اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش]راه اندازی ماژول +nRF24L01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول +nRF24L01

من اگه بخوام یک متن یا یک عدد 4-3 رقمی رو ار سال کنم باید با چه فرمانی ارسال رو انجام بدم و با چه فرمانی اون رو دریافت کنم ؟

هنوز برم گنگه که کانال و برد ماژول و سرعت اون با تغییر کدام قسمت های هدر تغییر میکنه؟

اضافه شده در تاریخ :
    آیا با این هدر بورد امکان ارسال متن وجود داره ؟
    مدت هاست نیستم

دیدگاه

دوستان خیلی گیرم خواهشا جواب بدین

ببینید من میخوام دیتاریت رو از 2 مگا به 1 مگا تغییر بدم در بسکام. اینطور که فهمیدم در خط زیر میشود کانفیگ کرد
      D_bytes(1) = Write_reg + Rf_setup
      D_bytes(2) = &H0F
      حالا چطوری؟؟ چیو تغییر بدم

دیدگاه

من یه چیزهایی از هدر آقای ایمانی فر میدونم.ولی بسکامش را ندیدم تا حالا.لینکش کد بسکام تون را برا من بذارید شاید بتونم یه کاری بکنم.
        آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

http://mcselec.com/index.php?option=com_content&task=view&id= 212&Itemid=57

دیدگاه

من حدس میزنم باید به جای 0F تو این قسمت
            D_bytes(2) = &H0F
            همون R_SETUP را قرار بدید.هم تو قسمت گیرنده هم فرستنده.چون دو بار تکرار شده.
            امتحان کنید،نتیجش را بگید.

دیدگاه

سلام . برای تغییر فرکانس باید کجای هدر رو تغییر بدم ؟؟ آیا میشه با صفر و یک کردن یکی از پین های میکرو فرکانس رو تغییر داد ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
                من حدس میزنم باید به جای 0F تو این قسمت
                D_bytes(2) = &H0F
                همون R_SETUP را قرار بدید.هم تو قسمت گیرنده هم فرستنده.چون دو بار تکرار شده.
                امتحان کنید،نتیجش را بگید.
                منظورتون رو از R-setup نفهمیدم!!!

دیدگاه

rf_setup همون رجیستری که قدرت و باودریت را مشخص می کنه و تو دیتاشیت هم هست.

دیدگاه

سلام دوستان
                    در بحث مودهای کاری NRF که power_down, standby,Tx,Rx هست من یه مشکلی دارم!

طبیعتا من دو تا برد دارم که با NRF به هم متصل اند. حالا در هر لحظه امکان ایجاد یک شرایط خاص در ورودی یکی از میکروها و نیاز به انتقال اطلاعات به میکرو دیگر از طریق NRF وجود دارد. از این رو من مجبورم که در حالت عادی کار که هیچ انتقال داده ای صورت نمی گیره، هر دو NRF را در مود Rx نگه دارم چرا که هر لحظه امکان رسیدن داده از اون یکی NRF وجود داره.
                    خوب
                    مشکل اینجاست که در این حالت، باتری تغذیه کننده مجموعه چه قد دوم میاره؟؟ من هر برد رو که با یک باتری 3 ولت CR2032 تغذیه می کنم. این جوری چه قدر باتری جواب می ده؟ من می خوام بردمام حداقل تا یک سال بی نیاز به باتری باشن!

خواهشا کمک

دیدگاه

ممکنه به محض اینکه اولین دیتا بیاد خود ماژول از stand-by بیرون بیاد.میتونید امتحان کنید.
                      مصرف این ماژول تو حالت های مختلف صفحه ی اول دیتاشیت موجوده. :job:

دیدگاه

من در مود standby 1 ، مجبورم که ce=0 که تو RX و TX نره. حالا میشه به محض ورود داده ce خودش یک بشه و داده رو دریافت کنه!! این در حالی هست که ce ورودی nrf هم هستش!
                        یه کم عجیبه! ولی بشه که حله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedspartacus
                          ببینید من میخوام دیتاریت رو از 2 مگا به 1 مگا تغییر بدم در بسکام. اینطور که فهمیدم در خط زیر میشود کانفیگ کرد
                          D_bytes(1) = Write_reg + Rf_setup
                          D_bytes(2) = &H0F
                          حالا چطوری؟؟ چیو تغییر بدم
                          با سلام

دیدم این سوال , سوال اکثریت استفاده کنندگان از این ماژول می باشد لذا سعی کردم تا برای اولین بار به این سوال تا جایی که از دیتا شیت این ماژول فهمیدم پاسخ بدهم امیدوارم که مفید باشد
                          در ریجیستر RF_SETUP دو بیت شماره 1 و 2 توان سیگنال (RF_PWR) ارسالی از فرستنده را تنظیم می کنند
                          کد:
                          ( '00'_18dBm , '01'_12dBm , '10'_6dBm , '11'_0dBm )
                          با استفاده از ترکیب دو بیتی از بیت های شماره 3 "RF_DR_HIGH"(به عنوان بیت پرارزش) و بیت شماره 5 "RF_DR_LOW" (به عنوان بیت کم ارزش ) DR_RF (نرخ بیت ارسالی) تشکیل می شود با استفاده از این دو بیت می توان نرخ بیت های ارسالی " Air Data Rate" (سرعت تبادل اطلاعات) را تغییر داد
                          کد:
                           ('00' _1Mbps , '01' _2Mbps , '10' _250Kbps )
                          با توجه به موارد ذکر شده در بالا مقدار rf_setup در هر یک از نرخ های تبادل اطلاعات در زیر ذکر میشود
                          کد:
                          rf_setup =0x26;		 // ( set speed to 250Kbps and output power 0dBm )
                          rf_setup =0x06;		 // ( set speed to 1Mbps and output power 0dBm )
                          rf_setup =0x0E;		 // ( set speed to 2Mbps and output power 0dBm )
                          لازم به یاد آوری می باشد که مقادیر در زبان برنامه نویسی ( بیسکام , کدویژن , AtmelStudio , WinAVR ) هیچ فرقی نمیکند
                          موفق و پیروز باشید

دیدگاه

چطور میشه یک متن رو ارسال کرد؟
                            مدت هاست نیستم

دیدگاه

کاراکتر های یه متن را 32 تا 32 تا از هم جدا کنید.کد اسکی آنها را در 32 payload بریزید.
                              در گیرنده هم دوباره همه را کنار هم قرار بدید. :job:

دیدگاه

سلام
                                ببخشید میشه لطف کنید بگید چطوری میشه 32 تای یک ارایه رو جدا کرد؟ توی C
                                [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X