اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل دما در یک بازه خاص و فعال کردن فن به صورت وایرلس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل دما در یک بازه خاص و فعال کردن فن به صورت وایرلس

نوشته اصلی توسط mahanb
    آقا اینکه کار نداره 2تا متغیر تعریف میکنی که با فشار دادن فلان کلید کم و زیاد شن وو 2 تا if میزاری که اگه از این بالاتر رفت فن رو روشن کنه و اگه از اونیکی پایینتر رفت هیتر رو!!! اگه بازم نشد دیگه بگو تا بزاریم!
    ممنون از کمکتون.فقط منظورتون از متغیر برای ریختن دما داخلشه؟ لطفا بیشتر توضیح بدید .اگر برنامه رو هم قرار بدید خیلی ممنون میشم برنامه دماسنج هم که هست بیزحمت به همون اضافه کنید.و در مورد استفاده از ریموت و اتصالش به میکرو به جای فشردن دکمه ریموت راهنماییم کنید. با تشکر
    اگر دین نداری حداقل آزاده باش <امام حسین (ع)>

دیدگاه

با سلام،

آقا این قسمت فرستنده 4 کاناله با یه نقشه Typical که شما باید بجای کلید ها ترانزیستور بزاری و به میکرو وصل کنی. ( بجای فشردن کلید، به ورودی های D0 تا D3 و بیس اون ترانزیستور Q3 باید با ترانزیستور، 12 ولت وصل کنی که به عبارتی میکنه نه تا ترانزیستور مثبت معمولی، یکی برای بیس اون ترانزیستوره و چهار تا برای D0 تا D3 ، شد؟ )

و این هم قسمت گیرنده 4 کاناله بطور کامل با قسمت RF و بدون رله، ( که البته با رله اش هم توی بازار هست ) و یه نقشه Typical که خروجیش رو باید با رله بدی به فن مربوطه...
      مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

خیلی ممنون از کمک خوبتون فقط اگر میشه بیشتر توضیح بدید ما باید 5 ترانزیستور pnp بگیریم؟مدل مهم نیست؟ نحوه اتصالش به میکرو ؟ این شکلم زیاد متوجه نشدم اون آی سی بجای میکرو؟ ببخشید من شاید خوب متوجه نشدم اگر امکان داره بیشتر راهنماییم کنید aiivhl عزیز.ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parham144
          خیلی ممنون از کمک خوبتون فقط اگر میشه بیشتر توضیح بدید ما باید 5 ترانزیستور pnp بگیریم؟مدل مهم نیست؟ نحوه اتصالش به میکرو ؟ این شکلم زیاد متوجه نشدم اون آی سی بجای میکرو؟ ببخشید من شاید خوب متوجه نشدم اگر امکان داره بیشتر راهنماییم کنید aiivhl عزیز.ممنون
          1 - ترانزیستور ها از نوع مثبت معمولی و مدل هم اصلا مهم نیست! ( 20 ولت 50 میلی آمپری خوبه )
          2 - گیرنده و فرستنده که خودشون هستند، هیچ آی سی هم بجاش میکرو گذاشته نمیشه، بلکه میکرو به فرستنده اضافه میشه.
          3 - پیشنهاد من برای اتصال میکرو به فرستنده به شکل زیر هستش

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

خیلی ممنون از راهنماییتون راستش من میخوام بدونم از چه خاصیت ترانزیستور استفاده میکنیم مثلا رسامایی دید بیس امیتر؟ سوئیچینگ؟ تقویت کنندگی؟ و دیگه اینکه فکر کنم دو سیم زیر هر کلید ریموت هست ایارو باید به ترانزیستر بدیم؟ یا یکیشو به زمین؟ و سوال دیگه اینکه میشه از یک ترانزیستور استفاده کرد من فقط واسه فن میخوام فکر کنم یک ترانزیستور رو به یه پین وصل کنم مشکی نباشه.بازم از aivhl عزیز و بقیه دوستان کمال تشکر رو دارم.

دیدگاه

با سلام،

مگه ترانزیستور خاصیت هم داره :mrgreen:
              اگر به نقشه شماتیک فرستنده دقت کنی، میبینی که کلیدهای S1 تا S4 ولتاژ 12 ولت رو به پایه های D0 تا D3 متصل میکنند و همچنین موجب روشن شدن ترانزیستور Q3 و در نتیجه آی سی فرستنده هم میشن، ( یعنی فقط سوئیچ میکنند ) حالا شما میخوای این کار رو با یک میکرو که خروجی پورتهاش حداکثر 5 ولت هست انجام بدید. در اینصورت، راه حل دیگه ای غیر از این مدار پیشنهادی هم هست؟
              لطفا عکس ها و نقشه ها رو بطور کامل و دقیق بررسی کنید و دیتا شیت PT2270 و PT2260 رو هم ببینید. جواب همه سوالاتتون رو خواهید گرفت.... ( از سوالات پیداست که دقت نکردی، دقت کن :biggrin: )

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                با سلام،

مگه ترانزیستور خاصیت هم داره :mrgreen:
                اگر به نقشه شماتیک فرستنده دقت کنی، میبینی که کلیدهای S1 تا S4 ولتاژ 12 ولت رو به پایه های D0 تا D3 متصل میکنند و همچنین موجب روشن شدن ترانزیستور Q3 و در نتیجه آی سی فرستنده هم میشن، ( یعنی فقط سوئیچ میکنند ) حالا شما میخوای این کار رو با یک میکرو که خروجی پورتهاش حداکثر 5 ولت هست انجام بدید. در اینصورت، راه حل دیگه ای غیر از این مدار پیشنهادی هم هست؟
                لطفا عکس ها و نقشه ها رو بطور کامل و دقیق بررسی کنید و دیتا شیت PT2270 و PT2260 رو هم ببینید. جواب همه سوالاتتون رو خواهید گرفت.... ( از سوالات پیداست که دقت نکردی، دقت کن :biggrin: )
                با تشکر از کمکتون.بله شاید من زیاد دقت نکردم. همیجا از همه دوستان که کمک کردن که این تاپیک بره جلو ممنونم .به امید خدا وقتی ایم پروژه رو ساختم در این تاپیک قار میدم تا همه دوستان استفاده کنند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X