اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی rfm12bp با برد 3 کیلومتر قابلیت ارسال صوت به صورت دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی rfm12bp با برد 3 کیلومتر قابلیت ارسال صوت به صورت دیجیتال

سلام دادا ش خدا رو شکر میکنم یک نفر به داد من رسی من از شما متشکرم
    فایل شما رو نتونستم دانلود کنم ولی در تلاشم تا بگیرمش به یکی از دوستم گفتم الان حلش میکنه
    بعد اینکه گرفتم خودم اپلودش میکنم لینک مستقیم میدم تا مردم استفاده کنن و دعای خیرش به جون شما هست بازم مرسی :redface: :redface:
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

من می خوام در یک ساختمان 6 طبقه بین دو میکرو که یکیش در طبقه همکف و دیگری در طبقه 6 هست ارتباط یک طرفه برقرار کنم.دیوارها و سقف این ساختمان از بتن هستش.
      اگر ممکنه کمکم کنید که از چه فرستنده و گیرندهای باید استفاده کنم که کارم جواب بده. :sad:

دیدگاه

داداش همین فرستنده گیرنده اگه راه بیفته به کارت میاد :read:
        اگر ممکن هستش این فایل داداش گلمون رو یکی اپلود کنه
        نوشته اصلی توسط M.ABDOLLAHI
        به نام خدا سلام آقا شما چرا اینقدر ناراحتی عزیزم بیا این یکی برنامه واکی تاکی (با شماتیک)با RFM12BP و دیگری هم راه اندازی معمولی اون با CVالبته منم اون واکی تاکی را خودم درستش نکردم ببینم واب میده یا نه ولی دومی قشنگ ازش جواب گرفتم همین برنامه را برای LPC2378 هم تغییر دادم خوب کار میکنه هم به روش اینتراپتی و هم روش معمولی هر دو تاش رو گذاشتم توی یک پوشه
        https://rapidshare.com/files/3610169839/RFM12_BP.7z
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام
          من فایل رو روی سرور یزد کیت پ کردم
          براحتی دانلود کنید
          http://upload.yazdkit.com/download.php?file=530RFM12_BP.7z

فقط اگه میشه در مورد این فایل ها توضیح بیشتری بدین؟
          ممنون

دیدگاه

خدمت حامد خان:
            http://tl081.persiangig.com/eca/RFM12BP.rar

دیدگاه

متاسفانه این فایل ها مشکل زیادی دارن و به درد نمیخورن
              یه مشکلشون اینه که به زبان سی هست و دومین مشکل اینه که تو واکی تاکی نه سورسی هست نه چیزی و من اولش هم گفتم این واکی تاکی کار نمیکنه یعنی نویسنده ی این کتاب خواسته که کار نکنه مخصوصا اشکال های تو مدار گذاشته که حتما 140 تومنه بدی و مدار رو بخری
              یه مشکلش این هستش که ننوشته چه طور میکرفن به ورودی وصل بشه یه مشکل دیگه اینه این ماژول بیشتر از 4 ولت بدی میسوزه این مرد اار 5 ولت داده یه مشکل دیگه که واکی تاکی مگه مدار گیرنده فرستنده ی جدا از هم داره :eek: یه ic میکرو و یه ماژول rfm12bp که هم در حالت گیرنده کار میکنه هم در حالت فرستنده
              ولی متاسفتانه این مدار هیچ وقت کار نمیکنه
              این فایل ها 3 جا اپلود شد :eek: اینم من اپلود کردم
              فایل های پیوست شده

دیدگاه

کسی با ماژل jk-1020 کار کرده؟برد این ماژل چقدر هستش و راه اندازیش به چه شکله؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                  متاسفانه این فایل ها مشکل زیادی دارن و به درد نمیخورن
                  یه مشکلشون اینه که به زبان سی هست و دومین مشکل اینه که تو واکی تاکی نه سورسی هست نه چیزی و من اولش هم گفتم این واکی تاکی کار نمیکنه یعنی نویسنده ی این کتاب خواسته که کار نکنه مخصوصا اشکال های تو مدار گذاشته که حتما 140 تومنه بدی و مدار رو بخری
                  یه مشکلش این هستش که ننوشته چه طور میکرفن به ورودی وصل بشه یه مشکل دیگه اینه این ماژول بیشتر از 4 ولت بدی میسوزه این مرد اار 5 ولت داده یه مشکل دیگه که واکی تاکی مگه مدار گیرنده فرستنده ی جدا از هم داره :eek: یه ic میکرو و یه ماژول rfm12bp که هم در حالت گیرنده کار میکنه هم در حالت فرستنده
                  ولی متاسفتانه این مدار هیچ وقت کار نمیکنه
                  این فایل ها 3 جا اپلود شد :eek: اینم من اپلود کردم
                  سلام حمید جان جدّی جدّی تا 3 کیلومتر جواب میده ؟ راستی اگه مانع جلوش باشه چی ؟ مثلا دزدگیر ماشین رو فرض کن با ریموتش از تو خونه هم که طبقه 4 باشه میشه آژیر رو قطع کرد
                  یه سوال دیگه :redface: اینکه این ماژول رو چند گرفتی ؟ با تشکّر فراوان
                  AV Maziton 100
                  Render By Artlantis Studio
                  [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام مجدد من که گفتم واکی تاکی رو خودم تست نکردم در مورد ولتاژ تغذیه هم درست ولی به نظر برنامه درست میاد احتمالا طرف وقت کشیدن شماتیک حواسش به rfm12 بوده که تغذیه اش 5 ولت باز هم میگم برنامه اش به نظر من درست (با اینکه تست نکردم) ولی اون برنامه که برای cv گذاشتم خیلی خوب داره برای من کار میکنه اینو مطمئن باشید من دارم از این راه نون میخورم ولیکن واقعیتش من تا الان با spi سخت افزاری جواب نگرفتم ولی یک دفعه روی lpc روی مد 16 بیتی ssp نیمه کاره واب میداد...
                    آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

