اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش]راه اندازی ماژول +nRF24L01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [آموزش]راه اندازی ماژول +nRF24L01

نوشته اصلی توسط Master81 نمایش پست ها
    نه برای شبیه سازی میخوام دوست من. تو نت انگار نیست
    سلام
    راهی برای شبیه سازی این جور ماژولی وجود نداره! نمیشه فضای واقعی رو با نرم افزار شبیه سازی کرد؛ اگر هم شبیه سازی وجود داشته باشه صرفا برای امتحان کردن کد نوشته شده از نظر نرم افزاریه و نمیشه رفتار سخت افزار چنین ماژولی که برای ارتباط بی سیم طراحی شده رو با نرم افزار شبیه سازی کرد! بهتره عملی تست کنید

دیدگاه

;چطور میشه کتابخانه پست اول رو برای stm32f030k6t6 نوشت یا تغییر داد
      گاهی نمی شود که نمی شود
      گاهی قرعه نگفته به نام تو می شود
      گاهی گدای گدایی و چاره چیست
      گاهی تمام شهر گدای تو میشود
      ای بنده بدان در این عالم ___هرچه خدا خواست همان می شور

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی ماژول +nRF24L01

سلام.موقعی که میخوای میکرو هارو مثلا آردوینو پروگرام کنی هر فرستنده رو میتونی کد گذاری کنی در اون صورت باید گیرنده رو هم با همون کد پروگرام کنی که دیگه تداخلی پیش نیاد

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز
          تاپیک بسیار قدرتمند و مقیدی شده. ممنون از همه دوستان.
          من برای یک پروژه ای نیاز به ماژول بیسیم دارم که با توجه به محبوبیت nrf24l04+ این ماژول رو انتخاب کردم و با یکی از کتاب خانه ها اون رو راه اندازی کردم. من مدار رو روی برد برد بستم که ظاهارا مشکلات زیادی ایجاد میکنه. خازن های تغذیه رو هم یه 100 میکرو موازی با 100 نانو قرار دادم. ولی باز در محیط خانه بیشتر از 8 متر جواب نگرفتم. نرخ دیتام 2 مگابیت در ثانیه هست. دیتا هم 4 بایت هستش که ثانیه ای یک بار از طرف فرستنده برای 2 گیرنده ارسال میشه ( یک ثانیه برای گیرنده اول و ثانیه بعدی برای گیرنده دوم )

سوالاتی که وجود داره :

1- آبا با این حجم از ماژول های nrf24l01 تقلبی که در بازار وجود داره میارزه وقت گذاشت و در نهایت به یک ارتباط مطمئن ( با همین تقلب ها ) میشه رسید یا نه ؟؟

2- استفاده از PCB چقدر میتونه توی افزایش برد ماژول کمک حال من باشه ؟

دیدگاه

سلام دوستان
            کسی تجربه کار با این ماژ<ل فروشگاه رو داره؟؟
            لینک
            ماژول تقویت شده NRF24l01+PA+LNA با چیپ تایوانی.
            میخواستم ببینم افرادی که با این نوع ماژول کار کردند بگن نسبت به ماژول NRF24l01+PA+LNA معمولی چقدر تفاوت در کیفیت و برد و.. مشاهده کردند؟

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی ماژول +nRF24L01

سلام دوستان عزیز
              من میخوام با ماژول nrf یه ارتباط 2 طرفه ایجاد کنم بین دوتا ماژول .به نحوی که یه ماژول ارسال کنه بعد بره توی مد گیرنده و یه ماژول دیگه دریافت کنه و بره توی مد فرستنده .و مجدد برای هم اطلاعات ارسال و دریافت کنن و این روند ادامه پیدا کنه.
              اگهه ممکنه راهنماییم کنید که باید چیکار کنم؟
              تغییر مد از فرستنده به گیرنده به چه صورته؟

دیدگاه

سلام.من تو راه اندازی ساده این ماژول مشکل دارم. میخوام یه کاراکتر ساده از یه آردوینو R3 به یه آردوینو دیگه بفرستم..اتصالات رو درست میبندم.کتابخانه رو اضافه میکنم.کد فرستنده و گیرنده رو هم درست آپلود میکنم.ولی جواب نمیگیرم..تا الان 4 تا ماژول هم عوض کردم
                لطفا راهنمایی کنید.ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ramin876ir نمایش پست ها
                  سلام.من تو راه اندازی ساده این ماژول مشکل دارم. میخوام یه کاراکتر ساده از یه آردوینو R3 به یه آردوینو دیگه بفرستم..اتصالات رو درست میبندم.کتابخانه رو اضافه میکنم.کد فرستنده و گیرنده رو هم درست آپلود میکنم.ولی جواب نمیگیرم..تا الان 4 تا ماژول هم عوض کردم
                  لطفا راهنمایی کنید.ممنون
                  سلام
                  از کدهایی استفاده کردید که بقیه استفاده کردن و جواب گرفتن؟ اگر اینطوره به احتمال زیاد مشکل از تغذیه اس. بهتره برای تغذیه و در نزدیکی ماژول از خازن استفاده کنید.
                  جدیدترین ویرایش توسط hossein.m98; ۱۳:۳۹ ۱۳۹۸/۰۶/۰۷.

