اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش]راه اندازی ماژول +nRF24L01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول nrf24L01

سلام
    من میخوام برای ارسال و دریافت دیتا بصورت بیسیم از ماژول nrf24L01 استفاده کنم . البته قبلا از HMTR استفاده کردم ولی ماژول دریافت ، دیتا را بعضی اوقات دریافت نمیکرد بخاطر همین میخوام از یه ماژول دیگه استفاده کنم. سوال من اینست اولا از کدام سری و مدل nrf24l01 استفاده کنم ؟ ثانیا ماژول بهتر ، از نظر صحت ارسال و دریافت چی پیشنهاد میکنید برد نهایتا 200 متر . ثالثا من میخوام یه برد ظراحی کنم که این ماژول را روی آن قرار بدم سپس برد را به پورت rs232 مجهز کنم و این برد را به هر دستگاهی که rs232 داره وصل کنم بصورتیکه هم در مد ارسال برود و هم مد دریافت چون پروتکل دستگاه مدباس RTU هست. لطفا راهنمایی فرمایید.

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی ماژول +nRF24L01

یه ایرادی که این مثال آماده داره اینه که پایه های CE و CSN را خروجی نکردند.پس خودتون برید توی تابع nrf_config و این پایه ها را خروجی کنید.
      ببخشید دوست من باید توی تابع پایه ها رو خروجی کنم؟ یا اینکه اول برنامه قبل از توابع اینکارو بکنیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
        ببخشید دوست من باید توی تابع پایه ها رو خروجی کنم؟ یا اینکه اول برنامه قبل از توابع اینکارو بکنیم؟
        اینکه کجا این کار را میکنید مهم نیست.یا اول تابع nrf_config این کار را انجام بدید یا اول تابع main خودتون.مهم اینه که یه بار این دستور اجرا بشه.
        آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

دوستانی که کار کردن یک بار از روش راه اندازی و تنظیمات اولیه این ماژول رو به صورت گفتاری بیان کنید مثلا اول باید ماژول روشن و در مرحله ی بعد میکرو و در مرحله بعد برای تعیین دی بی و علی اخر لطفا مرحله به مرحه توضیح بدید که خیلی می تونه گره گشا باشه
          خود من تا اینکه سر از مراحل درنیارم نمی تونم خیلی باید و شاید کاری کنم

دیدگاه

سلام دوستان
            ببخشید من با بسکام میخوام این ماژول رو راه اندازی کنم
            میخوام یک برنامه ساده بنویسم باهاش یک فرستنده و یک گیرنده باشه . یک کد رو ارسال کنه گیرنده کد رو بگیره بعد یک ledروشن بشه
            کجای برنامه باید اضافه کنم متغیر ش چیه
            چه قدر برنامه ماژولش زیاده :angry:
            Fail Never
            گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
            دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

سلام دوستان
              آیا امکان این هست که بین دو تا NRF که قراره با هم ارتباط داشته باشند، بحث کد لرنینگ را پیاده سازی کنیم؟!
              تا حالا برای ارتباط بین دوتا NRF باید توی گیرنده و در رجیستر RX_ADDR_P0 آدرس را عینا برابر رجیستر TX_ADDR_P0 در فرستنده تنظیم می کردیم تا ارتباط برقرار بشه. (اینجا فعلا pipe0 را نوشتم)
              چطور باید این رو به حالت کد لرنینگ ببریم؟ به این معنی که گیرنده کد آدرس خودش را در ارتباط اول و وقتی در حالت learning هست، از فرستنده بگیره و این ریموت را بشناسه. و در ادامه ارتباط معمولی داشته باشیم.

دیدگاه

میتونید روی یه آدرس خاص فرستنده و گیرنده را تنظیم کنید و یه کد نرم افزاری خودتون براش ایحاد کنید.حالا اگه مثلا فلان دکمه زده شد کد فرستنده را دریافت و ذخیره کنه.بعد از این هم هر بار فرستنده همون عدد را فرستاد خودتون تاییدش کنید.

دیدگاه

برای راه اندازی ماژول از 2 تا باتری قلمی استفاده کردم جواب نداد . دیتا شیت گفته از 1.9 تا 3.6 ولت باید کار کنه ولی امتحان کردم جواب نداد در ضمن وقتی از منبع تغذیه ثابت استفاده کردم مشکلی وجود نداشت. دوستان کسی میدونه از چه باتری ای باید استفاده کرد؟ میکرو هم MEGA32A هست

دیدگاه

آنتن قدرت بالا برای باند 2.4

سلام بچه ها ... دوتا درخواست دارم:
                    1-برای استفاده از این آنتن بوستر نیازه؟ من یک جفت NRF آنتن دار دارم... این آنتن 50 اهم امپدانس داره. میخوام طرف فرستنده ازش استفاده کنم.

مشخصات این آنتن:
                    آنتن جهت دار8db
                    انتن قدرت بالا از نوعWireless
                    2.4g wifi-antenna
                    High Gain , Wireless –G 8 dbi

2.4GHZ انتن قدرت بالای وای فای : این انتن قدرت شبکه وایرلس شما را از یک استاندارد 2dbi تا 8dbi افزایش می دهد .