دیدگاه

البته یک نکته یادم رفت بگم اون هم اینکه حتما حتما بعد از lf33 سر تغذیه 3.3 ولت که میره به ماژل یک خازن الکترولیتی بهتر حدود 470 میکرو بگذارید واگرنه یا بد کا میکنه یا کار نمیکنه
                      آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

دیدگاه

داداش گلم یه سوال ذهن من رو خیلی پریشن کرده
                        ببینید این ماژول 3.3 ولت تغذیه مخواد در حالی که ما به میکرو 5 ولت میدیم
                        حالا میکرو با سطح منتقی 5 ولت به این ماژول دیتا میفرسته درست
                        این ماژول اسیب نمیبینه؟ :eek:
                        من مدار رو بستم ولی یه مشکل داشت وقتی پایه دیتا رو وصل میکردم ولتاژ تغذیه که روی 3.3 بود به 4 ولت میرسید :eek:
                        علتش هم احتمالا همین میکرو هستش :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                          سلام حمید جان جدّی جدّی تا 3 کیلومتر جواب میده ؟ راستی اگه مانع جلوش باشه چی ؟ مثلا دزدگیر ماشین رو فرض کن با ریموتش از تو خونه هم که طبقه 4 باشه میشه آژیر رو قطع کرد
                          یه سوال دیگه :redface: اینکه این ماژول رو چند گرفتی ؟ با تشکّر فراوان
                          راجع به این موضوع باید گم من توی خونه طبقه 4 و طبقه هم کف از ماژول hmtr که خروجی رادیو یی 5 میلی واتی داره جواب گرفتم
                          این ماژول خروجی 0.5 واتی داره :eek: یعنی 100 برابر توان ماژول hm=tr
                          تو دیتا شیت زده برد>3km
                          به نظرتون 3 کیلومتر میده ؟
                          تازه این نوشته بیشتر از 3 کیلومتر :eek:
                          در مورد قیمت هر ماژول 12500تومن با انتن 16 تومن
                          من بردش رو با یه ماژول دیگه تا 15 کیلومتر تضمین میکنم :rolleyes:
                          اینم لینکش
                          http://iran-micro.com/index.php/cPath/22_196

دیدگاه

باز هم سلام عزیزم شما همینطوری که نباید میکرو را مستقیم به ماژول اتصال بدی باید مثل اتصال به MMC از تقسیم مقاومتی استفاده کنی در مورد خرید ماژول هم حتما دقت کن چون جنسهای مختلف داره من کار کردم اول جنس خوبش رو خریدم (از جوان) 15000 تومان البته خیلی وقت پیش بعد جنس نامرغوبش رو از ROBOEQ خریدم حدود 12000 بعد هم ظاهرش یکم کثیف و قهوهای بود البته نسبت به یکی اولی ولی نو بود سالم هم بود ولی یکی سرعتش پایین بود خیلی پشت سر هم ارسال میکردی خیلی داغ میکرد و از کار میفتاد بردش هم از اون اولی پایینتر بود خلاصه حواست را حسابی جمع کن یک موقع جنس ناجور نخری بعد از اون شما اازه نداری برد رو از یک حد معینی زیاد کنی چون مشکل قانونی داره فکر میکنی برای چی این بیسیمهائی که ساختمان سازها استفاده میکنند را مخفیانه خرید وفروش میکنند اونها هم توی محدوده باند 433 است

دیدگاه

پایه هایی که باید این تقسیم ولتاژ رو بزنم کدومه؟
                              کدوم پایه ها به عنوان خروجی در میکرو عمل میکنه ؟

دیدگاه

سلام اون پایه هائی که رفته به پایه های SDI و nSEL و SCK ماژول همین سه تا پایه را با تقسیم مقاومتی وصل کن به میکرو برای تقسیم مقاومتی هم من از 4.7 کیلو و2.2 کیلو عملا جواب گرفتم موفق باشی ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X