اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش]راه اندازی ماژول +nRF24L01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [آموزش]راه اندازی ماژول +nRF24L01

با سلام و احترام
    میخواستم دو عدد ماژول nrf24 رو فقط به یک آردیونو متصل کنم ، چطوری امکان پذیر هست؟
    فرض کنید آردیونو UNO دارای دو عدد NRF24 باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdad3dgs نمایش پست ها
      با سلام و احترام
      میخواستم دو عدد ماژول nrf24 رو فقط به یک آردیونو متصل کنم ، چطوری امکان پذیر هست؟
      فرض کنید آردیونو UNO دارای دو عدد NRF24 باشد.
      اگر آردوینوی شما دارای دو ماژول spi باشه میتونید هر کدوم رو به یه ماژول nrf متصل کنید
      اگه یه spi داره پایه های کلاک و miso و mosi رو برای هر دو ماژول nrf استفاده میکنید و سایر پایه ها باید جداگانه مورد استفاده قرار بگیره
      آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی ماژول +nRF24L01

چجوری میشه توی کدویژن یه کتابخونه اضافه کرد.
        واسه ی nRF24L01 می خواستم یه کتابخونه برنم

دیدگاه

سلام دوستان
          من یه سوالی که برام پیش اومده اینه که مثلا تو ریجیستر0x06 چطوری میتونم بنویسم
          اول باید آدرس اون ریجیستر رو بزنم تا بره به اون ادرس و بعد مقدار دلخواهمو بنویسم؟؟؟

دیدگاه

سلام دوباره
            اشکال این تابع چیه؟ کارنمیکنه ماژول.کلافم کرد

void nrf_config(char mode)
            {

CSN=0;
            CE=0;

#asm("sei")

delay_ms(110);

spi(0x21);// select register (W_REGISTER | EN_AA register ADDRESS)
            spi(0x01);//set EN_AA register(set pipe 0-5 TO ENABLE)

spi(0x22);// select register (W_REGISTER | EN_RXADDR register ADDRESS)
            spi(0x01);//set EN_RXADDR register(set pipe 0-5 TO ENABLE)

spi(0x23);// select register (W_REGISTER | SETUP_AW register ADDRESS)
            spi(0x03);//set SETUP_AW register(adress width 5byte)

spi(0x24);// select register (W_REGISTER | SETUP_RETR register ADDRESS)
            spi(0x2F);//set SETUP_RETR register(ENABLE reteranssmitation 1BAR in TRANSMMISION mode)

spi(0x25);// select register (W_REGISTER | RF_CH register ADDRESS)
            spi(0x01);//set RF_CH register(2mhz)

spi(0x26);// select register (W_REGISTER | RF_SETUP register ADDRESS)
            spi(0x07);//set RF_SETUP register(1mbps-gain 0dB)

spi(0x30);// select register (W_REGISTER | TX_ADDR register ADDRESS)
            spi(0xE7);//set TX_ADDR register(0XE7 ADDRESS
            spi(0xE7);
            spi(0xE7);
            spi(0xE7);
            spi(0xE7);

spi(0x2A);// select register (W_REGISTER | RX_ADDR_P0 register ADDRESS)
            spi(0xE7);//set RX_ADDR_P0 register(0XE7 ADDRESS
            spi(0xE7);
            spi(0xE7);
            spi(0xE7);
            spi(0xE7);

spi(0x3C);// select register (W_REGISTER | TX_ADDR register ADDRESS)
            spi(0x01);//set TX_ADDR register(0XE7 ADDRESS

spi(0x3D);// select register (W_REGISTER | FEATURE register ADDRESS)
            spi(0x07);//set FEATURE register

if(mode==0)//receive
            {
            spi(0x20);//set config register
            spi(0x3B);// select register (W_REGISTER | config register ADDRESS)
            delay_ms(5);
            CE = 1;
            }

if(mode==1)//send
            {
            spi(0x20);//set config register
            spi(0x4A);// select register (W_REGISTER | config register ADDRESS)
            delay_ms(100);

}

CSN=1;

}

دیدگاه

سلام من با بیسکام کار میکنم میخواستم ببینم چجوری میتونم توان ماژول یا همون مقدار دسیبل رو تغییر بدم؟
              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : راه اندازی ماژول +nRF24L01

سلام
                مرسی بابت سورس
                متاسفانه این سورس، یه مشکلی داره
                به شرطی کار میکنه که گیرنده زود تر از فرستنده روشن شده باشه.
                به هر دلیلی اگه در حین کار، گیرنده از برد خارج بشه یا خاموش و روشن بشه، دیگه سیگنالی دریافت نمیشه

واسه رفع مکردن این مشکل به نتیجه ای نرسیدم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dgf545gfgr نمایش پست ها
                  سلام
                  مرسی بابت سورس
                  به هر دلیلی اگه در حین کار، گیرنده از برد خارج بشه یا خاموش و روشن بشه، دیگه سیگنالی دریافت نمیشه

سلام
                  به هیچ وجه چنین مشکلی نداره!!
                  چندین بار این برنامه رو تست کردم و بعضی از بردها الان نزدیک به دو ساله بدون مشکل دارن کار میکنن و حین کار خیلی پیش میاد که گیرنده خاموش شه و دوباره روشن شه

دیدگاه

سلام
                    دوستانی که عملا تست کردن نهایت دیتا ریت این ماژول ها حدودا چقدره ؟؟؟
                    چند کیلو بایت در ثانیه میشه دیتا ارسال کرد ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dgf545gfgr نمایش پست ها
                      سلام
                      مرسی بابت سورس

