اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شبکه ای از فرستنده گیرنده ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شبکه ای از فرستنده گیرنده ها

سلام.

aliila؛
    oo: oo: oo:
    اون چیزی که شما میگین، برای آشنایی خوبه. ولی به درد یه طرح صنعتی یا نیمه صنعتی به هیچ وجه نمیخوره.
    خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed8419215
      سلام.

aliila؛
      oo: oo: oo:
      اون چیزی که شما میگین، برای آشنایی خوبه. ولی به درد یه طرح صنعتی یا نیمه صنعتی به هیچ وجه نمیخوره.
      چشمها را باید سشت جور دیگر باید دید
      آب را گل نکنید پیشه ام نقاشی است آسمان مکثی کرد
      رهگذر شاخه نوری که به لب داشت به تاریکی شنها بخشید
      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

اسال کد مورس خیلی جالب بود چه فکرهائی به ذهن بعضیها میرسه خوشمان آمد خیلی جالبه کاملا عملیه تازه میشه یک کار آسونتر کرد از بلندگوهای رادیو dtmf پخش کرد که به راحتی میکرو تشخیص میده و...
        اگر قرار بود سیم برق بکشی برای شیرها حتما همون دیتا با دو سیم را میگفتم انجام بده اما ظاهرا هیچ سیمی وجود نداره

شما فاصله ات کمه دوست عزیز باطری هم که میزاری پس از همون فرستنده گیرنده که دوستان معرفی کردن استفاده کن کار خیلی آسونیه پیش هر شیر هم یک فرستنده گیرنده میزاری چیز خاصی نیست .

اگر هم فاصله ات در پروژه ای به کیلومتر زیاد از دیود لیزر برای ارسال و دریافت میتونی استفاده کنی .
        همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
        کانت

دیدگاه

با تشکر ویژه از تمامی دوستان
          هر شیر حتما باید فرستنده ای به مرکز کنترل داشته باشد تا وقتی آبیاری آن زمین تمام شد مرکز کنترل شیر را ببندد و شیر دیگری را باز کند .
          پس در روی هر شیر باید یک dspic یا xr2206 باید نصب شود
          بنا بر کم کردن هزینه ها و بالاترین اطمینان برای کار است.
          محیط مورد استفاده این مدار در تابستان دما های 50 درجه ای و آفتاب سوزان و زمستانی با دماهای 0 و زیر صفر را تجربه میکند.

نوشته اصلی توسط eshgh_namordeh

دو روش ارسال دستورات داری :
          1- dspic میتونه fsk تولید کنه و کلی تابع هم براش داره و قیمتی خیلی ارزون داره و خیلی دقیق هست و در دمای مختلف فرکانسش عوض نمیشه

فقط مشکل 2206 اینه که در دمای مختلف فرکانسش کمی تغییرات داره چون توسط خازن مقاومت درست میکنه که اصلا مهم نیست توی گیرندت محدوده بزار که مثلا اگر بین 8 تا 13 بود یعنی 1 بوده و اگر بین 1 تا 7 بود مثلا صفر بوده ، به همین راحتی ...

حال آنکه قیمتها pic24f دور و بر 10000تومان است و dsp30f هم 16000تومان
          و قیمت xr2206 حدود 4500 تومان
          قیمت و اطمینان در این پروژه بسیار اهمیت دارد . تا حدودی که اگر قیمت از حدی بالاتر رود عملا پروژه کاربرد خود را از دست میدهد .
          مجددا تشکر
          معبودا :
          من در قلب کوچکم چیزی دارم
          که تو در عرش کبریاییت نداری
          من چون تویی دارم
          و تو چون خود نداری ...

دیدگاه

سلام.

میتونین از یه RFM22B و یه PIC خیلی ساده (مثل PIC16F628A) استفاده کنین.
            قیمت RFM22B در حدود 7 تا 98 تومنه و PIC16F628A کمتر از 2 تومنه. من این دوتا رو با هم کار کردم و کامل جواب گرفتم.

اگه بخواین به صورت FSK (روی سیم) استفاده کنید، برای دریافت نیاز به یه مدار PLL یا F/V دارین (مثل XR2211) که خودش مدارتون رو پیچیده تر میکنه.
            از طرفی مدارات FSK عموما نیاز به Tune شدن دارن که یه پروسه زمان بره.

یه روش دیگه که میتونین فقط با دوتا سیم (هم به عنوان تغذیه و هم برای ارسال و دریافت داده) از اون استفاده کنین، Power Line Communication هست. من پروژم این بود.
            شما اگه یه ولتاژ تغذیه DC (یا AC) داشته باشین ، میتونین روی این ولتاژ تغذیه سیگنالهای FSK (یا ASK) رو مدوله کنین و به راحتی فقط از 2 تا سیم برای ارسال و دریافت و تغذیه استفاده کنین. فکر کنم اگه بخواین ارتباط سیمی داشته باشین، این روش جالبی باشه.
            برای مدولسیون و دمودولاسیون هم میتونین از XR2206 و XR2211 استفاده کنین. اگر هم ولتاژ تغذیه DC باشه که خیلی عالی میشه (نویز شدیدا کم میشه و میتونین برد بالاتری رو داشته باشین).
            البته ماژولهای آماده هم برای PLC (همون Power Line Communication) وجود داره که خیلی گرونن (در حد 50 تومن).
            خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

میخواهیم به روش دیگری شیر ها را باز و بسته کنیم .
              در این روش آبیاری ما نیازی به مرکز کنترل نداریم و آبیاری بصورت ترتیبی است . فقط ما یک سویچ استارت برای شیر 1 داریم والسلام
              یعنی ما استارت که کردیم شیر 1 باز میشود و بعد از گذشتن زمانی مشخص (که در میکرو متصل به آن شیر ذخیره شده ) میکرو شیر را میبندد و یکی از پایه های خود را ست میکند
              این پایه فرمانی برای روشن شدن شیر بعدی یعنی شیر شماره 2 است وشیر 2 باز میشود و پس از زمان مشخص شده بسته میشود و فرمان باز شدن شیر 3 را میدهد .و به همین ترتیب تا آخرین شیر
              یه جورایی مثل تابلو برق ها که کنتاکت های کنتاکتور و تایمر فرمانهایی رو صادر میکنند .

یعنی مانیاز داریم شیر 1 یک پالس را به شیر 2 برساند و شیر 2 هم یک پالس به شیر 3 برساند و ...
              معبودا :
              من در قلب کوچکم چیزی دارم
              که تو در عرش کبریاییت نداری
              من چون تویی دارم
              و تو چون خود نداری ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X