اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی چیپ مخابراتی فرستنده گیرنده ( +Wireless NRF24L01 ) { رقیب HMTR }

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی چیپ مخابراتی فرستنده گیرنده ( +Wireless NRF24L01 ) { رقیب HMTR }

یکی از امکانات خیلی مهمش اینه که میشه کانال ارسال دیتا رو عوض کرد! برای ارسالش فلگ تایید دریافت داره ، همینطور امکان تایی restry در صورت نرسیدن دیتا به مقصد!
    خب ، دست به کار میشیم. :mrgreen:

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی چیپ مخابراتی فرستنده گیرنده ( +Wireless NRF24L01 ) { رقیب HMTR }

خوب پس چی شد کسی از دوستان این ماژول را راه اندازی کرد یا نه .
      من میخوام با این ماژول یه مقدار از اهم پتانسیومتر را بخونم و در گیرنده همون مقدار را روس ال سی دی نشون بدم
      اگه از دوستان همکاری کنن خوبه یا برنامه ای بزارن تا بسازمش .اگه هم نمیشه برم سراغ یه ماژول دیگه
      تشکر oo: oo: oo: oo: oo:

دیدگاه

مدتی بود به این تایپیک نیومده بودم و با خودم میگفتم حتما دوستان شروع کردن و یه نتیجه ای گرفتن ولی نه هنوز چیزی جلو نرفته فقط از این ماژول تعیف شده!!! برای ارسال صوت بصورت دوطرفه مثل تلفن اینترکام میخوام از این ماژول استفاده کنم قبلا یا rfm12b کار کردم ولی بردش زیر 10 متر بود (دوطرفه) و خیلی خیلی مسخره بود! الان دوستان طبق گفته قبلیم
        دوستان لینک دیتاشیت رو لطف میکنید بذارن. توی نت گشتم اون چیزی که بشه اسمشو دیتاشیت گذاشت پیدا نکردم.
        این از این و بعدش چند تا سوال دارم چون دیتاشیت رو نخوندم هرچند که استعداد دیتاشیت نخوندم ندارم :read: اگه بعد خوندن دیتاشیتی که دوستان قراره لینکشو بذارن داشتم حتما میپرسم و شروع میکنیم به راه اندازی!!!!
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
          مدتی بود به این تایپیک نیومده بودم و با خودم میگفتم حتما دوستان شروع کردن و یه نتیجه ای گرفتن ولی نه هنوز چیزی جلو نرفته فقط از این ماژول تعیف شده!!! برای ارسال صوت بصورت دوطرفه مثل تلفن اینترکام میخوام از این ماژول استفاده کنم قبلا یا rfm12b کار کردم ولی بردش زیر 10 متر بود (دوطرفه) و خیلی خیلی مسخره بود! الان دوستان طبق گفته قبلیماین از این و بعدش چند تا سوال دارم چون دیتاشیت رو نخوندم هرچند که استعداد دیتاشیت نخوندم ندارم :read: اگه بعد خوندن دیتاشیتی که دوستان قراره لینکشو بذارن داشتم حتما میپرسم و شروع میکنیم به راه اندازی!!!!
          سلام
          اینم لینک دانلود دیتا شیت
          تو گوگل اولین گزینه بود!!!
          http://www.nordicsemi.com/eng/content/download/2730/34105/file/nRF24L01_Product_Specification_v2_0.pdf
          http://imenbazar.com

دیدگاه

سلام این یه هدره که برا میکروهای arm نوشته شده و جواب هم میده کسی میتونه اون رو به avr یا pic تبدیل کنه ؟
            http://uploadboy.com/in851hcmttrd.html

دیدگاه

دوستان شاید این pdf هم کمک حالی بشه
              http://robopardaz.com/wp-content/uploads/2012/03/nrf2401-Robopardaz.com_.pdf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                دوستان شاید این pdf هم کمک حالی بشه
                http://robopardaz.com/wp-content/uploads/2012/03/nrf2401-Robopardaz.com_.pdf
                مرسی خوب بود اما همه وارد آن در تاپیک گفته شده بود
                من ماژول رو گرفتم اما هنوز جواب نگرفتم :NO:

دیدگاه

جالبه تا حالا کسی انگار باهش کار نکرده....
                  والا من این چند وقت 100% وقتم پر شده و اصلا نمیتونم روی این ماژول وقت بزارم
                  اما دوستان هم انگار با این حال حالی واسه راه اندازیش نشون ندادن...