بله دقیقا و منم یه ویت چند میلی ثانیه گذاشتم تو برنامه و اصلاح شد. چطور به نتیجه نرسیدین؟
                      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام دوستان من یه سوال در مورد این ماژول دارم میخوام از این ماژول به عنوان یه ترمینال ساده استفاده کنم یعنی باید از هر دو حالت ارسال و دریافت استفاده کنم...
                        حالا میخوام بدونم تغییر دادن حالت ماژول بین ارسال و دریافت به ماژول آسیبی نمیرسونه؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Master81 نمایش پست ها
                          سلام دوستان من یه سوال در مورد این ماژول دارم میخوام از این ماژول به عنوان یه ترمینال ساده استفاده کنم یعنی باید از هر دو حالت ارسال و دریافت استفاده کنم...
                          حالا میخوام بدونم تغییر دادن حالت ماژول بین ارسال و دریافت به ماژول آسیبی نمیرسونه؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
                          سلام

ماژول در هر لحظه تنها در یک حالت ارسال و یا دریافت میتونه کار کنه و مشکلی وجود نداره که مثلا شما بیاید بعد از هر ارسال ماژول رو در حالت دریافت قرار بدید
                          و هر وقت خواستید ارسال داشته باشید دوباره در حالت ارسال قرار داده و دیتا ارسال کنید و بعد دوباره در مد دریافت قرارش بدید
                          چیزی که عمر و کارکرد این ماژول رو افزایش میده کیفیت تغذیه ماژول هست
                          پیشنهاد میکنم با توجه به این که این ماژول جریان لحظه ای سوزنی شکل میکشه از یه رگولاتور حداقل 2 آمپری استفاده کنید
                          همین طور توجه داشته باشید رگولاتور شما از دقت بالایی در رگولاسیون خط و بار برخوردار باشه
                          در ورودی و خروجی رگولاتور هم حتما یه خازن تانتالیوم و عدسی قرار بدید

در کل طراحی یه شماتیک و PCB خوب و درجه 1 برای این ماژول و همینطور یه تغذیه خیلی خوب و بسیار پایدار در عمر و کارکرد ماژول بسیار تاثیر گذار هست .

متاسفانه به دلایل مختلف نسخه های FAKE و بی کیفیت در بازار ما بسیار زیاد هست
                          بنابراین دقت کنید که ماژول رو تنها از فروشگاه های معتبر و مطمئن خریداری کنید

پیشنهاد میکنم به جای استفاده از رگولاتور AMS1117 از این رگولاتور استفاده کنید
                          https://eshop.eca.ir/%D8%B1%DA%AF%D9...1085&results=7
                          جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۱۴:۲۷ ۱۳۹۷/۱۰/۱۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
                            سلام

ماژول در هر لحظه تنها در یک حالت ارسال و یا دریافت میتونه کار کنه و مشکلی وجود نداره که مثلا شما بیاید بعد از هر ارسال ماژول رو در حالت دریافت قرار بدید
                            و هر وقت خواستید ارسال داشته باشید دوباره در حالت ارسال قرار داده و دیتا ارسال کنید و بعد دوباره در مد دریافت قرارش بدید
                            چیزی که عمر و کارکرد این ماژول رو افزایش میده کیفیت تغذیه ماژول هست
                            پیشنهاد میکنم با توجه به این که این ماژول جریان لحظه ای سوزنی شکل میکشه از یه رگولاتور حداقل 2 آمپری استفاده کنید
                            همین طور توجه داشته باشید رگولاتور شما از دقت بالایی در رگولاسیون خط و بار برخوردار باشه
                            در ورودی و خروجی رگولاتور هم حتما یه خازن تانتالیوم و عدسی قرار بدید

در کل طراحی یه شماتیک و PCB خوب و درجه 1 برای این ماژول و همینطور یه تغذیه خیلی خوب و بسیار پایدار در عمر و کارکرد ماژول بسیار تاثیر گذار هست .

متاسفانه به دلایل مختلف نسخه های FAKE و بی کیفیت در بازار ما بسیار زیاد هست
                            بنابراین دقت کنید که ماژول رو تنها از فروشگاه های معتبر و مطمئن خریداری کنید

پیشنهاد میکنم به جای استفاده از رگولاتور AMS1117 از این رگولاتور استفاده کنید
                            https://eshop.eca.ir/%D8%B1%DA%AF%D9...1085&results=7
                            از پاسخ کاملتون ممنونم فقط یه سوال دیگه شما کتابخونه ی این ماژول رو برای پروتیوس سراغ ندارین؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Master81 نمایش پست ها
                              از پاسخ کاملتون ممنونم فقط یه سوال دیگه شما کتابخونه ی این ماژول رو برای پروتیوس سراغ ندارین؟؟؟
                              خواهش میکنم

این ماژول همش 8 تا پایه بیشتر نداره که با فاصله استاندارد آی سی های through hole برابر 2.54 میلی متر از همدیگه قرار دارن
                              دستی جای پین ها رو با پد درست کنید یا از پین هدر های 4 در 2 استفاده کنید که دیگه راحته . . .
                              اگه بخواید برای آلتیوم دارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
                                خواهش میکنم

این ماژول همش 8 تا پایه بیشتر نداره که با فاصله استاندارد آی سی های through hole برابر 2.54 میلی متر از همدیگه قرار دارن
                                دستی جای پین ها رو با پد درست کنید یا از پین هدر های 4 در 2 استفاده کنید که دیگه راحته . . .
                                اگه بخواید برای آلتیوم دارم
                                نه برای شبیه سازی میخوام دوست من. تو نت انگار نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X