به راحتی میتونید کدر و هم دیکدر و از همه مهمتر پروگرامر رو از بازار تهیه کنید
                            چون شرکتهای میکروچیپ و اتمل چیپ های مختلفی اراعه کردن
                            پس حتما نیازی به نرنامه نویسی و استفاده از نرم افزار نیست
                            این کار "کد و دیکد" خیلی کار راحتی نیست و نیاز به محاسبات ریاضی داره
                            پس مثل کد هایی که قبلا در خصوص لرنینک کد ها در اختیار دوستات قرار داده بودم ساده و اسون نیست و تبدیل اون به زبان بیسیک واقعا کار مشکلی هست
                            چون شدیدن به دستورات اسمبلی نیاز خواهد بود
                            رفرنس های مفید و کامل و عملی در این خصوص به زبان اسمبلی وجود دارد ولی متاسفانه بیشتر در PIC تست و برنامه نویسی شدن
                            لذا استفاده از این کدها برای ما که با AVR کار میکنیم تقریبا مقدور نیست
                            و چون این مورد همونطوری که قبلا هم عرض کردم جنبه تجاری داره فقط به معرفی رفرنس بسنده خواهم کرد و نهایتا به سوالات دوستان در خصوص الگوریتم کد و دیکد جواب خواهم داد

نکته :
                            Code hopping یا Rolling Code ریموتهایی را اطلاق میشود که دیتای انها با الگوریتم KeeLoq کد کزاری شده باشند
                            الگوریتم Decryption به این شکله

الگوریتم Encryption به این شکله

فرمت دیتای ارسالی ذبموتها هم به این صورت هست

Wikipedia
                            Atmel
                            Microchip
                            Microchip

در روزهای اینده اطلاعات بیشتری در اختیار دوستان خواهم گزاشت
                            لطفا انتظار بیشتر از این رو نداشته باشید با تشکر

سلام.از اینکه لطف میکنید و به دوستان اطلاعاطتون رو بی هیچ چشم داشتی ارائه میکنید بنده از طرف دوستان و خودم کمال تشکر رو دارم.اگر ممکن هست این چارتی که کشیدید بیشتر توضیح بدید تا بیشتر متوجه بشیم .این الگوریتم چی هست و دقیقا چکار میکنه؟!!

دیدگاه

آقایون سلام
                              من با دیکد کردن خروجی ماژول گیرنده ریموت های کد لرن مشکل ندارم و راه انداختمش (برنامه را خودم نوشتم)
                              مسئله اینجاست که برد ریموت حدود 10 متر هستش.
                              چطوری باید زیادش کرد؟
                              آیا احتمال میدهید که ربطی به برنامه داشته باشه؟
                              designer2013.blogsky.com

دیدگاه

انتن وصل کردین به گیرنده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X