فقط کافیه یکی از دوستان استارت کار رو بزنه و یه برنامه یا شماتیک ساده طراحی کنه و دیگه تموم....
                  همه راه می افتن و برنامه نویسی و طراحی تخصصی تر پا میگیره و تموم
                  خوب...
                  یا علی
                  یکی استارت رو بزنه
                  هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

مهران جان احساس می کنم همه منتظر یکی دیگه هستند!
                    اما به روی چشم، از فردا دوباره از سر می گیرم :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_mt109
                      سلام
                      بیزحمت شما که این ماژول ها را گرفتین ببینید بردش چقدره و ایا برای انتقال دیتا بین دو میکرو مفید هستند و پارازیت نمیگیرن
                      لطفا قیمت خریدش را هم بفرمایین

دیدگاه

به نظرم بردش خیلی کمه کسی میتونه مدار تقویت معرفی کنه تا دلگرمی بشه باسه کار روش

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی چیپ مخابراتی فرستنده گیرن&#

نوشته اصلی توسط saeid bahari
                          به نظرم بردش خیلی کمه کسی میتونه مدار تقویت معرفی کنه تا دلگرمی بشه باسه کار روش
                          22هزار تومن واسه یه جفت ماژول فرستنده گیرنده خودش کلی دلگرمیه
                          اونم ماژولی با این سرعت و اندازه و کم نویزی !
                          فاصله هم حداقل 40متر بدون آنتن جواب میده
                          دلگرمی هم میخواین !
                          چه انتظاراتی !
                          والا !
                          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : راه اندازی چیپ مخابراتی فرستنده گیرن&#

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                            22هزار تومن واسه یه جفت ماژول فرستنده گیرنده خودش کلی دلگرمیه
                            اونم ماژولی با این سرعت و اندازه و کم نویزی !
                            فاصله هم حداقل 40متر بدون آنتن جواب میده
                            دلگرمی هم میخواین !
                            چه انتظاراتی !
                            والا !
                            سلام اقای چمنی :bye
                            شما خودتون تست کردین که فرمودین 40 متر .حداقل ؟؟
                            اگه باش کار کردین میشه بیگن تو محیط صنعتی میشه ازش استفاده کرد و برای انتقال دیتا خوب هست ؟/
                            این نوع ماژول ها از چه پورتوکلی برای انتقال دیتا استفاده میکنن؟/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_mt109
                              کاشکی زودتر با این ماژول آشنا میشدم اون وقتی رو که سر اون rfm های مسخره میذاشتم رو این ماژول کار میکردم چه ساعتهایی که روش کار نکردم و آخرش اون باود ریتی که میخواستم نشد!!! این NRF24L01 دستم نیست که روش کار کنم و این طوری که ندیده شروع کنی به ساخت هم بدرد نمیخوره!!! همه دردسری دارن مثلا چند ساعت دیگه باید برم آبیاری زمین کشاورزی!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aawww
                                شما خودتون تست کردین که فرمودین 40 متر .حداقل ؟؟
                                اگه باش کار کردین میشه بیگن تو محیط صنعتی میشه ازش استفاده کرد و برای انتقال دیتا خوب هست ؟/
                                این نوع ماژول ها از چه پورتوکلی برای انتقال دیتا استفاده میکنن؟/
                                دوست عزیز لطفا قبل از ارسال پست یکبار ارسال های دوستان رو ملاحظه بفرمایید.
                                دیتاشیت و وضیحاتی زیادی توسط دوستان در این باره ارائه شده.
                                پروتکل ارتباطی spi هست.
                                چرا ناراحتی پاتریک!
                                + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                                - از دیدنش ناراحت شدی؟
                                + نه
                                پس چی ناراحتت کرده
                                + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                                ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                                ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X