اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول جدید سایت ECA به نام ماژول NRF24L01+PA+LNA تقویت شده (تست عملیاتی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول جدید سایت ECA به نام ماژول NRF24L01+PA+LNA تقویت شده (تست عملیاتی)

نوشته اصلی توسط سیمرغ
    سلام دوستان
    بسیار متشکر بابت اطلاعات خوبی که از ماژول قرار دادید.
    چندتا سوال داشتم:
    1. اینکه گفتیدیعنی چه؟ مگه تو تنظیمات ماژول غیر از سرعت 1 و 2 مگابیت بر ثانیه سرعت دیگه ای هم می شه تنظیم کرد؟
    اینکه سرعت انتقال شده 2kb/s به چه معنیه؟؟!
    2. من یه مدار بستم و ماژول بدون آنتنی که از فروشگاه خریده بودم رو روش جواب گرفتم. بعد ماژول تایوانی تقویت شده رو هم خریدم و اون هم روی همون مدار مثل ساعت جواب داد، بعد از اینجایی که گفتید:یه ماژول تقویت شده ایرانی خریدم (اما تو سایت زده ساخت سنگاپور، مدل xpower). اما این ماژول روی همون مدار جواب نداد. پایه ها رو نگاه کردم دیدم آرایش پایه ها مثل همون ماژول تایوانی است. دوباره هم مدار رو با ماژول تایوانی تست کردم، درست بود، اما این ماژول جدید رو اون مدار جواب نداد! مگه هر دو ماژول از یه آی سی استفاده نمی کنند؟ به نظرتون این ماژول جدیده رو بهآ‌ام انداختن؟ جوان که معتبره!
    3. خواستم ببینم با آنتن 7dB هم تست کردید؟ بردش چقدر بود؟ طبق رابطه فریس اگه با آنتن 3dBi، که دوستان تست کردند، برد 1800متر باشه، با آنتن 7dBi باید حدود 4ونیم کیلومتر برد داشته باشه. چنین جوابی دریافت کردید شما؟ به نظر شما اینی که گفتم منطقی هست؟

برنامه ای که من نوشم، همون مثال هایی هست که تو انجمن درباره این ماژول گذاشتن. فرستنده، یه کانترو می شماره و با هربار شمارش، عدد رو می فرسته به گیرنده.
    با تشکر
    اون سرعت که گفته منظور با احتساب Packet loss هست.
    با آنتنهای 7db لزوما برد اینطور افزایش پیدا نمیکنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X