انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.
پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.
سلام
کسی این ماژولو با کد نمونه ی سایت MCS (بسکام)راه انداخته؟
انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.
با سلام کسی هست که این برد رو راه اندازی کرده باش ؟
پینهای این ماژول با بقیه ماژولهای اصلی فرق داره کسی مشابه پینهای rest - pkt - ss رو میدونه ؟
و سوال اخر اینکه ایا این ماژول با همون برنامه ای که بقیه ماژول ها رو راه اندازی می کنیم کار میکنه یا رجیستر ها و تنظیماتش فرق داره ؟؟؟
سوال من در مورد این ماژول
اضافه شده در تاریخ :
خب سوالمو خودم جواب میدم! تحقیق کردم و متوجه شدم این عکسی که بالا گذاشتم مربوط به چیپ مخابراتی LT8900 که خصوصیاتشم شبیه nRF24L01 و برد نامیش در فضای باز ۱۵۰ متر و منم حدودا تا ۱۰۰ متر ازش جواب گرفتم، قیمتشم ۲۵۰۰ تومان ! اینم بگم در وبلاگ سایت مطلبی هست که این چیپ رو تقلبی و کپی معرفی کرده و برد نهاییش رو ۲۰ تا ۳۰ سانتیمتر !
و پینها :
IRQ = PKT
SS = CE
RST = CSN
کل اون برنامه کانفیگشه و باید باشه،پیامتو تو Pload باید بنویسی و قبلش تعریف کنی چند بایت میخوای ارسال کنی
من از بسکامش جواب نگرفتم از c استفاده کردم
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=83754.msg606231#msg606231
اینجارو ببین
دوستان این سورس کد کاملا جواب میده:
http://mcselec.com/index.php?option=com_content&task=view&id= 212&Itemid=57
من مدتی هست که روش کار کردم،فقط نمیدونم چطور میشه کانفیگ و تغییر داد که سرعت بیاد رو 256کیلوبایت تا برد زیاد بشه(0db)
باز سوالی بود در حد توانم جواب میدم
در ضمن من بدون خازن نتونستم از این ماژول جواب بگیرم
حتما کنارش یه خازن بزارید(1000 میکرو فاراد خوبه)
سلام میشه منو راهنمایی کنید
من دوتا ماژول nrf24l01+ دارم و می خوام ازشون به عنوان فرستنده گیرنده استفاده کنم
ولی سناریو من اینجوریه که فرستنده در اولین ارسالش به گیرنده بهش میگه رو چه کانالی ارسال و دریافت داشته باش
از اون به بعد ارسال و دریافت ها رو همون کانال انجام میشه
برنامه اینو چه جوری میشه نوشت؟
سلام میشه منو راهنمایی کنید
من دوتا ماژول nrf24l01+ دارم و می خوام ازشون به عنوان فرستنده گیرنده استفاده کنم
ولی سناریو من اینجوریه که فرستنده در اولین ارسالش به گیرنده بهش میگه رو چه کانالی ارسال و دریافت داشته باش
از اون به بعد ارسال و دریافت ها رو همون کانال انجام میشه
برنامه اینو چه جوری میشه نوشت؟
1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشتهات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)
درایور شبکه و nRF24L01 کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
دیدگاه