Standard : IEEE 802 .11b/g

Modellnumber: 2.4G 8dbi dish antenna

Operating frequency: 2.4 ~ 2.4835

Electrical properties: Impedance : 50 ohms nominal

Gain: 8dbi

Polarization : Vertical

Connector: SMA

• Complies with ISM 2.4GHz IEEE 802.11b/g
                    • Gain:8dbi
                    • High Output Power up to Gain:8dbi
                    • Gold Series connectors for increased wireless performance
                    • Support Windows 7 (32bit, 64bit) / Vista (32bit, 64bit) / XP / 2000 / ME / 98
                    • Dimensions: 5.51 in x 3.74 in x 3.50 in (14.0 cm x 9.5 cm x 8.9 cm)
                    • Weight: 4.48 oz (127 g)

2- جدید ترین برنامه که در این تاپیکه (دونسته جواب داده!) کدومه؟! ماشاءالله تعداد پستهای این تاپیک نجووووووووووومیه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
                      برای راه اندازی ماژول از 2 تا باتری قلمی استفاده کردم جواب نداد . دیتا شیت گفته از 1.9 تا 3.6 ولت باید کار کنه ولی امتحان کردم جواب نداد در ضمن وقتی از منبع تغذیه ثابت استفاده کردم مشکلی وجود نداشت. دوستان کسی میدونه از چه باتری ای باید استفاده کرد؟ میکرو هم MEGA32A هست
                      خیلی عجیبه من دقیقا با باتری قلمی تست کردم و کار کرد.

دیدگاه

پاسخ : آنتن قدرت بالا برای باند 2.4

نوشته اصلی توسط Amir.H.A
                        سلام بچه ها ... دوتا درخواست دارم:
                        1-برای استفاده از این آنتن بوستر نیازه؟ من یک جفت NRF آنتن دار دارم... این آنتن 50 اهم امپدانس داره. میخوام طرف فرستنده ازش استفاده کنم.

مشخصات این آنتن:
                        آنتن جهت دار8db
                        انتن قدرت بالا از نوعWireless
                        2.4g wifi-antenna
                        High Gain , Wireless –G 8 dbi

2.4GHZ انتن قدرت بالای وای فای : این انتن قدرت شبکه وایرلس شما را از یک استاندارد 2dbi تا 8dbi افزایش می دهد .

Standard : IEEE 802 .11b/g

Modellnumber: 2.4G 8dbi dish antenna

Operating frequency: 2.4 ~ 2.4835

Electrical properties: Impedance : 50 ohms nominal

Gain: 8dbi

Polarization : Vertical

Connector: SMA

• Complies with ISM 2.4GHz IEEE 802.11b/g
                        • Gain:8dbi
                        • High Output Power up to Gain:8dbi
                        • Gold Series connectors for increased wireless performance
                        • Support Windows 7 (32bit, 64bit) / Vista (32bit, 64bit) / XP / 2000 / ME / 98
                        • Dimensions: 5.51 in x 3.74 in x 3.50 in (14.0 cm x 9.5 cm x 8.9 cm)
                        • Weight: 4.48 oz (127 g)

2- جدید ترین برنامه که در این تاپیکه (دونسته جواب داده!) کدومه؟! ماشاءالله تعداد پستهای این تاپیک تجووووووووووومیه!
                        کد برنامه همون پست اول هست.کار هم میکنه

دیدگاه

سلام به همه:
                          من دفعه ی اولمه که میخام با یه ماژول کار کنم اونم این ماژول . اصلا نمیدونستم راه اندازیش انفد سخت باشه خواهشا یکی راهنماییم کنه که چیکار باید بکنم.
                          برنامه نویسی با بسکام کار کردم و بلدم .
                          کسی فایل راه اندازیش با بسکام رو داره بذاره؟

دیدگاه

سلام به همه، میگم جایی نیست که توابع کتابخانه ی nrf رو فارسی توضیح بده؟؟ من انگلیییشو متوجه نمیشم، ممنون میشم اگه لینکی دارین بذارین

دیدگاه

سلام
                              کسی کد بسکام راه اندازی این ماژول رو نداره محض رضایه خدا بزاره یه ثوابیم ببره ؟ :cry2: :cry2:
                              عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

سلام برا من یه چیز عجیب اتفاق افتاده
                                ماژول رو به 3 ولت میزنم یه بار کار می کنه و میسوزه
                                همین مدار سه ماه کار کرد اما الان می سوزه
                                من تو این 4 5 روز 20 تا سوزوندم
                                شما رو به خدا کمکم کنید
                                گاهی نمی شود که نمی شود
                                گاهی قرعه نگفته به نام تو می شود
                                گاهی گدای گدایی و چاره چیست
                                گاهی تمام شهر گدای تو میشود
                                ای بنده بدان در این عالم ___هرچه خدا خواست همان می شور

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X