دیدگاه

ممنون از پاسختون.بله از کد های مختلف که دیگران استفاده کرده اند استفاده کردم..برای تغذیه هم از خروجی 3.3 ولت آردویینو و هم از رگولاتور 3ولت استفاده کردم ولی هیچکدوم جواب نمیده..دقیقا باید چکار کنم؟

دیدگاه

ممنون از پاسختون.بله از کد های مختلف که دیگران استفاده کرده اند استفاده کردم..برای تغذیه هم از خروجی 3.3 ولت آردویینو و هم از رگولاتور 3ولت استفاده کردم ولی هیچکدوم جواب نمیده..دقیقا باید چکار کنم؟
                      سعی کنید از رگولاتور جدا استفاده کنید. من خودم نزدیک ماژول از یک خازن الکترولیتی 1000 میکروفاراد و یک خازن عدسی فکر میکنم 100 نانو فاراد که با تغذیه ماژول موازی شده بودن استفاده کردم و جواب گرفتم. مقادیر خازن رو دقیقا یادم نمیاد ولی باید یه همچین ترکیبی باشه. توی انجمن اگر سرچ کنید به گمونم دوستان مقدار خازن ها رو گفتن قبلا

دیدگاه

ممنون..الان انجام دادم ولی نمیشه.کلا نمیفهمم مشکل کجاست.آیا باید تو کتابخونه دستکاری کنم یا فقط تغییر پایه های ce و csn در اول برنامه کافیه؟

دیدگاه

ممنون..الان انجام دادم ولی نمیشه.کلا نمیفهمم مشکل کجاست.آیا باید تو کتابخونه دستکاری کنم یا فقط تغییر پایه های ce و csn در اول برنامه کافیه؟
                          نمیدونم بستگی به کتابخونه داره.

دیدگاه

آقا حسین میشه لطفا یه کتابخونه و یه نمونه برنامه عملی که یه کاراکتر از یه ماژول به ماژول دیگه بفرسته، بمن معرفی کنی...یک ماهه دارم کار میکنم ولی هنوز موفق نشدم با این ماژول کارکنم...دوتا بورد آردوینو UNO دارم و دوتا ماژول NRF24L01 آنتن دار.....کلی برنامه نمونه هم دانلود و تست کردم ولی جواب نگرفتم..ایراد هم مطمینم از کد هاست نه سیم کشی...یه چیزی رو باید تغییر بدم که بلد نیستم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنی

دیدگاه

آقا حسین میشه لطفا یه کتابخونه و یه نمونه برنامه عملی که یه کاراکتر از یه ماژول به ماژول دیگه بفرسته، بمن معرفی کنی...یک ماهه دارم کار میکنم ولی هنوز موفق نشدم با این ماژول کارکنم...دوتا بورد آردوینو UNO دارم و دوتا ماژول NRF24L01 آنتن دار.....کلی برنامه نمونه هم دانلود و تست کردم ولی جواب نگرفتم..ایراد هم مطمینم از کد هاست نه سیم کشی...یه چیزی رو باید تغییر بدم که بلد نیستم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنی
                              سلام
                              متاسفانه من آردوینو کار نمیکنم. توی سایت DMF313 به گمونم آموزش اش باشه؛ همون رو امتحان کنید. من که 50 درصد احتمال میدم مدار از نظر الکتریکی مشکل داشته باشه؛ 50 درصد بقیه هم مربوط میشه به فیک بودن ماژول.

دیدگاه

سلام
                                از کتابخانه tmrh20 استفاده کنید
                                توی کتابخانه برنامه آردینو هست
                                من هم مشکل انتقال اطلاعات داشتم از این کتابخانه نسبت به بقیه بهتره

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام دوستان
                                من بین پایه*های vcc و gnd یک خازن ۱۰ ولت ۲۲ میکرو فاراد نسب کردم
                                در دریافت داده مشکل دارم ولی وقتی پایه*های خازن رو با دستم می*گیرم مشکلم حل میشه و داده بدون مشکل ارسال و دریافت می*شه
                                علت این موضوع چی می*تونه باشه و چجوری میتونم حلش کنم ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X